zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Gosia, dzieki. A Jak tam u ciebie? Bylas juz u lekarza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to Lenka ma smaki :-)Póki co gryzie cytrynę i masło czosnkowe nabiera palcem i liże![]()
A stary z Kubą na basenie... Wrocławianki wiedzą czemu![]()
Gośka kazała przekazać że z Ami są w szpitalu bo Mała ma strasznego rota wirusa.Piszę to w imieniu Gośki Ja jestem jej bratową.:-(

Oby Ciebie nic nie dopadło . hej dziewczyny,
napisałam długiego posta i mi wcięło!
nie odzywałam się trochę, bo mam w domu szpital! Mały ma od piątku ma strasznie wysoką gorączkę, cały czas mu tylko zbijam! już nie wiem o co chodzi. W sobotę byłam u lekarza i niby nic mu nie jest. Wczoraj przeżyłam chwilę grozy, mały 41 stopni, ledwo dyszał, nie kontaktował!
Między gorączkami ma humor, ładnie się bawi!
W weekend mieliśmy gości, ładnie się zachowywał! i bądź tu mądra....
dojechaliśmy do dentysty i okazało się że Mateusz najprawdopodobniej będzie nosił aparat na zęby.Wyszła mu dolna stała jedynka i trochę krzywo a że ona ma bardzo wąską buźkę to dentystka stwierdziła że trzeba to skonsultować z ortodontą.
Zdrówka dla Bartoliniego.
Zima jest kochana to śnieg musi być ;-)
no cóż ja jak zwykle starym sposobem przeczytałam sobie streszczenie wszystkich seriali 

Zielona byłam. Lekarz stwierdził pęcherzyk ciążowy, ale zarodka nie widział (usg koło 5tyg. z hakiem). Kazał przyjść po 23 stycznia! ja to mam pecha! Pamiętam z Mateuszem też tak miałam, nie było paniki, tylko od razu uznałam, że jestem w ciąży. Teraz, bogatsza o złe doświadczenia już nie wiem co mam myśleć.Gosia, dzieki. A Jak tam u ciebie? Bylas juz u lekarza?
anna mówisz, że może mały ma infekcję? musiałabym to sprawdzić.Gosiu a badanie moczu robiłaś? Koleżanka tak miała i okazało się, że to jakaś infekcja przewodu moczowego.