reklama

Kwietniówki 2010!!!

u mnie dziś 150 dni do urodzin maluszka :) pięknie, już niedługo studniówka :) he he
czuję się dobrze,
odstawiłam już nospe, skurcze na razie nie wracają, żadnych specjalnych pobolewań tez nie mam, no chyba, ze jak kicham, to boli strasznie brzuszek

tylko jak tu świętować tą studniówkę ...może Picollo
Super ,że skurcze ustały. ja dziś w nocy kaszlnęłam i myślałam ,że brzuch mi się oderwał.
A co do nocnego wstawania to ja raz około 12 zasuwam do toalety później już tylko rano wiec na razie nie jest źle.

reklama
no ja w nocy wstaje raz dwa razy. ale się przyzwyczaiłam. poza tym przy okazji dorzucam drewno do kominka i np wypuszczam kota na dwór bo akurat się domaga. :-)

a co do piersi, bo tutaj dyskutowałyście to u mnie też zauważyłam takie białawe kawałeczki na sutkach które się wykruszają, same brodawki też ściemniały i lekko powiększyły, no i sterczą mi częściej.

właśnie i jak tu świętować :-) ja tez jak kicham to tak jakby mi sie brzuszek odrywał :-p dziwne uczucie...pic mi sie tez strasznie chce ale w ciagu dnia, w nocy nie wstaje raczej z lozka ale czesto sie budze co juz mnie drazni bo tak jakbym czuwala nad czyms :cool:

Piszecie o brodawkach i zaczelam sie zastanawiac czy cos z moimi jest nie tak... Mnie juz od baaaaaardzo dawna non stop stercza (od lat....), nigdy nie sa 'wciagniete', zawsze takie wystajace, ze jak zakladam stanik, to one sie zginaja na bok...

moje brodawki raz są powiekszone takie nabrzmiałe a raz sie kurczą i wtety wlasnie zauwazam te biale, lekko przezroczyste strupki tak jakby :cool: wlasnie wtedy jak je dotkne to strasznie mnie bolą :-(

wiiitam w taki piękny dzionek:-) niedawno się obudziłam-dlaczego ja tak długo śpię???wypiję kawkę,biorę aparat i do parku zmykam na spacerek...światło jest dziś piękne...patrzę przez okno i ...że co?że niby zima będzie?eeeee;-) może w tym roku nam odpuści:tak::tak: ja nawet kurtki nie mam(czytaj-nie mieszczę się w te co mam;-))miłego dnia,dziewczyny

Ostatnia edycja:
a psik! o kurczę chyba się gdzies przeziębiłam :-( jeszcze mi tego brakuje. Wczoraj gardło pobolewało to piłam ciepły soczek malinkowy cały dzień, dzis z tym lepiej to chodze i kicham i katarek czuje w nosie że się skrapla... eh. Co z tym katarem zrobić????

Wczoraj wieczorem śnieg padał a dziś słonko świeci:-) piękny ten listopad dziś. Poszłabym na spacer ale boję się, że się dorobię.

Co do piersi to moje przestały boleć gdzieś ok 12tc, powiększyły się o jeden rozmiar i wtedy też kupiłam stanik w którym pomykam non stop. Śpię bez bo bym chyba w życiu nie zasnęła. A w nocy to i ja się budze kilka razy ale jakoś ostatnio zasypiam w miarę szybko, wcześniej było gorzej. Natomiast jak wstaje siusiu gdy mąż wstaje do pracy to już jestem wyspana i wtedy mam problem ze snem a przeciez nie będę wstawać o 6 rano, chyba nie zgłupiałam więc wierce się w tym łóżku. A później to już mi się wstawac nie chce i do wieczora bym przeleżała pod cieplusią kołderką :-)
Wycieków z piersi nie zauważyłam, i może lepiej bo zaraz bym spanikowała że cos nie tak, że nie taki kolor, że nie ta ilość itp :-D

Kicia dzięki za dobre słowo. Dobrze że nie ja jedna nie czuje ruchów, jakoś lżej na serduchu. Wiem że z maleństwem dobrze bo przeciez kilka dni temu byłam u pani doktor ale ta nasza obawa... heh

co do piersi to mogę wam tylko pozazdrościć bo ja normalnie mam duże piersi w rozmiarze E a teraz są poprostu ogromne nawet ze stanika G mi się wylewają muszę poszukać w rozmiarze H tylko problem gdzie taki namiot znaleźć :szok:
co do spania to niedługo będę musiała spać na siedząco.
Na początku miałam nudności - w 4 miesiącu bóle głowy a teraz od 2 tygodni super zgagę i nie mogę się położyć bo umieram z bólu żołądka :wściekła/y:. Pocieszam się że to już tylko 5 miesięcy !!!

reklama
co do piersi to mogę wam tylko pozazdrościć bo ja normalnie mam duże piersi w rozmiarze E a teraz są poprostu ogromne nawet ze stanika G mi się wylewają muszę poszukać w rozmiarze H tylko problem gdzie taki namiot znaleźć :szok:
co do spania to niedługo będę musiała spać na siedząco.
Na początku miałam nudności - w 4 miesiącu bóle głowy a teraz od 2 tygodni super zgagę i nie mogę się położyć bo umieram z bólu żołądka :wściekła/y:. Pocieszam się że to już tylko 5 miesięcy !!!

wesoło nie masz.
Z H może być problem , sama za tym chodzę wiec łatwo nie jest bo są do G . Jutro jadę po F a myślałam ,że na świecie D to mam tylko ja.
Co do zgagi próbowałaś mleka , podobno działa.
Ja się będę pocieszać jak będzie 20 tydzień , bo to już z górki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry