Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zeby to sie na kregoslupie nie odbilo, to trzeba dobrze dopasowac biustonosz i to nie na oko!

Ja dalej nie czuję kopniaków, jutro zaczyna mi się 19tc i nic. Poczekamy jeszcze tydzień i zobaczymy.
ale slodki sen mialasdzisiaj w nocy śniło mi się, że urodziłam córeczkę... i to co najbardziej zapamiętałam to karmienie piersią. Mała nie mogła dobrze złapać sutka i zaczęła płakać bo mleko nie leciało... ścisnęłam pierś i zaczęło lecieć a mała z uśmiechem chwyciła... przez ten sen dzisiaj mam niewyobrażalne uczucie wewnątrz... tak mi się instynkt uaktywnił że szok... cały czas czuje zapach małego dziecka...

taaaa... skad ja to znam. Tez wymyslam rozne dziwactwa, ostatnio po rozmowie w domu na temat szczepionek na ah1n1, i ze sie nie zaszczepie zaczelam tluc mojemu TZtowi do glowy co ma zrobic ze swoim zyciem jesli umredziewczyny, coś mi się chyba z głowa stałosiedzę i wymyślam jakieś niestworzone historie,że ciut wyższą temp mam(to na pewno grypa,poronię albo umrę), żylaki się pokazały(może to jakaś zakrzepica,zator-też śmiertelny może być),brzucho daje się we znaki,boli dość często(pewnie coś tam się dzieje złego)...popadnę w jakąś paranoje niedługo
![]()

super!!!no i juz chyba nawet nie trzeba mowic jaki to szczesliwy jest moj K, bo biust wielki, brzusio ksztaltny, pupa w koncu jakas foremna![]()

Ja tez tak mam... Czasem nawet siedziec normalnie nie moge, tylko tak w pozycji polzezacej, albo z kolei tak na samym brzegu sofy i w rozkroku...Mnie ostatnio nie daje spokoju ten ból rozciągającej się macicy, wyobraźcie sobie, że nawet jak siadam np. daję nogę na nogę to mnie boli jak cholera:-(
nie, na wznak to tylko chwilami sie przekrecam , tak to na lewym boku 3/4 nocy a potem zmiana na prawy;-)a i jeszcze Katik i 13x13 coś mówiłyście dziewczyny o leżeniu na wznak, też nie wolnoraz keidyś wiadomo, jak to z wszystkimi zakazami, ale na dłuższą metę, ta pozycja powoduje zły dopływ tlenu do dzidzi,

Az mi sie nie chce jak pomysle, ze od poniedzialku czeka mnie powrot do normalnego trybu pracy, czyli 9 godzin na dzien, a w dodatku jak wyjde z pracy to bedzie juz ciemno 
Dlatego niecierpie zimy! Wiecznie ciemno!!!!taaaa... skad ja to znam. Tez wymyslam rozne dziwactwa, ostatnio po rozmowie w domu na temat szczepionek na ah1n1, i ze sie nie zaszczepie zaczelam tluc mojemu TZtowi do glowy co ma zrobic ze swoim zyciem jesli umre![]()
jeeeeeju,;-) aż tak nie świruję...ale już niedaleko mi ...kwestia szczepionek to w ogóle drażniący temat dla mnie.lekarz poz straszy,że jak już zachoruję na grypę,to małe mam szanse wyjść z tego cało...i ze zdrowym maluchem.ginekolog odradza szczepienie...media sieją taki ferment,że tv nie zamierzam włączać przez najbliższe dni...