reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam Sorki, napisze narazie tylko , że żyje, że mam znów problem z małym bo juz powoli depresji dostaje, jakis zły duch w niego wstapił , jest nie dozniesienia, jest strasznie niegrzeczny, nieposłuszny, nadpobudliwy, wymuszający , stekający i od 4 dni wciąz na okrągło słysze jego "mamo, mamo mamo" nie wazne czy to dzien czy środek nocy. nie spi wogóle w dzień, w nocy wyje non stop, dostaje szału. RTyle u nas.
Na dodatek znów tato w szpitalu z seduchem. Wybaczcie. Pozdrawiam.

Aniam- no też mną telepie... administracja twierdzi, że doskonale nie będzie, ale ogrzewanie jest (woda będzie letnia, ale to mam w nosie, wolę ciepło w chacie)... zobaczymy...

Witam
Ufff skończyłam te laleczki dla Unesco...potem je ofoce i wam pokarze :-)
Marcycha Witaj. No pewnie, że możesz... napisz coś więcej o sobie :-)
Aniez a to ci niefart brrrrrrrrr oby szybko się z tym uporali...
Elvie toś sie machnęła z godziną ;-)
Filonka łączę się w bólu...M to taka maruda ostatnio że szału już dostaję...nocki też ma szalone... ale zasób słów coraz większy...najnowsze to TIR! :-D
Zielona mam nadzieję że bilet już masz
Gosieńko współczuję bolącej głowy...

dobra to tyle na już...ide coś zjeść bo mnie dziecię do witaru wystawiło z obiadem;-)

Witam

Mamusia łączę się w pitowym bólu, ja 11 i 40 muszę dla 600 ludzi zrobić, wszystko posprawdzać, porozsyłać, popodpisywać, marzę o marcu

Witamy nową mamusię, napisz coś o sobie, zaglądaj jak najczęściej:tak:

Zielona męska decyzja widzę zapadła, super:tak:

Maciusiu olbrzymie rośnij zdrowiutko

A ja dziś weekend zaczynam:-):-).
Mam 6 dni zaległego urlopu to pomału trzeba wykorzystać, potem cholerne pity to czasu może już nie być.
Wypuszczam się na zakupki,na przeceny, już mi się mordka cieszy, bo dawno tak na luzaka sobie nie latałam.

Zarezerwowałam dziś miejscówkę na wakacje - Jastarnia na cały lipiec - najpierw Ola z dziadkami, potem my dojeżdżamy z Zosią. Jeju jak ja się już doczekać nie mogę.
W ogóle mnóstwo spraw sobie pozałatwiałam dziś w pracy - wakacje, do fryzjera się zapisałam, Zosię na szczepienie, siebie na przegląd. Czasu na pracę już mi trochę zbrakło:-)

Cześć Laski!
Łaczę się w bólu głowy i fatalnym nastroju tj Elvie.:baffled: Chłop mnie wkurz anie rozumie i w ogóle jest do bani. Niech juz ten styczen sie skonczy bo mam dośc tej zimy-nie-zimy. Może w weekend snieg chociaż spadnie to mala choć przez moment go zobaczy. Sorki za lakoniczne posty ale weny brak totalnie i tylko pelna frustracji jestem. Glupie chlopy. Zamiast sie cieszyc z tego co mają to w ogole nie doceniają.:wściekła/y:

Zielona- fajnie ze znowu zawitasz do PL- wybierz sie na wycieczke do krk ;-)

Dziewczyny, no co z Wami, jakoś pomór dzisiaj czy co ?

Głowy do góry, jutro będzie lepszy dzień :-)

Ja właśnie wróciłam z pracy, chwilkę mam dla siebie, bo tatuś zabrał księżniczki na konie...H zapakowała marchewki do reklamówki i z wieeelkim bananem na buzi wskoczyła do auta...uwielbia karmić konie....

Maciusiu, ależ z Ciebie olbrzym :-)

Pozostałym Paniom przesyłam pozytywne fluidy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry