reklama

Kwietniówki 2010!!!

A ja też się jakaś ckliwa zrobiłam, łzy mi popłynęły jak Lencia do puszki pieniążki wrzucała. Przypomniałam sobie te serduszka, które na sprzętach dla noworodków widniały i to świadectwo słuchu, jakie ma Lenka ze szpitala i się zwyczajnie popłakałam, nie jakoś mega mocno, ale poliki miałam mokre;-)

aniez - fajnie, że wypad udany. Oby się kaska na kolejny szybko zgromadziła:tak:

marta - ooo ja na Twoim miejscu bym pewnie się poryczała jak bóbr, bo teraz tak mam i już;-)

Przeczytałam książkę i biorę się za notatki z wczorajszego szkolenia. Mamy zadanie do odrobienia i przesłania mailem - to warunek, by dostać podręcznik szkoleniowy, zdjęcia, certyfikat i film:-)

reklama
witam się i ja po długim weekendzie - wczoraj miałam w domku mały armagedon - znajomi wpadli z dzieciakami - bieganie, krzyki, wrzaski.

Wronka Julka też tak ma od kilku dni - budzi się woła misia, dam jej misia przytuli sie i śpi dalej

Witam i ja w weekend byliśmy w Warszawie pozwiedzaliśmy troszkę Natalka była zachwycona widokiem z 30 piętra pałacu kultury reszta zwiedzania to był dla mnie koszmar bo pchła była niewyspana i mega marudna wrrr ale ogólnie weekend udany.
Weroniczka powolutku jest wybudzana w 80% sama już oddycha, wczoraj wieczorem założyli jej sondę i będą ją na razie tak karmić , być może dzisiaj przeniosą ją na chirurgię bo pielęgniarki kazały przywieźć ubranka dla malutkiej.
elvie ;-) dziękuję wiesz za co :tak:
nata wiem o czym mówisz my byliśmy u 7 letniego kuzyna w weekend i to był armagedon tak szaleli z Natalką że aż krew się polała
love zawiodłaś mnie

Witam i ja w weekend byliśmy w Warszawie pozwiedzaliśmy troszkę Natalka była zachwycona widokiem z 30 piętra pałacu kultury reszta zwiedzania to był dla mnie koszmar bo pchła była niewyspana i mega marudna wrrr ale ogólnie weekend udany.
Weroniczka powolutku jest wybudzana w 80% sama już oddycha, wczoraj wieczorem założyli jej sondę i będą ją na razie tak karmić , być może dzisiaj przeniosą ją na chirurgię bo pielęgniarki kazały przywieźć ubranka dla malutkiej.
elvie ;-) dziękuję wiesz za co :tak:
nata wiem o czym mówisz my byliśmy u 7 letniego kuzyna w weekend i to był armagedon tak szaleli z Natalką że aż krew się polała
love zawiodłaś mnie

u nas przedział wiekowy był Julka najmłodsza 20 miesięcy, potem 2latka i 4 miesiące i 2 latka i 8 miesiący - pisk wrzask - Stefan do dzisiaj nie może się ogarnąć

Witam Was dziewczyny

Az mi glupio bo sie nie odzywam, ale dom a teraz jeszcze same kolokwia i egzaminy i tak do polowy lutego. Jak tylko mam chwile to ksiazki. No a druga sprawa to ze internetu nie mam internetu od srody. W sobote logowalam sie na zajeciach z komputera na technologii ale nie moglam nic napisac bo bylam na widoku :-) Teraz siedze u mamy to mam lacznosc ze swiatem heheh :-)

Tosia odpukac zdrowa, 2 dni sie z nia nie widzialam (wychodzilam spala, wracalam spala) to jak mnie wczoraj zobaczyla nie chciala puscic :-)
Za tydzien mamy 2 rocznice slubu zobaczymy co W wymysli, mam pewne przecieki :-)

Ide poczytac co tam u Was poki mala gnidka nie siedzi mi na kolanach :-)

Melduję się że żyję po dwóch godzinach snu:-(
Dzwoniłam do lekarza ale dopiero na jutro mnie zarejestrowali :szok: cóż jeszcze jeden dzień się pomęczę.
Teraz piję kawę coby się obudzić i jakoś funkcjonować , jak któraś chętna aby mi obiad ugotować to czekam na propozycje ;-)

Nata biedny Stefan:-D pewnie pomyślał że Julka się sklonowała.Do nas na ten tydzień zapowiedzieli się znajomi z trójką chłopców w wieku 6, 5 i 3 lata plus nasze trole więc już się boję :tak::rofl2:

Mamusia super wieści, teraz czekamy aż się Weroniczka całkiem obudzi:tak:

Elvie jak tam lekcje odrobiłaś ;-)

Marta nasz ksiądz też zawsze małe dzieciaczki błogosławi, ostatnio w szkole jak były jasełka to też podszedł do Helenki i jej krzyżyk na czole zrobił.Wzruszenia nie ma się co wstydzić bo ja też za każdym razem mam łezki w oczach jak pomyślę ile dobrego robi Jurek Owsiak i Orkiestra.Szkoda że nie można go sklonować:tak:

Czas zwlec się z łóżka ale siły niet :-(

Miłego dnia babeczki

hejka
i ja sie witam po weekendzie
doczytalam ze i u elli fasolka w brzuszku! serdeczne gratulacje!!

co do budzenia sie naszych maluchow w nocy to ja sobie nie przypominam zeby moja alijka choc raz cala noc calkowicie przespala, ona sie zawsze budzi...
elvie alija tez sie rozbiera... a szczegolnie rano jak wstanie.. sciagnie spiocha i pieluszke i przylatuje do mojego lozka nago..cala zimna... lalki tez rozbiera:-D

reklama
Witam:-)
Moja pchła pospała do 10:00, a później dostała butlę, pieczywko chrupkie, wlazła do nas do łóżka, oparła się i głaskając i całując na zmianę mnie i lalę oglądała bajkę, więc pospałam do 11:00.

nata - ja w środę do znajomej jadę, ona ma synka 3 miesiące starszego od Lenki, więc pewnie u niej podobny armagedon przejdzie:-D

mamusiu - gratuluję! Nie masz za co dziękować, to konkurs był, szczęściaro! Fajnie, że z Weroniką dobrze. Niedługo się będziecie tulić:happy: A Natalcia i tak dzielna, że zwiedzanie wytrzymała po takie podróży.

gosienko - szkoda, że lekarz dopiero jutro. Zdrówka życzę! Pierwszą część już wysłałam, a dziś zasiądę do drugiej.

isabela - &&& za egzaminy, pochwal się co W. na rocznicę wykombinował?

justa - fajnie, że jesteś. Dobrze, że nie tylko Lenka lalkę rozbiera, bo już mi się to jakieś podejrzane wydawało:-D

U nas z nowości tyle, że 18 lutego mamy coroczny Bal Dyrektorów Oriflame i znów się zakwalifikowaliśmy, więc jedziemy:happy: Muszę posiadane kiecki przejrzeć i prawdopodobnie jakąś ciążową kupić. Jakby coś Wam w oko wpadło to czekam na info. No i fajnie, że w tym roku bal w lutym, bo rok temu miał być w kwietniu, a przez żałobę narodową był przekładany na maj, więc bym nie dała rady, a 18 lutego jeszcze turlać się nie zamierzam, więc jadę:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry