reklama

Kwietniówki 2010!!!

marta - Ty się nie dołuj tylko od nich ucz;-)

aniez - jak będziesz na spotkaniu BB to Ci kawę sprezentuję ziarnistą, bo dostałam w ramach testów (taką co ma wejść na rynek) a nie piję, więc chętnie oddam:tak:

Dołączam do tych, których dzieci dzisiaj szybko spać nie poszły. Na szczęście moja jak już padła to śpi i nie marudzi, więc po cichu liczę na spokojną noc.
Popracowałam, poczytałam, pojadłam.. Idę pod prysznic i spadam spać. Dobranoc!

reklama
Witam

Zapracowana ale chocby na chwilke

Marta witaj
Zielona ale sie ciesze ze przylatujesz, nawet W sie ucieszyl jak mu powiedzialam hehe. Znow jakis zlot kwietniowek zorganizujemy, heheh ja do Ciebie mam blisko mam bo 40 minut autem takze mozemy sie odwiedzac wzajemnie hehe. Co do sprawy fotelikow jutro sie dokladnie odezwe bo W ma do kolegi przedstawiciela kia zadzwonic bo nie jest na 100 pewien, ale mowi ze standardowo pochylone siedzenia z siedziskiem lekko do gory, wtedy nie ma problemu bo praktycznie kazdy zamocujesz, jutro da znac na 100 :-)

Mykam kapac sie i spac ciezkie dwa dni przede mna :-)

tylko się witam i uciekam spać! podczytuję was, ale na pisanie nie mam czasu. Sterty papierów do wypełnienia!
tydzień wyjęty z kalendarza... dobrze, że weekend i ferie przede mną!
pozdrawiam wszystkie
dobranoc kwietnióweczki

Marcycha - witam :)
Zielona - super - może uda się jakiś mały zlot zrobić
Katik - czyli po Twojej myśli :)

Witam się
Ja jutro na szkolenie jadą, potem poniedziałek i wtorek też na szkoleniu.
W sobotę chyba Ikea - może w końcu dorosłe łóżko kupimy dla Małej - choć ostatnio wykombinowalismy, że jak będzie miała normalne łóżko to może zacząć z niego uciekać - bo u nas zasypianie wygląda tak - kładę małą do łóżeczka obok niej miś - daję buziaka i Julka zasypia sama - a tak może mi dezerterować.
Na bank kupimy regał na zabawki, jakieś półki i krzesełka mamuta.

A i robię przymiarkę do remontu pokoju Julki u dziadka - nie ma jeszcze pomysłu co jej na ścianach zrobić - w domu ma misie, ale u dzidka może coś innego

Mój synek też się dziś buntował ze spaniem. W ogóle ostatnio się buntuje i odmawia popołudniowych drzemek.

Witaj :-) mój b. śpi w dzień 2 h od 12:00 do 14:00, starszy spał w dzień jakoś do 3 r. ż. potem mu się odechciało ;-)

Aniez, stary przelknal sprawe. Trudno mu sie z tym pogodzic, ale rozumie, ze mam racje. Nie akceptuje jeszcze prawdopodobienstwa, ze nie bedzie pracowal w zawodzie, ale i do tej mysli przywyknie.:tak:

Będzie musiał :-D lepiej nie w zawodzie, ale za to za przyzwoite pieniądze :tak: tak jak ja :-p

Zielona-Ty i Aniez jestescie moimi idolkami za podejscie do mezow:)

Buhahahaha... nie wiem, jak u Zielonej, ale u mnie lata praktyki robia swoje (sorry Monika... jakby co :-D).

marta - Ty się nie dołuj tylko od nich ucz;-)

aniez - jak będziesz na spotkaniu BB to Ci kawę sprezentuję ziarnistą, bo dostałam w ramach testów (taką co ma wejść na rynek) a nie piję, więc chętnie oddam:tak:

Dołączam do tych, których dzieci dzisiaj szybko spać nie poszły. Na szczęście moja jak już padła to śpi i nie marudzi, więc po cichu liczę na spokojną noc.
Popracowałam, poczytałam, pojadłam.. Idę pod prysznic i spadam spać. Dobranoc!

No... to mnie motywujesz, bo ja jestem starszny kawosz :-D

Ogrzewanie w chacie jest... w pracy serwer nie działa... nic się nie da zrobić... matko... tydzień psucia, czy jak???

DOBRY dzień .
Juz nie wyrabiam. Mały wczoraj nie chciał spać jak go kładłam, wiec se to olałam, bo juz mi nerwy póściły po całym dniu z nim, i sam dopiero poszedł o 23.20 , i to jeszcze z 5 razy sie budził z bekiem. , a wstał juz o 8.00.

Zaraz postaram sie troche nadrobic.

Zielona- no to zycze powodzenia w szukaniu pracy w UK jak juz bedziesz w Polsce, A męza jakoś przystosujesz do życia w innym kraju.
Elve- zazdroszcze Ci tyle siły, ja chcąc poczytać jakąś lekture, na koniec dnia juz zapał znika, konczy sie na pójściu pod szybki gorący prysznic i lulu, Lub w ostateczności kończy sie tylko na przeglądaniu stronic.Ostatnio co czytałam regularnie to lekture medyczną na studiach i jakiś notatki :-D.
Katik- to ciesze sie razem z Toba że masz jak chciałas z tą @
Salamandra- super uczucie z tym dawaniem znaku życia małego szkraba w brzuszku.
Nata- to sie szykuja wielkie zmiany w domku wz.z wstawieniem mebli i zrobieniem 2 pokoiku .Miłego szkolenia się.
Mamusia- no to wytrwałosci i siły w pracy.

Dziewczyny, witam!
Mała mi się obudziła o 5:20 z gorączką prawie 39 stopni po tej szczepionce. Dałam jej 2,5ml syropu na zbicie i pospała do 8:00. Zachowuje się normalnie, ale teraz dotykam jej czoła a ona znów gorąca potwornie. Znów jej syrop albo czopek dać czy skoro nic jej więcej nie dolega to nic nie podawać? POMOC PILNIE POTRZEBNA!

Dziewczyny, witam!
Mała mi się obudziła o 5:20 z gorączką prawie 39 stopni po tej szczepionce. Dałam jej 2,5ml syropu na zbicie i pospała do 8:00. Zachowuje się normalnie, ale teraz dotykam jej czoła a ona znów gorąca potwornie. Znów jej syrop albo czopek dać czy skoro nic jej więcej nie dolega to nic nie podawać? POMOC PILNIE POTRZEBNA!

[po szczepionce tak może być - co 4 godziny dawaj ibum i dużo picia
lekarz nam zawsze powtarza przy szczepieniach, że gorączka może się utrzymywać do 3 doby po

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry