reklama

Kwietniówki 2010!!!

z tym ze ja go tak na oracym uczynku zlapalam.... :(
faktycznie to jeszcze nie zdrada ale to taki wstyd i takie oblesne :(...
ja sie staram jak moge, a on powie ze jest facet i mu wolno wszystko!!!

uhhh.... Znajde w sobie sile :(.... Mam Dzikuska on jest najważniejszy :)!

reklama
eh kochane mam maly problem od paru dni nie mam apetytu :(...
nie wiem co est, nie mam pomyslow naobiad, nie chce mi sie jesc nic.... nic mi nie smakuje....

macie moze na to jakies sposoby??
nie bede w siebie wmuszac - mam zle wspomnienia z tym zwiazana....
(mama nas lała jak nie chcialysmy jesc, kazala siedziec przy talerzu i zimne nawet jadlysmy... i tak codziennie...)

Witajcie kobitki:)

Ale ponury dzionek a moj nastroj taki ze szkoda gadac. Od kliku nocy w ogole nie spie gdyz nocami moja cora dosatje takich ataków kaszlu ze juz nie moge... Gardło czyste kataru prawie w ogole nie ma.. Ta aura i ogrzewanie w domu tak na nia działaja. Dwoje sie i troje ukladam wyzej na podusi, nacieram, stosuje jakies syropy przeciwkaszlowe uspokajace i nic... Kurde chyba czeka mnie wiyta u alergologa.
Ponadto schizuje sie tą okropna grypa, tzn nie wierze w AH1N1 i jej atak < wydaje mi sie ze koncerny farmaceutyczne rozdmuchały afere>, jest bo jest, ale ta sezonowa jest równie groźna. No i w zeszłym roku całą nasza trojka przeszła taka grype ze hej, córcia nawet w szpitalu była. I jak pomyśle ze teraz podczas ciąży miałaby mnie zaatakowac... Mąź z corka sie zaszczepili , ja nie zdazyłam, gdyz juz byłąm w ciązy. Same jakies czarne mysli mnie dopadaja. Moj mąż nie moze juz mnie przesłuchac;-)Zrzedliwa baba ze mnie...

A tak z innej beczki, co do waszych rozmiarów staniczków, to zazdroszcze dziewczynom z duzym biustem, bo u mnie wklęsłe O hehehe;)

Pozdrawiam
B.

Zrób małej jakies nawilżanie , jak nie masz nawilżacza to mokre szmaty na kaloryfery, pomaga przy kaszlu . i olejek typu oldbas z eukaliptusem na chistke i do wyrka wsadz :)

Anioł - co tam ten Twój znowu nawywijal ?

przebrnelam przez dzisiejszy dzien, i nie chce mi sie nic komentowac...bo i nie ma co...jade do kina na michaela jacksona, mam nadzieje ze sie oplaca...bo opinie sa srednie, oki doki
pozdrowienia dla was wszystkich

Aniolek, mialam cos Ci poradzic, ale zmienilam zdanie. Zwyczajnie dlatego, ze cokolwiek by powiedziec, to jak rzucanie grochem o sciane. Tkwij sobie w tym zwiazku, wyjdz za tego chloptasia za maz i generalnie badz szczesliwa, albo nieszczesliwa - sama wybierz. Tylko wiesz co, przestan sie juz uzalac nad zlym losem.

Ostatnia edycja:
A dzis chyba wreszcie poczulam Zeberke. Chyba, bo kto to moze wiedziec...

Ukochany calowal brzucho i mowil jak bardzo kocha Zeberke i nie moze sie doczekac az sie wreszcie pojawi, az tu nagle cos mnie ugniotlo ... :D

Aniolek, mialam cos Ci poradzic, ale zmienilam zdanie. Zwyczajnie dlatego, ze cokolwiek by powiedziec, to jak rzucanie grochem o sciane. Tkwij sobie w tym zwiazku, wyjdz za tego chloptasia za maz i generalnie badz szczesliwa, albo nieszczesliwa - sama wybierz. Tylko wiesz co, przestan sie juz uzalac nad zlym losem.
fajnie ci sie gada,bo masz szczesliwy zwiazek,dzidzie w drodze,a ona gdzie sie ma podziac kto jej ma pomoc jak nie ma gdzie isc co ma isc do pracy w polowie ciazy za co wynajac mieszkanie itd.a po drugie po to tu jestesmy zeby sie wyzalic ze smutkow,dzielic radosciami,wspierac i doradzac,a ona wie co robi,nie jest juz dzieckiem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry