kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Cześć kobietki....nadrobiłam wczorajszy Wasz dzień
Gratuluje nowych motylków,współczuje bólów brzuszka i rozciągającej się macicy (tyż tak mam)....ale co z tymi wyciekami z cycorków?? mi tam nic nie cieknie, tylko sutki mam ciemniejsze i cały czas stercząceCo do schizów ja też je mam- przed wczoraj przyśnił mi się wypadający ząb- a wdłg zabobonów to nic dobrego i po prostu chodzę znerwicowana jak cholera bo boje się, że zgodnie z przepowiednią ktoś z moich bliskich nie daj boże ....no wlaśnie:-(powiedzcie , że takie sny się nie spełniają
I wczoraj chyba z tego wszystkiego po prawie dwóch tygodniach nieobecności nawiedził mnie wieczorny paw!!!masakraporyczalam się prawie ,a na dodatek chyba mi ciśnienie uderzyło bo zrobilam się czerwona na twarzy jak burak ...złapałam takiego doła, że usnełam od razu po połozeniu się do łóżeczka i pierwszy raz od miesiąca przespałam całą noc.
Mam nadzieję ,że moje serduszko kochane jest tam szczęśliwe w moim brzuszku mimo tego że ja miałam wczoraj taki zły nastrój
uffff....wyżaliłam się już
no to dziś życzę lepszego nastroju, tak to jest z naszymi hormonkami
Co do schizów ja też je mam- przed wczoraj przyśnił mi się wypadający ząb- a wdłg zabobonów to nic dobrego i po prostu chodzę znerwicowana jak cholera bo boje się, że zgodnie z przepowiednią ktoś z moich bliskich nie daj boże ....no wlaśnie:-(powiedzcie , że takie sny się nie spełniają
poryczalam się prawie ,a na dodatek chyba mi ciśnienie uderzyło bo zrobilam się czerwona na twarzy jak burak ...złapałam takiego doła, że usnełam od razu po połozeniu się do łóżeczka i pierwszy raz od miesiąca przespałam całą noc.
więc w końcu postanowiłam pognać do sklepu i kupiłam sobie śmietankowo- truskawkowe pychota!
Tydzień temu przez chwilę łaskotało mnie w brzuchu jakby taka owłosiona wielka ćma siedziała i machała skrzydłami
czy to to? ale od tamtej pory cisza...
będe cierpliwa :-)