Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajnie ci sie gada,bo masz szczesliwy zwiazek,dzidzie w drodze,a ona gdzie sie ma podziac kto jej ma pomoc jak nie ma gdzie isc co ma isc do pracy w polowie ciazy za co wynajac mieszkanie itd.a po drugie po to tu jestesmy zeby sie wyzalic ze smutkow,dzielic radosciami,wspierac i doradzac,a ona wie co robi,nie jest juz dzieckiem!
No coment...Justys, mam szczesliwy zwiazek, bo dlugo na niego pracowalam. Jesli cos sie stanie miedzy mna a moim Ukochanym, to wyobraz sobie, ze nie mam gdzie sie podziac. Zyje 10 000 km od rodziny i przyjaciol. Nikt mi nie pomoze jesli sama sobie nie pomoge. Malo tego, jestem w trakcie przeprowadzki i znaczy to tyle, ze musze szukac na nowo pracy, a w Meksyku nie jest o nia latwo. I wiesz co? Chocbym kible miala czyscic do konca zycia, nigdy nie bede uzalac sie nad niesprawiedliwym losem, bo jestem przekonana, ze to my jestesmy kowalami wlasnego losu.
Edit: co do Aniolka, to jak juz zauwazylas, jest dorosla i nie potrzebuje adwokata. Poza wszystkim to Ona doskonale wie, ze za kazdym razem dostaje wsparcie, tyle ze nic z tego nie wynika. Jak to juz kiedys ktos tutaj napisal, nie jestesmy tutaj by poklepywac sie po plecach a wiadro zimnej wody na glowe to czasem najlepsze remedium.
W koncu kupuje sobie sexi bielizne, a nie jakies berety. 
i polecam, są świetne gatunkowo i piękne!!
heh zawsze marzylam o wlasnym biznesie, wiec jezeli mowisz ze sie da ot tak, to chetnie sprobujeRada dla Aniołka:
Idź do PUP i dowiedz się więcej na temat pożyczek na założenie dział. gospodarczej..
Pomyśl, co chciałabyś robić w życiu..
Napisz dobry biznes plan i załóż własną firmę.
Nikt Cię z niej nie zwolni i sama będziesz miała los we własnych rękach.
Staniesz się niezależna i szczęśliwsza.
Trzymam kciuki!!
P.S. Mnie się udało, więc nie pisz, że to nierealne!! Jak się czegoś bardzo chce to to się spełnia. Jeśli się nie spełni tzn. że pragnienie i starania były niewystarczające![]()
ja tam zawsze nic nie mialam i zazdroscilam tym "cycatym"Jeśli chodzi o cycki to..
Aniołek, nie wiesz co piszesz
U mnie też 75F/G i póki co nie rosną. Ufffffff..

...