reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ja tak na szybko, bo młoda nie może usnąć :no: zębisko jakieś... a miałam nadzieję, że chwila przerwy będzie :-(
Gosiek mam nadzieję, że Amelce będzie się już poprawiać, biedactwo a Ciebie tulam.
Kittek tak się przestraszyłam, że sobie dziś patelnię piersi z kuraka z warzywami i ryżem zrobiłam z rana i tak podjadam cały dzień.
Lecę dalej ;-)

Witam wieczorkiem
dentystka stwierdziła że trzeba to skonsultować z ortodontą.

Gosienka
, jakbyś potrzebowała mistrza w dziedzinie ortodoncji, daj znać - znam takiego we Wro...

Marcycha, słodki Twój synuś.

Basen sily z Kuby wyciagnal, ale strasznie mu sie podobalo. Wiec juz rozpoczal kolejna ture negocjacji :) ciekawe jak dlugo maz wytrzyma ;)))

Aniez, ja bym proponowała klapki głęboko schować, bo coś czuje, że z negocjatorem nie wygracie ;-)

Gosiek
, kochana, dla Ciebie wytrwałości i siły w tym trudnym okresie zarówno z babcia jak i Amelcią...

Sonia, witaj...

hehehe, Zielona, boski Meksykanin z Twojego faceta :-)

no i znów Mydła nie oglądam, z wiadomych powodów...za to spaghetti upichciłam na jutrzejszy obiad, drina kończę, zajrzę na inne wątki i lecę spać...

aniam - bo to na potrzeby szkoleniowe dla Konsultantów bardziej ma być;-) ale za opinię dziękuję:-)

Elvie a jak dla konsultantów to jest ok , bo jak reklamowy , tak jak np dla mnie za długi o jakieś 16 min :-D:-D
Jakby miał być reklamowy to bym go ciachnęła , tak żeby osoba chcąca się dowiedzieć o danym produkcie nie musiała ogladać całości :tak:

Tez nie obejrzalam filmu. Raz, ze bledy gramatyczne, dwa jakanie, a raczej ykanie. Dla mnie szkolenie powinno byc plynne, bez ykania. Tym oto sposobem po trzech zdaniach o idei wellness odpuscilam sobie.

Zielona - to dobrze, że do mnie nie dotarłaś:-D

Z drugiej strony spróbujcie się kiedyś nagrać patrząc w kamerkę, bez jąkania, yyykania itp. Ja nie potrafię, ale się tym nie przejmuję. Kiedyś czytałam o typach ludzi i był koala, struś i lew. Lwiątka nie od razu są lwami i jeśli chcesz być lwem to rób to, co robią duże lwy a wówczas masz szansę kiedyś nim zostać;-) Jeśli "lwy" kręcą szkolenia i je wysyłają do swoich zespołów to ja też to robię.
Druga szkoła jest taka, że jak ktoś zobaczy piękną zgrabna, płynnie mówiąca panią to sam wpada w kompleksy, stwierdzi, że on nigdy tak doskonały nie będzie i odpuszcza sobie, a jak widzi takich zwykłych, co się pomylą, zająkną itp.to stwierdza, że sam zrobiłby to lepiej i o to chodzi!:tak:

I jeszcze coś śmiesznego Wam napiszę, skoro się rozpisałam:

Pamiętam jak nazwałam swoją firmę i w gronie koleżanek mówię, że nazwa mojej firmy zaczyna się od Business Marketing Coaching czyli po angielsku. Wtedy jedna z "serdecznych" znajomych mi dowaliła, że co to za nazwa i po co ja się tak nazywam jak ja nawet angielskiego nie znam?:-D To jej odpowiedziałam, że ja kiedyś zamierzam być światowej sławy trenerem i nie będę wtedy nazwy firmy przecież zmieniać, bo się głupio i po polsku nazwałam na początku:-D I może nie uda mi się to za 5 lat, ale w wieku 50lat jest to prawdopodobne i taki mam cel, więc mam jeszcze ponad 20 lat na opanowanie angielskiego:-p Szkoda, że nie widziałyście jej miny:-D:-D:-D:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz co elvie mi sie bardzo w Tobie podoba? Ze masz jakas wizje. Wizje siebie i tego co i jak robisz. Krytyke bierzesz na klate i robisz swoje. :tak:
Zielona, bo ja sobie nie wyobrażam żyć bez celu i wizji, a cele mam nadzwyczaj śmiałe:-D Ale co tam, to moje cele i nikomu nic do tego;-) Jak w technikum tydzień od zapisania się do Oriflame głośno oświadczyłam, że zostanę dyrektorem i wszystkich zapraszam do współpracy to mnie większość klasy wyśmiała - ta większość teraz w Biedronce pracuje a ja swój cel osiągnęłam:tak: Poza tym ja nie lubię jak mi słodzą, ja wolę krytykę bo mnie ona motywuje do udoskonalania i dzięki temu ciągle mam coś do roboty, wstaję rano i wpisuję sobie do notatnika nowy cel:-D U mnie jak zapisane to zapamiętane i się później samo spełnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry