e.salamandra
Mama pełną parą
Hej. Ja tak szybciutko:
Witaj Soniu.
Gosiek mocno trzymam kciuki za Amelkę
Witaj Soniu.
Gosiek mocno trzymam kciuki za Amelkę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zębisko jakieś... a miałam nadzieję, że chwila przerwy będzie :-(Witam wieczorkiem
dentystka stwierdziła że trzeba to skonsultować z ortodontą.
Basen sily z Kuby wyciagnal, ale strasznie mu sie podobalo. Wiec juz rozpoczal kolejna ture negocjacjiciekawe jak dlugo maz wytrzyma
))
Elvie jak dla mnie to za długie
wyłaczyła bym po minucie . Ale ja ogólnie nie ogladam reklam
bardziej skupiam się na opiniach innych
aniam - bo to na potrzeby szkoleniowe dla Konsultantów bardziej ma być;-) ale za opinię dziękuję:-)

To jej odpowiedziałam, że ja kiedyś zamierzam być światowej sławy trenerem i nie będę wtedy nazwy firmy przecież zmieniać, bo się głupio i po polsku nazwałam na początku
I może nie uda mi się to za 5 lat, ale w wieku 50lat jest to prawdopodobne i taki mam cel, więc mam jeszcze ponad 20 lat na opanowanie angielskiego
Szkoda, że nie widziałyście jej miny

Zielona, bo ja sobie nie wyobrażam żyć bez celu i wizji, a cele mam nadzwyczaj śmiałeWiesz co elvie mi sie bardzo w Tobie podoba? Ze masz jakas wizje. Wizje siebie i tego co i jak robisz. Krytyke bierzesz na klate i robisz swoje.![]()
Ale co tam, to moje cele i nikomu nic do tego;-) Jak w technikum tydzień od zapisania się do Oriflame głośno oświadczyłam, że zostanę dyrektorem i wszystkich zapraszam do współpracy to mnie większość klasy wyśmiała - ta większość teraz w Biedronce pracuje a ja swój cel osiągnęłam
Poza tym ja nie lubię jak mi słodzą, ja wolę krytykę bo mnie ona motywuje do udoskonalania i dzięki temu ciągle mam coś do roboty, wstaję rano i wpisuję sobie do notatnika nowy cel
U mnie jak zapisane to zapamiętane i się później samo spełnia:-)