M
Mka10
Gość
Witam sie tylko, bo Staś nad wyraz szybko zasnął:-)
miłej niedzieli
miłej niedzieli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. , ale i tak twierdzę, że było warto. Zawsze to razem. Ostatnio nie mieliśmy dobrych układów, więc taki wypad dobrze nam zrobił.
. Po cichu już fasolki gratulujemy
Wróciłam... wytarzałam się na łonie rodziny i przyjaciół królika i już planujemy kolejny wypad, tylko najpierw finansowo się musimy podnieść ;-)
Poczytałam i w kwestii afer się nie będę wypowiadać, ;-) bo moje zdanie na temat Love chyba wszyscy już poznali ;-)
Tylko uważam Aniam, że powinnaś zedytować posta z linkiem, żeby linka nie było... to nie jest m-ce na jakąkolwiek formę reklamy i wrzucić info do moderatorów, żeby wysłali L. ostrzeżenie, czy co tam by się przydało.
Zielona- no kaca mordercę to ja miałam nie raz... i zawsze było "mrówka nie tu" ;-) A! Chuda jesteś, więc wrzuć na luz.
Gosieńko- Jak zdrówko???
Kittek- rozumiem, że nie masz czasu i piszesz posty wieczorami/ nocą :-)
Wronka- Bartek się nie budzi, ale moja, to jak dzieci Aniam... jak padną nic ich nie rusza;-) na wyjeździe spali do 8:30 i byłoby dłużej, gdyby nie synek znajomych :-)
same sobie wygrzebały i wyczytały . 
Za dużo się nie napracował bo dzieciaki dostały spóźnione prezenty świąteczne od znajomych i nimi się zajmowały;-)