Ella1
Fanka BB :)
Gosiek- zdrówka dla Ami...biedulka mała
(((
Elvie-mówiłam ale powtórze- super z Ciebie kobitka- zawodowo, prywatniwe- ideał normalnie!
Gosia-Zdrówka dla smyka! A jak tam z Tobą i nowo-fasolkową sprawą? coś wiadomo?
Sonia- witaj wśród nas ponownie
Cześć Mamusie
Ja wczoraj u gina byłam sprawdzić czy wsio ok. Wyczekałam się 4h bo bez terminu- kocham NFZ
doopa mi odpadala od krzesła normalnie
Na szczęście z kropkiem ok. Pęcherzyk jest. Małe cudo całe drga od bijącego serduszka, które czasem dąło się nawet ledwie usłyszeć (bo oczywiście za wcześnie na pierwsza wizytę). To jednorazowe plamienie moglo być ale mam wyluzowac z tempem i iloscia przechodzonych km. No to przejde na geriatryczne spacerki
nastepna wizyta 1.02 i mam nadzieje ze wtedy lepiej juz zobacze to moje nowe małe cudo 
julis na śniegu baraszkuje jak wasze smyki i zimowa zabawa na całego- a ja mam radość razem z nią
Do miłego!
Elvie-mówiłam ale powtórze- super z Ciebie kobitka- zawodowo, prywatniwe- ideał normalnie!
Gosia-Zdrówka dla smyka! A jak tam z Tobą i nowo-fasolkową sprawą? coś wiadomo?
Sonia- witaj wśród nas ponownie
Cześć Mamusie
Ja wczoraj u gina byłam sprawdzić czy wsio ok. Wyczekałam się 4h bo bez terminu- kocham NFZ
doopa mi odpadala od krzesła normalnie
Na szczęście z kropkiem ok. Pęcherzyk jest. Małe cudo całe drga od bijącego serduszka, które czasem dąło się nawet ledwie usłyszeć (bo oczywiście za wcześnie na pierwsza wizytę). To jednorazowe plamienie moglo być ale mam wyluzowac z tempem i iloscia przechodzonych km. No to przejde na geriatryczne spacerki julis na śniegu baraszkuje jak wasze smyki i zimowa zabawa na całego- a ja mam radość razem z nią
Do miłego!
. Zabieram się za obiadek
uwielbiam wszystko co się wiąże z wodą i sportami wodnymi . Zimy nie lubię przede wszystkim ze względu na temperaturę i całą masę ubrań . ja kocham japonki a nie kozaki 
- nie wyłączyłam wczoraj podsufitki w aucie i akumulator się rozładował