reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Od wczoraj mam jakiś kwas w żołądku to nie zgaga ale ....ohyda. Szanowny M. twierdzi ,zę to od przejedzenia się spaghetti i ,że mam zjeść coś zasadowego( mój znawca) i pyta coś dziś jadłam więc mu powiedziałam,że batonika, kanapki i .....spaghetti które zostało od wczoraj. Teraz jest załamany moim postępowaniem
Co do spania do to śpię tylko na boku ale pamiętam jak w pierwsze ciąży czekałam na moment w który bez obaw położę się na brzuchu.

A tak w ogóle to

Od wczoraj mam jakiś kwas w żołądku to nie zgaga ale ....ohyda. Szanowny M. twierdzi ,zę to od przejedzenia się spaghetti i ,że mam zjeść coś zasadowego( mój znawca) i pyta coś dziś jadłam więc mu powiedziałam,że batonika, kanapki i .....spaghetti które zostało od wczoraj. Teraz jest załamany moim postępowaniem
Co do spania do to śpię tylko na boku ale pamiętam jak w pierwsze ciąży czekałam na moment w który bez obaw położę się na brzuchu.

A tak w ogóle to

no to Twój faktycznie musiał się wnerwić ;-) hehehehe no ale co... miałaś ochotę na spaghetti to co :-P zabroni Ci ??

jestem nowa i probowałam juz go ustawic ale jakoś nie dalam rady ;/
tez bym chciala taki ;p

Gwiazdeczka szybka instrukcja:
klikasz w suwaczek którejś z forum i wtedy przenosisz się na stronę z suwaczkami. tworzysz swój kopiujesz BBC code i wchodzisz w panel użytkownika i tam w opcję Edytuj sygnaturę wrzucasz w okienko ten cały kod i klikasz zapisz :-)

I działa

ja też na brzuszku spać nie mogę a poza tym nawet jak nic nie pije na noc to rano wstaje z pelniutkim pecherzem i czuje jakby mnie za chwile mialo rozsadzic ;/ z trawieniem tez mam problem, załatwiam sie co jakies 5 dni w tym przez 3 mnie strasznie boli zoladek :zawstydzona/y:

ja też na brzuszku spać nie mogę a poza tym nawet jak nic nie pije na noc to rano wstaje z pelniutkim pecherzem i czuje jakby mnie za chwile mialo rozsadzic ;/ z trawieniem tez mam problem, załatwiam sie co jakies 5 dni w tym przez 3 mnie strasznie boli zoladek :zawstydzona/y:

Mi natomiast wieczorem chce sie dopiero pić i wstaje średnio 2, 3 a nawet 4 razy :szok: Już sama nie wiem czy pęcherz mam przeziębiony czy co no bo ileż można :wściekła/y:

Spać nie śpię od ponad tygodni i humorki mi się pojawiły. Przyznam, że masakra nie wiem czemu się złoszczę to zaraz płakać mi się chce a jeszcze później śmieję się nie wiadomo z czego;-) Ehh może to przez te niewyspanie już sama nie wiem :zawstydzona/y:

reklama
u mnie dziś 150 dni do urodzin maluszka :) pięknie, już niedługo studniówka :) he he
czuję się dobrze,
odstawiłam już nospe, skurcze na razie nie wracają, żadnych specjalnych pobolewań tez nie mam, no chyba, ze jak kicham, to boli strasznie brzuszek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry