reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witajcie!
Poczytałam co naskrobałyście, doła mam:-(. Bylam dzisiaj na pogrzebie sąsiada-47 lat, zmarł we śnie prawdopodobnie wylew. Tak mi szkoda Agnieszki rok temu straciła syna a teraz mąż. Idę sie położyć, choróbsko mi się rozkręca:wściekła/y:

reklama
Filonka, oby bylo dobrze!

Katik, ja wiem, ze w UK pieciolatki ida do szkoly. I jest git :-D

Ewka, a widzisz, z tym zlobem nie pomyslalam. Nie wydaje mi sie zeby przyjeli mloda w marcu na kilka miesiecy, ale zobaczymy. Pogadam z protoplastusiowa.

Grupona Wam zazdroszcze. Tutejszy to jakis przekret chyba. Od pol roku te same oferty i oczywiscie juz wyprzedane. Nic to moze jakies cudo trafie jak bede w Plu, to do Czestochowy bede dojezdzac hehe. No i Dorote na jakies plotki wyciagne :tak:

Marcycha- fajna fotka ze spacerku sankowego
Gosienka- to zdolniacha z Ciebie, jak na gitarce potrafisz brzdekać
Zielona - z tym nocnikowaniem to tak jak piszesz, raz nadchodzi czas i siada, a raz ma to gdzies. Te dzieci maja jakies fazy i co chwila zmieniaja zdanie .Ale życze by sie Wam udało.
Magda- przestraszyłas mne samą nazwą tej choroby co tam u Oli w gr panuje, musze o tym poczytać.
Zielona- znów chcieli Was przejechać?:szok:....taaa niech sie chłop cieszy, ze mu sie taka fajna żona trafiła, ładna, zaradna i cierpliwa.
Sonia dobre masz te dzieci jak ci tak długo śpią.
Isabela - piekne prezenty, widocznie macie za sucho w domu. tak jak mówi Zielona woda morska.
Ella - dobrze ze wsio oki, i prosze wiecej rozwagi w swoich wysiłkach.;-)
Gosia- na nastepnej wizycie juz napewno zobaczysz swoje cudo

Wogóle to dziex o przypomnieniu o dniu babci i dziadka, bo te daty to mi wyleciały kompletnie, jejku zeby nie Wy to by był wstyd.

Marta- jeju naprawde dzień pełny przeżyc
Elve- ty tu nie prorokuj, ja swoje wiem, nie może nic być i juz , ale i tak sie martwie i dopuszczam mysli-a może? czekam jutra.K by nie nazekał na dzidzie , bo sam ostatni mnie jakos dziwnie rozmową mi podchodzi o nastepnym dziecku, ze niedlugo mały bedzie miał 2 lata, ze jak by co to i tak juz rok minie i bedzie znów starszy, i tak kombinuje.Sama go nie rozumiem, jak wtedy ja chcialam to on zrezygnowal, jak ja narazie se odpusciłam , to on znów zagaduje.

Narazie tyle bo mały steka, dziś w nocy przszedł samego siebie, wył, gadał przez sen co chwoila wedrowal do siebie , to do nas, wogole nie spałam, a w dzien tez jak mały mordownik.

Ostatnia edycja:
Filonka zajmij się tym zajmij, bo coś mi się zdaje, że mąż potrzebnie imiona wybiera:)
Elvie ale super ofertę wyrwałaś! ja jakoś nie mogę nigdy upolować nic tak atrakcyjnego. Planuję się jutro do fryzjera wyrwać, bo wyglądam strasznie:)
Sonia straszne to, przykro mi...
chyba mi laptop siada! nie wiem czy wyślę tę wiadomość.

Od groupona to mój P jest uzależniony, do fryzjera też chadzamy, ostatnio za 45 zł miałam masaż głowy, saunę, maskę regeneracyjną i strzyżenie.
Już mi zapowiedział na wiosnę romantyczny weekend, bo tych wyjazdowych ofert najwięcej chyba jest:-)

Filonka ty się zdecyduj albo nie może nic być albo dopuszczasz taką myśl:-D, no ale skoro dopuszczasz to czekamy na rozwój sytuacji.

Moje pierdółki też śpią:-D

Wróciłam z regionalnego spotkania noworocznego, M. pojechał ciocię odwieźć, a ja z młodą tu walczę, bo ona oczywiście chce w klawiaturę walić.
Idę jej kąpiel szykować i jak zaśnie to do Was zajrzę.

hej:-)

Moje szkrabiki też już śpia:-)

Wercia przyniosla dzisiaj dyplom z przedszkola za ten konkurs tańca i nagrody , także cala szczęsliwa:-)

Co do grupona....ja właśnie w niedziele z T jadę na suszi...już sie doczekac niemogę:-), kupilam w paździrniku ale jakoś tak nie bylo nam po drodze, to sobie teraz pojedziemy;-). A ostatnio w ramach tego,ze niedługo mam imieniny i nikt nie wiedział co mi kupic, to sama sobie kupiłam 3 zabiegi w gabinecie kosmetycznym mezoterapii mikroigłowej;-). Nie dokońca wiem co to za licho, ale spłyca zmarszczki i poprawia skóre , więc powinno byc git. Zresztą z tego co na necie poczytalam to laski zadowolone były:-)

Sonia smutne co piszesz, biedna ta sąsiadka;-(

filonka...heheheh coś nam tu krecisz:-), w każdym razie zycze aby bylo tak jak Ty chcesz;-)
Milego wieczoru;-)

reklama
Ja z grupona nic nie kupuję bo do wawy bym musiała jechać :-( ale co zrobić jak się na wsi mieszka :-D:-D

śnieg sie roztapia i bardzo mnie ten fakt cieszy .

Ide wrąbać jakiejś czekolady :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry