reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dotarłam i do Was....

na początek zdrówka dla wszystkich choraczków...strasznie dużo tych chorób tutaj...oby jak najszybciej maluchy wydobrzały...

jeśli chodzi o małomówność u naszych pociech, to jak tak Was czytam, to mi się taka anegdota przypomina...

był sobie chłopiec, mały Wojtuś, który pomimo ukończenia 3ech lat nic nie mówił...matka miała nadzieję, że ta mowa mu w końcu przyjdzie, bo w końcu każdy zaczyna mówić w swoim tempie...mały Wojtuś jednak nie garnął się do mówienia, nawet gdy skończył lat 6...matka zwiedziła wszystkich możliwych lekarzy, logopedów, specjalistów i nic - nikt nie potrafił powiedzieć, dlaczego Wojtuś milczy...a Wojtuś rósł, rósł, aż w końcu skończył 17 lat...pewnego dnia matka zorganizowała rodzinny obiad, na który zaprosiła całą rodzinę...przyjechały ciotki, wujki z drugiego końca świata, wszyscy zasiedli do stołu i wtedy Wojtuś spytał: "A gdzie jest kompot ? "....matka prawie zemdlała, ciotka zawału dostała, inne się popłakały...po chwili ojciec zapytał Wojtusia: "Synku, ty umiesz mówić, co za radość, ale powiedz mi kochany, dlaczego ty przez tyle lat nic nie mówiłeś ? ". A Wojtuś na to: "bo zawsze był kompot" :-)

Póki co gryzie cytrynę i masło czosnkowe nabiera palcem i liże:-D
no to Lenka ma smaki :-)

A stary z Kubą na basenie... Wrocławianki wiedzą czemu :-D

buahahahahahahahaha...mój kochany asertywny negocjator....

Gośka kazała przekazać że z Ami są w szpitalu bo Mała ma strasznego rota wirusa.Piszę to w imieniu Gośki Ja jestem jej bratową.:-(

Amisiu,dla Ciebie ślę ciepłe życzenia zdrówka, kochanie...szybciutko zdrowiej...

M jak Mydło (zwrot od Wronki :-)) bym obejrzała, ale stary ma władzę (czyt. pilota)...

Wpadłam na moment, bo M. młodą kąpie i zaraz będzie próba usypiania.

Zdrówka dla Ami!!

Aniez - z basenu się uśmiałam. Super, że wyniki ok.

marta - trzymam kciuki by się fundację dało załatwić:tak:

filonka - tak, miruna to ryba:tak:

O matko ale dzieciaków chorych . zdrówka dla wszystkich , a szczególnie dla Ami :-( biedulka nasza .

Anna kopsnij ta ospa co :-D:-D Oby Ciebie nic nie dopadło .

Ola dziś miała dzień śpiocha rano wstać nie chciała , potem w przedszkolu 3h spała . czasem ma takie dni że tylko łazi i patrzy gdzie się do poduszki przylepić .
Napadało białego syfu i odśnieżać trzeba , ale dzieciaki mają radochę bo odśnieżają łopatkami .
Na sanki się nie wybieram bo jak wracam to już ciemno jaj w d.

Zdrówka dla Ami! Bidulka!!!

hej dziewczyny,
napisałam długiego posta i mi wcięło!:wściekła/y:
nie odzywałam się trochę, bo mam w domu szpital! Mały ma od piątku ma strasznie wysoką gorączkę, cały czas mu tylko zbijam! już nie wiem o co chodzi. W sobotę byłam u lekarza i niby nic mu nie jest. Wczoraj przeżyłam chwilę grozy, mały 41 stopni, ledwo dyszał, nie kontaktował!
Między gorączkami ma humor, ładnie się bawi!
W weekend mieliśmy gości, ładnie się zachowywał! i bądź tu mądra....

Wypisz wymaluj Bartek... mój z gorączką serenady śpiewa... pediatra nic nie wyrokowała, albo bakteryjne g...o się wykluje, albo mamy grypę... no... to diagnozujemy... eh... oby bez antybola się obyło.

