reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się jak zwylke nocą,

Gosiek zdrówka dla naszej iskierki! Dobrze,że zaczęła jeść, niech szybko wraca do zdrowia!

Sonia witamy!

Elvie tak trzymaj! Ja filmiku nie oglądałam bo net mi muli,ale sądzę,że szkolenia i filmiki szkoleniowe różnią się od reklam właśnie naturalnością więc drobne potknięcia są normalne. Jak będziesz potrzebowała nauczycielki angielskiego to pisz;-) Będziemy się przy kawce uczyć :)

Jeszcze tylko chwilkę ponadrabiam i zmykam spać. Maja dziś wstała o 7mej a ja poszłam spać po 2giej więc nie za bardzo się wyspałam,ale spałyśmy jeszcze troszkę razem w dzień.
Matko ile ona ma energi i radości w sobie. Dziś załatwiłyśmy troszkę spraw na mieście. Była ze mną w urzędzie skarbowym, gdzie spędziłyśmy ponad godzinę, ale grzeczna była:tak:.

Póżniej jeszcze przedszkole zaliczyłyśmy, myślałam,że są jakieś szanse aby poszła od września do przedszkola,ale pani dyrektor powiedziała,że są niewielkie,ale zaprasza za rok. Jest ponoć jakaś niepisana umowa,że dzieci nauczycieli mają też pierwszeństwo, no ale to za rok (tak mi powiedziała bo rozmawiałyśmy o tym,że mam ferie i tak jakoś wyszło)
Maja z przedszkola wyjść nie chciała bo pani nas oprowadziła i bardzo się jej spodobało.
W kwietniu będziemy składać więc dokumenty do żłobka,a jak się nie dostanie do pójdzie do prywatnego przedszkola na 3-4 dni w tygodniu. Babcia chce z nią zostać,ale widzę jak ona lubi przebywać z dziećmi więc to jest główny argument za posłaniem jej do żłobka od września.
Od poniedziałku będę ją wozić do klubu malucha i jeśli się zaaklimatyzuje to mama ją będzie prowadzać na 2-3 godzinki bo ma od siebie blisko.

Ja czekam na Gosieńkową rodzinkę, nie wiemy jeszcze tylko czy przyjadą jutro czy w czwartek rano.
Pokoiki są przygotowane, jeszcze tylko łóżeczko jutro Mai przeniesiemy (ale będzie miała niespodziankę jak zobaczy,że ma z nami w sypialni spać :)))

Żadna z Was nie zdecydowała się jednak na wagary w naszym gronie. Wasza strata, ;-). Mięsko z dzika mi szwagier przywiózł i pierożków z dziczyzną sporo więc jak macie ochotę to zapraszam na obiadek:-)

Ostatnia edycja:
reklama
kittek - jednym z moich postanowień noworocznych jest właśnie nauka angielskiego:tak: Póki co M. mi naściągał kursów i w wolnych chwilach je przeglądam i wybieram sobie taką formę nauki, która by mi najbardziej pasowała. Z Twoich wskazówek pewnie jeszcze nie raz skorzystam:tak: - dziękuję za propozycję! Bawcie się z Gosieńką najlepiej jak potraficie i żeby Ci dzieci domu nie rozniosły:-D Pomysł z wysłaniem Majki do klubu popieram, bo sama po Lence widzę z jaką radością idzie do dzieci, a pani to się dzisiaj na szyję od razu rzuciła na przywitanie, więc uznałam, że krzywda jej się tam nie dzieje i od lutego zwiększamy czas pobytu w klubie z 2 do 5h.

Ostatnia edycja:
witam się
Dziewczyny przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić - wróciłam ze szkolenia - egzamin za mną - wyniki za 2 tygodnie - więc trochę stresu jest. Wracam do pracy, a tam okazuje się, że zmiany, zmiany, zmiany - po 12 mam spotkanie to coś będę wiedziała

Witam!
elvie filmik obejrzałam cały, mi sie podoba wyszło naturalnie
nata trzymam kciuki za wyniki, będzie dobrze:tak:

Dziś mam dobry chumor bo zlecenie dla męża już załatwiłam zajeło mi to dzisiaj 10 min a wczoraj siedziałam 5 h i nic, pranie wstawione, chatka prawie ogarnięta, kawkę popijam, dzieciarnia jeszcze śpi.
Przed chwilką był listonosz przyszedł prezent dla męża, i maskotka dla Marysi ostatnio zakochała sie w hello kitty i wszystko musi być z kotkiem nawet do spania nie daje zdjąc bluzki a jak już zdejmie do śpi z nią w rączce. :-) Uciekam sprzątać dalej.

