Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nic jak dziś nic nie bedzie to sie tym zajmę. wczoraj miałam tylko z samego rana 2 czarne małe plamki na bieliżnie, myślalm ze sie rozkręci a narazie nic. Matko tak patrze ze że cos z kwietniówkami zaczeło sie dziać w kwesti 2 dzidzi.5 latMagda, ja bym poslala dziecko do przedszkola wczesniej gdyby to bylo mozliwe, bo dzieciaczki fajnie i bardzo szybko gonia te starsze. No ale ja jestem zwolenniczka wczesniejszego posylania dzieci do szkolyDlatego bardzo podoba mi sie system brytyjski. Nawet tutaj, choc szkoly sa bylejakie (te panstwowe, bo niektore prywatne sa OK) dzieciaki zaczynaja podstawowke w wieku 6 lat.

Polka identycznie.Co do nocnikowania...aha aniez brawo dla Bartusia, może już bliżej niz dalej:-). Mój z kolei na nocnik w ogole nie chce nawet usiąsc, T przyniósł mu nawet po Weronice taki nocnik sedes i tez nie chce. Za to strasznie chce siadac na sedes, czasami mnie ciagnie za ręke do kibelka i się rozbiera, karze sobie zdjąc pieluche i chce siadac. Tyle tylko ,że nakładki tez nie wchodza w rachubę, on musi tak jak my i koniec. No więc, tak trzymam tą dupinkę nad sedesem posiedzi troche oczywiście nic nie zrobi tylko zrywa papier i się podciera. Smiechu mam z niego co nie miara. No ale jak chce to go sadzam może w koncu coś sie uda. Poza tym jak zrobi qpszatala to ewidentnie mu już przeszkadza i od razu przychodzi do mnie i zdejmuje spodenki. Także kto wie, może załapie wczesniej niz siorka;-)
Mnie się włosy proste jak druty nie podobają, chciałam mieć je wyciągnięte na grubej szczotce,uniesione od głowy a nie oklapnięte i końcówki wywinięte na zewnątrz. Później Wam foty wkleję, bo wreszcie mam na łbie to o co mi chodzi;-)