Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wronka - życz Weronice powodzenia, ciotki będą kciuki mocno trzymać
Moja pchła spać nie chce, wyje i zauważyłam, że początek kataru ma. Frida poszła w ruch. Chodzę do niej, chwilę ponoszę i odkładam do łóżeczka. Mogłaby już zasnąć, by my z M. robotę mamy.
Miałam coś napisać ale pewnie jutro znajdę trochę siły.
Godzinę temu dostałam telefon, że moja ciocia zmarła... nawet na pogrzeb nie mam szans pojechać. Do d... z tym wszystkim.
Ja tylko melduje ze zyjemy, okropny dzien za nami, pol dnia przeplakalam razem z Olka
Dzis u gastroenterologa bylysmy i to byla przyczyna. na szybko tylko powiem ze z waga dalej dupa, znowu spadek
Pozniej okazało sie ze nie mozemy dostac sie na dworzec bo byl alarm ze bombe podlozono, masa policji, strazy, karetki...no i sobie postalysmy troche w sniegu...
Trzymajcie jutro kciuki za Olke bo na 8 mamy badanie logopedy w celu zakwalifikowania do wczesnego wspomagania, a o 12 okulista juz w Olsztynie...