Witam wieczorkiem :-)
Stwierdziłam że wódeczka z sokiem to najlepsze lekarstwo na mój kaszel tylko nie wiem jak długo moja wątroba to wytrzyma

Dzieciaki śpią, małż w firmie z pracownikami opija Nowy Rok ciekawa jestem jak jutro będzie funkcjonował ;-)bo on z tych co winko lubią a tam niestety winka niet
Zielona to ja już transparent szykuję i na lotnisko w marcu podjadę

No widzisz i sobie poradziłaś z tym zasilaczem;-)
Kamisia zdrówka dla całej waszej rodzinki .
Ewka ja sok z czarnego bzu robię ale z kwiatostanów a nie z owoców
Gosiek biedna Ami, zdrówka dla niej , najważniejsze że pije.Współczuję sytuacji z babcią, ciężko jak człowiek musi patrzeć na cierpienie bliskiej osoby

Może trzeba porozmawiać z lekarzem o mocniejszych środkach przeciwbólowych, moja babcia na końcu była na morfinie:-(wybłagałam ją u lekarzy:-(
Marcycha u nas też wieje że
Elvie super że z Lenką lepiej i że ma apetyt.Obserwuj ją jeszcze bo w nocy temperatura wrócić, oby nie .
Nata kiedyś czytałam artykuł o badaniach na działaniem soku z malin i okazało się że były przypadki osób które mając bardzo wysoką temperaturę około 40 stopni bo wypiciu naparu z malin albo soku malinowego tym osobą temperatura nieznacznie wzrastała.Więc może tym się twoja lekarka sugerował.
Jak się cieszę że wyrko ma tylko dla siebie :-) no chyba że młoda w nocy przyjdzie

Miłego wieczorku