zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
nie lubie drinkow, uwielbiam winko... mysle, ze zle samopoczucie mam, bo wczoraj malo zjadlam - czasu nie mialam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Normalnie same superlatywy, chyba je sobie w ramkę oprawię i będę czytać w gorsze dni
Laski - ja Was dzisiaj nie nadrobię, bo padam. Spałam kiepsko, wstałam o 6:30 (dla mnie to środek nocy) i pojechaliśmy do Gliwic. Tam mieliśmy bardzo aktywne szkolenie od 10:00 do 19:00, potem powrót, kąpanie i usypianie Lenki.. Jestem mega zmęczona, ale szczęśliwa i pozytywnie nakręcona do pracy. Szkolenie fantastyczne, miało temat "Buduj swój biznes odpowiedzialnie i zuchwale"! Jak dostanę film i zdjęcia to się Wam pochwalę, bo był kamerzysta z tv i nas nakręcał, a musieliśmy wychodzić i zadania różne wykonywać i opowiadać o sobie i takie różne tam;-) Oprócz mnie była jeszcze jedna ciężarówka, z jeszcze większym brzusiem:-) Najfajniejsze było to, że na koniec każdy wychodził i miał wystąpienie a inni go oceniali i pisali na kartkach swoje spostrzeżenia, co im do głowy przyszło patrząc na daną osobę i później te kartki ta osoba po zejściu ze sceny dostawała. Łącznie było tam 38 osób. Kartki dostałam boskie, oceny wystąpienia wysokie, ale najlepsze były dopiski: "szczęśliwego rozwiązania", "ślicznie Ci z brzuszkiem", "buziaki dla Maluszka", "piękna sukienka, śliczny kolor"Normalnie same superlatywy, chyba je sobie w ramkę oprawię i będę czytać w gorsze dni
![]()
bo Ola w tym roku na wszystko nosem kręci, ale dostanie jakieś 2 opcje do wyboru i koniec.
Jutro jadę do lekarza , mam tylko nadzieję że kolejek nie będzie:-(
A o zielsku nie pomyślałam może rzeczywiście jak się najaram to przynajmniej w nocy będę maiła spokój 
Fajnie że macie zawieszenie broni, teraz tylko musicie wypalić fajkę pokoju

...my z Olą do Carefoura jedziemy kreacji na bal szukać, już się cieszębo Ola w tym roku na wszystko nosem kręci, ale dostanie jakieś 2 opcje do wyboru i koniec.