Dzieńdoberek :-)

Nie miałam wczoraj już siły odpisywać bo przed wyjazdem do Kittkowej trochę musiałam wszystko ogarnąć:tak: Spakowana jestem i stwierdzam że jednak jedno dziecko mniej do spakowania i już jest luuuuuzik :-D

Sonia witaj w klubie potrójnych mamusiek :-) nie ma to jak rodzina wielodzietna ( tak żartuje mój małż kiedy wypełnia wniosek o zasiłek rodzinny ;-))

Nata trzymam kciuki za egzamin, na pewno poszło ci bardzo dobrze :tak: Mam nadzieję że zmiany w firmie będą na plus dla ciebie.Czekam na wieści.

gosiek super że z Ami już lepiej, ucałuj ją od cioteczki . Przytulam z powodu babci, niech spokojnie bez bólu odejdzie.To samo przechodziłam równo rok temu :-(

Elvie a ja oglądałam ale bez głosu :-D bo Helenka wylądowała w naszym łóżku i nie chciałam jej obudzić ;-)Dla mnie bardzo naturalnie wyglądaliście i chyba na tym to polega.Trzymam za ciebie kciuki ty nasz Lwie ;-)

Zielona kurcze jak ty wyjedziesz z tego Meksyku to co ty nam będziesz opowiadać;-) Fajnego masz tego małża;-):-)

MamoPaulinki biedna Paulinka z tymi zębami, niech już w końcu się wyklują.To cię Kittkowa postraszyła :-D

Ella co u ciebie, jak plamienia ustąpiły?

Monia po feriach odezwę się do ciebie w sprawie zębologa :tak:Ja nie wiem że u was taka dyktatura w sprawie pilota :-DTyle bab w domu a facet rządzi :-p

Aniez coś czuję że na dniach twój małż na basen będzie z młodym śmigał :tak:

Aniam teraz już wiem czemu ty śniegu nie lubisz ;-)

Filonka no to czekamy na twoją @ ;-) Brawo dla Kacperka za odsmoczkowanie :tak:

Anna zdrówka dla biedroneczki

Magda mam nadzieję że szkarlatyna was ominie

gosia23 miłego dnia z synusiem:tak:

No to nadrobiłam.
Kochane dzisiaj wyjeżdżamy do Kittkowej więc zamelduję się od niej .Trzymajcie kciuki za naszą podróż bo trochę kilometrów przed nami .
Trzymajcie się cieplutko.
Buziaki.Pa

Elvie widać, że jesteś oczytana i korzystasz ze wszystkich tych swietnych rad z poradników ;-) W końcu to pisali ludzie, ktorzy odniesli sukces. I Tobie tego zyczę. Najwazniejsze to pozytywne myslenie i wlasna wizja przyszlosci.
A filmik - dla mnie tez za dlugi. Zainteresowani napewno przejrza do konca. Ja tylko posluchalam pierwszej kolezanki
nata napewno sobie swietnie poradzilas. A zmiany oby na lepsze :-)
gosienka, kittek Wam zyczę udanego spotkania
Aniam teraz już wiem czemu ty śniegu nie lubisz
a tez sie zastanawialam nad tym :-) Zawsze kojarzylas mi sie z kobieta o sportowych zapalach :-)

hejka, nadrobiłam szybciutko, sniadania już nie zjem, ale co tam
Chciałam wiedzieć jak Ami, cieszę się, że już lepiej.
Nockę miałam fatalną, Alicja się budziła, swędziało ją chyba, strzsznie obsypana jest.
Sonia witaj
Nata kciuki trzymam
jeszcze dużo bym popisała, ale już nie dam rady, uciekam

reklama
Witamy i my

U nas jak zwykle. Dzis w nocy Toska obudzila sie z wrzaskiem wzielismy ja na lozko nie mogla sie uspokoic az w koncu z nosa wyszedl wielki twardy czop i przeszlo, do lozeczka i zasnela. Nie wiem czemu jej w nosku zbieraja sie takie twarde czaarne czopy suche i jak juz zaklei cala dziurke to nie moze oddyach i tak sie to wlasnie konczy.
Co do rocznicy dostalam od W dwa bukiety kwiatow bo stwierdzil ze jak druga rocznica to dwa sie naleza (to sie z niego smialam ze przy 10 zbankrutuje) i bransoletke z apartu Apart - Srebro, biżuteria srebrna - Bransoleta Fun Charms zgapiona z pnz ale tak mi sie spodobala ze makabra, W zauwazyl ze szaleje na jej punkcie i jest. Powiem Wam ze na zywo wyglada dwa razy lepiej, rzemyk jest cienki srebro i krysztalki blyszcza jest piekna.

Gosiek zdrowka dla Ami niech sie szybko kruszynka kuruje
Gosienka az Ci zazdrosze tego wyjazdu do Kittkowej naszej, od niej takie cieplo bije. Moze nam sie tez uda kiedys wprosic do Kittkowej naszej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry