reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mi się dziś przytrafiło robiłam wczoraj laurki z Matim z okazji dnia babci i dziadka. Byłam dzisiaj je wysłać, ze zaczeło kropić to schował je pod wózek. Wyciągam a tu jedne brakuje. Chowałam je niedaleko poczty to szybko się wróciłam ale już nigdzie koperty nie było ktoś się połakomił na kopertę, bo pewnie pomyślał, że cos tam jest. To będzie miał niespodziankę.

reklama
A mniej na taką laurkę ktoś sie połakomił.

Załączniki

• IMAG0115.jpg
    IMAG0115.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 40
dziewczyny może nie ten wątek, ale więcej osób przeczyta. Ostatnio o tym było, ale nie mogę znaleźć. Mateusz mi popisał długopisem kanapę. Macie jakiś pomysł? kanapa jest z takiego sztruksu, niesztruksu, nie wiem jak go określić!

Poczytałam...

Kittek, Twoja Majka jest chyba najbardziej rozgadanym maluchem na forum :-) Jak to się robi ?

Maja jest boska i ciągle ją za to gadulstwo podziwiam:tak:

A ja numer M. odwaliłam, taki sam po raz trzeci:zawstydzona/y: - nie wyłączyłam wczoraj podsufitki w aucie i akumulator się rozładował:zawstydzona/y:

kobietom w ciąży wszystko wolno :-)

dzień Babci i Dziadka, hmmmm...laurki powiadacie....my zdjęcie zazwyczaj dajemy w ramce, więc jak dziadki zbierają, to będą mieć fajna kolekcję za parę lat...tylko, że w tym roku zdjęcia aktualnego jeszcze nie mam, więc chyba się muszę pośpieszyć :baffled:

a może macie jakieś inne propozycje ?

reklama
marcycha - śliczna laurka!!

monia - zrób jutro i u fotografa w1,5h powinni wywołać;-)albo niech w tym roku laski stworzą laurki, dziadkowie z pewnością będą zadowoleni:tak:

Ścięło mnie totalnie, nakarmiłam młodą i poszłam w kimę a ta usiadła obok mnie ze swoją ukochaną lalą, przykryła się kołdrą i oglądała bajkę oczywiście co chwilę po coś szła i znów wracała, przewalając się przeze mnie, ale i tak się trochę wyspałam:-) Teraz zrobiłam sobie kawę, bo nieprzytomna jestem i zaraz biorę się za porządki, bo jutro rano lecę do fryzjera a po południu jedziemy na spotkanie regionu a od 16:00 do 20:30 z małą będzie tu moja ciocia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry