reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Lenka po 1,5h oczekiwania w kolejce - zaszczepiona. Przy okazji okazało się, że brała hexę czyli 6w1 a później ktoś bez naszej zgody i wiedzy zamienił to na 5w1. Dzisiaj znów jej 6w1 podali. Niezgodności w karcie i książeczce zdrowia mają, musze to w Złotoryi wyjaśniać. Masakra.

Marcycha - witaj:-)

Agnieszka - w tej przychodni to poczucia czasu nie mają:no:

magda ciosek - miłego urlopowania się, wakacji zazdraszczam. Też mi się ciepełko i morze marzy:happy:

aniez - dobrze, że nie zamarzniesz, jakby co to zapraszam do nas, u nas tak gorąco, że grzejniki zakręcamy i wietrzymy dużo.

zielona - &&& trzymam!

Ella - to ja Ci chyba tą migrenę sprzedałam:zawstydzona/y: bo moja poszła precz.

Idę kalafior wcinać, bo za mną chodził od wczoraj..

Witam wieczorkiem
Mam błogą ciszę, dzięki Bogu. Adas dzis nie spal w ciagu dnia, ale jestem ogromnie szczesliwa, ze dzieki temu ulozyl sie o 20 :-)
Dzisiaj dostal jeszcze prezent swiateczny - gitare elektryczna. Nie pytajcie jak to zniosłam...
Najsmieszniejsze, ze paczke przywiozl kurier i mowi - przesyłka dla Adama B. Ja na to, ze taki tu nie mieszka, prosze sprawdzic adres.Wtedy mnie oswiecilo:-)

mamusiu, magda
no to powodzenia kobitki z rozliczeniami. Ja za zadne skarby nie chcialabym byc ksiegowa. Poza tym brak cierpliwosci i roztrzepanie raczej nie sprzyjaja takiej profesji. Sam renament doprowadza mnie do szewskiej pasji.Robie i robie i skonczyc nie moge...
elvie nie znam sie na tym, ale mam nadzieje,ze taka pomylka w szczepionkach nie ma zadnego znaczenia
marcycha witaj u nas
Zielona widzę, ze wszystko idzie pomyslnie. Oj trzymam kciuki za Was.
....to wymog posiadania zaswiadczenia o niekaralnosci ze wszystkich panstw, w ktorych dotychczas mieszkalam dluzej niz pol roku. Musialabym leciec po takie papiery do PL i do UK
kiedys juz o tym wspominalas, ale myslalam, ze sa inne powody, dla ktorych nie otrzymalabys zaswiadczenia :-)
Agnieszka super udane zakupy. Ja ubolewam nad tym,ze zakupilam kombinezon na obecna zimę, a tu sniegu ni widu ni słychu, wiec obiecalam sobie za rok czekac do ostatniej chwili :-)
gosiek czekamy na relacje z podrozy. mam nadzieje, ze poszlo gladko. Podziwiam kazda samotnie podrozujaca mame

p.s. Nie mowilam, ale od tygodnia czuje ruchy kruszyny, wiec jestem spokojniejsza :-)

Ostatnia edycja:
@ przylazla..... huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dzieki wam niebiosa za to!

Pozatym dzis dostalam 'sprawozdanie' z Polusiowego dnia w zlobku a tam jak byk napisane:
Pola spedzila dzis caly dzien z Benem. Bawili sie, gonili, potem razem lezeli , laskotali , smiali sie i... calowali. O matko! Czy to juz ten wiek?????????????

Na dniach sie uzewnetrznie, i usprawiedliwie ze swej nieobecnosci. Mamy gosci z Polski, i niepredko sie ich pozbedziemy.
Czasu przez to niestety brak na cokolwiek.

salamandra - gratuluję motylków w brzuszku! U mnie to już porządne kopniaki, głównie po zjedzeniu czegoś słodkiego lub wypiciu czegoś zimnego. Czasem maciek tak kopie, że spać nie mogę.

Katik - dbaj o gości i ucałuj małą całuśnicę. Fajnie, że @ przyszła;-)

. Sam renament doprowadza mnie do szewskiej pasji.

Salamandra zlituj się babo remanent :tak:
KUrna jak widzę czasem kartkę na drzwiach sklepu że mają renament :wściekła/y: i to co druga osoba którą znam a pracowała czy pracuje w sklepie tak mówi . ;-)

Marcycha - wejdź na stronkę z suwaczkami jakąś ( wygoggluj sobie ) jak juz go utworzysz to kod musisz wkleić w " edytuj sygranturę " z avatarem sobie poradziłaś to pewnie i z tym dasz radę .

Hejka wieczorową porą:-)
Mąż postanowił się mną zaopiekować i zrobił mi drinka coby mój kaszel przepędzić, drink jest pyszny i piję też za wasze zdrówko :tak:

Katiczku to kamień z serca ci pewnie spadł :-D Zapisałam sobie ten dzień więc jakbyś znowu nie była pewna to wal jak w dym :-p No ja nie wiem ale twoja Pola to szybko zaczyna chłopaków podrywać ;-)

Salamandra fajnie że się dzidzia odzywa, pogłaskaj brzuszek od nas:tak:

Marcycha witamy ciebie i twojego synka Mateuszka :tak:

Magda zazdroszczę że już masz wakacje zaklepane.

Ella ja też od rana walczę z migreną i ani myśli sobie iść:no: Facetów nigdy nie zrozumiesz ;-)

Mamusia współczuję nawału pracy.

Zielona to trzymam kciuki aby ci się wszystko udało załatwić :tak:

Elvie no to musisz wyjaśnić całą sytuację z tą szczepionką .

Filonka cierpliwości życzę i podejrzewam że liczenie do 100 już nie pomaga ;-)

Aniez to jest nadzieja że jednak będziesz miała ciepełko;-)

Agnieszka to czekamy na fotki twoich laleczek :-)

Monia dziękuję za pozytywne fluidy na pewno się przydadzą :tak:

Miłego wieczorku kobietki:-)

Bilet kupiony!!!! :-)

kiedys juz o tym wspominalas, ale myslalam, ze sa inne powody, dla ktorych nie otrzymalabys zaswiadczenia
biggrin.gif

Salamandra, chyba nie pomyslalas, ze ze mnie jakas przestepczyni, co to przed wymiarem prawa do Meksyku nawiala hahahaha;-)

Marcycha, witaj!

Aniez, masz racje. Plan jest taki, ze jak bede w PL, bede szukac pracy w UK (przy okazji pozalatwiam wszystkie biurokratyczne duperele) i mam nadzieje, ze z koncem czerwca bedziemy w UK cala rodzinka. Ale to czas pokaze. No i bede musiala jakos kase zorganizowac :crazy:

reklama
Zielona super że kupiony na którego dokładnie . w wawce lądujesz ?
Jak coś Ci trzeba będzie pomóc wal jak w dym :tak:
super że przylecicie :-D:-D czyt . umówimy się jakoś mam nadzieję w jakiś week :tak:
Aż mi się morda cieszy do monitora .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry