Aniam narobiłaś mi ochotę na czekoladę.., zjadłam prince polo i jest mi niedobrze!
strasznie wyczulił mi się węch! mogę po oddechu poznać kto,co zjadł, a może nawet wypił
(dziś czułam jedną babeczkę na zajęciach w świetlicy jakimś winkiem!).
Rano, przebierając małego miałam niezbyt miły incydencik, nie zdążyłam do toalety...
A najśmieszniejsze jest to, że to mnie cieszy! bo na siłę doszukuję się objawów, których brak!
sorki, że wam smęcę na tym wątku, ale jesteście mi bliskie więc muszę się wygadać. Mój małżonek oczywiście ze stoickim spokojem mówi, że powinnam być bogatsza od doświadczenia ciążowe, i tak nie panikować!
strasznie wyczulił mi się węch! mogę po oddechu poznać kto,co zjadł, a może nawet wypił
(dziś czułam jedną babeczkę na zajęciach w świetlicy jakimś winkiem!).Rano, przebierając małego miałam niezbyt miły incydencik, nie zdążyłam do toalety...
A najśmieszniejsze jest to, że to mnie cieszy! bo na siłę doszukuję się objawów, których brak!
sorki, że wam smęcę na tym wątku, ale jesteście mi bliskie więc muszę się wygadać. Mój małżonek oczywiście ze stoickim spokojem mówi, że powinnam być bogatsza od doświadczenia ciążowe, i tak nie panikować!