Witam wieczorkiem

Boże ile śniegu w Jeleniej Górze i w Karpaczu też masa:tak: dojechaliśmy do dentysty i okazało się że Mateusz najprawdopodobniej będzie nosił aparat na zęby.Wyszła mu dolna stała jedynka i trochę krzywo a że ona ma bardzo wąską buźkę to dentystka stwierdziła że trzeba to skonsultować z ortodontą.
Małż miał mieć leczonego zęba i co cykor jeden wysłał mnie;-) a że ja się dentysty nie boję to malutką dziurkę mam zalepioną a jego i tak zapisałam na kolejną wizytę i tym razem mu się nie upiecze :-D

Ami kochana zdrówka dla ciebie.

Filonka no ja nie wiem co ty za zachcianki masz ;-)

Aniez to długo wam Kuba dziury w brzuchu nie wiercił :-DZdrówka dla Bartoliniego.

Agnieszka kurcze ja nie wiem czy przy ospie pęcherze są na wewnętrznej stronie dłoni , sama jestem ciekawa co wam lekarka powie.W każdym razie zdrówka dla chłopaków.

Aniam jak ja bym czasami chciała aby Helenka miała dzień śpiocha :tak: Zima jest kochana to śnieg musi być ;-)

Elvie Lenka to chyba lubi mieszać różne smaki , powodzenia w usypianiu może M się uda;-)

Monia u nas też pilotem włada pan S :tak:no cóż ja jak zwykle starym sposobem przeczytałam sobie streszczenie wszystkich seriali :-D

gosia23 zdrówka dla Mateuszka

Anna super że ze słuchem Igora wszystko w porządku i ucałuj małą Alicję biedroneczkę, zdrówka dla niej i niech ospa szybciutko odpuści

Magda nie ma to jak chwila dla siebie :-)

Spokojnej nocy kobietki

To już prawie 24ta? Gdzie mi ten czas ucieka, no gdzie? Przyznać się, która mi go podkrada?
Znów zawisłam nad próbnymi moich przyszłych Hemingwayowców;-) z rozprawek na maturze przerzucili się na opowiadania no i pół nocki zleci bo się zawzięłam,że chociaż połowę sprawdzę, a mam jeszcze 6 prac.

Podczytałam, nadrobiłam

Gosiek biedna Amelka. Zdrówka dla ciebie słoneczko!!!

Aniam ja cię uwielbiam za Twoje teksty. No tego białego syfu to możesz trochę do nas podesłać, niech chociaż moje dziecko zobaczy do czego sanku służą.

Monia nestępnym razem powiedz małżowi, że ci nie da pilota to w Koszałkowie sobie seans rezerwujesz, tylko jak zabalujesz to z powrotem może być ciężko ;-)

Annaoj buźka dla Twoj kropeczki :) Mam nadzieję,że ciebie ospa nie dopadnie. 3maj się dzielnie!

Dorota dbaj o siebie kobieto bo jak tak dalej pierwszy posiłek będziesz o 17tej zaczynać to przyjedziemy i cię będziemy pilnować;-)

Marta tulam, ty też dbaj o siebie kochana!!!!

Zdrówka dla Matiego, Bartuli i Jasia!

Wracam do lektury,

do jutra... a właściwie do dziś:baffled:

Kolorowych snów

reklama
Ja znowu usnęłam razem z Matim.....przeraża mnie to! Szogun mały budzi się nawet jak do wc wstaje! zaraz pewnie też się obudzi!
Zdrówka dla Amelki!!!

Gosia, dzieki. A Jak tam u ciebie? Bylas juz u lekarza?
Zielona byłam. Lekarz stwierdził pęcherzyk ciążowy, ale zarodka nie widział (usg koło 5tyg. z hakiem). Kazał przyjść po 23 stycznia! ja to mam pecha! Pamiętam z Mateuszem też tak miałam, nie było paniki, tylko od razu uznałam, że jestem w ciąży. Teraz, bogatsza o złe doświadczenia już nie wiem co mam myśleć.
Gosiu a badanie moczu robiłaś? Koleżanka tak miała i okazało się, że to jakaś infekcja przewodu moczowego.
anna mówisz, że może mały ma infekcję? musiałabym to sprawdzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry