reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wpadłam poczytać, ale idę już spać. Cały wieczór spędziliśmy na montowaniu filmu o Wellness, wreszcie cholerstwo skończone;-) Jak wrzucę na serwer to Wam podam link, ale to już jutro a w zasadzie dziś ale kilka godzin później;-)

Chorowitki - proszę się nie wygłupiać i szybko zdrowieć:tak:

Dobranoc:-)

reklama
Amelciu mam nadzieję, ze Cię tam szybko podkurują!

zdrówka dla chorowitków!

Ella skonsultuj sie z ginem, a będziesz wiedziała co jest, dbaj o siebie!

jakoś tak mi dziś weny brak...

miłego dnia!

a to nasz saneczkowy spacer.

Zdrówka dla Wszystkich chorych dzieciaczków.

Załączniki

• IMAG0102.jpg
    IMAG0102.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 41
Dzieńdoberek:-)

Trochę u nas popadało i tak jakoś fajniej za oknem jak jest biało :-)
Muszę doprowadzić się do ładu bo chcemy z małżem zrobić prezent jego chrzestnicy i kupić jej gitarę na imieniny :tak: młoda zaczyna się uczyć i nawet nieźle jej idzie więc trzeba zainwestować w talent :tak:Małż się śmieje że jak dobrze z nim zagadam to może i dla mnie kupi gitarę ( kiedyś za czasów młodości coś tam brzdąkałam sobie ) i może warto odkurzyć nuty:-D

Marcycha fajnie że pokazałaś na Mateuszka :-) no i już wiemy skąd jesteś, Ja mam rodzinę w Gdańsku :tak:

Ewka mam nadzieję że wena powróci :tak:

Ella jak dzisiaj się czujesz ?

Elvie fajnie że filmik obrobiony ale godziny o których ty chodzisz spać to wołają o pomstę do nieba ;-)

gosia będzie dobrze , następna wizyta i usłyszysz bicie serduszka małego kropka:-)

Aniez, Aga jak tam nocka u naszych chorowitków?

Kittek ja się przyznaję bez bicia że parę minut ci skradłam ;-)

OK trzeba porannik zrzucić i do łazienki się doczłapać.
MIłego dnia :-)

hej dziewczyny,
jakie słodki są takie poranki, kiedy nie trzeba się spieszyć, Mateo chodzi i mnie przytula! Moja mała przytulanka! gorączkę jeszcze miał w nocy, teraz nie ma, nie wiem czy mogłabym z nim pójść na spacer, czy jeszcze w domu posiedzieć.
U nas bielusieńko!
Gosienka ja też za czasów licealnych pogrywałam, nawet miałam swoją gitarę! teraz nie mam na to czasu, chociaż nie wiem ile pamiętam....
Idę się organizować, obiadek i na 15 do pracy ( świetlica środowiskowa - niestety nie ma ferii). Jutro cały dzień będzie błogie lenistwo:cool:
miłego dnia!

Bartula lepiej. Temp.nieco mniejsza. Mamy podawac ibuprom przeciwzapalnie. Lewe uszko czerwone, stan przedzapalny, jak do jutra temp.nie zacznie konkretnie spadac i bedzie sie lapal za uszko to antybiotyk, ale moze uda sie bez.

Gosia no to kciuki zacisniete. Ja u gina bylam dopiero w 8 tyg.wiec nie wiem, co byloby u mnie widac w 5 :)

Rano stonke sila z lozka zwlekalam. Basen sily z Kuby wyciagnal, ale strasznie mu sie podobalo. Wiec juz rozpoczal kolejna ture negocjacji :) ciekawe jak dlugo maz wytrzyma ;)))

czesc dziewczynki.Nie wiem czy bratowa wam cos napisala bo ona nie kuma forum.
Jestesmy w szpitalu od piatku i jest z Ami nie za dobrze.Bardzo zle to przechodzi tego rotavirusa.Lezy tylko i nawet nie reaguje.Siedze obok lozeczka i patrze jak ona sie meczy.Poprawy zadnej nie ma jest coraz gorzej caly czas na kroplowkach.jesc nie chce nic pic nie chce.Normalnie masakra.Dwa kilo schudla.
Prosze trzymajcie kciuki za nia bo nie wiem kiedy to jej przejdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry