Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nawet nie usłyszałam kiedy małż położył Helenkę a potem chłopców.To pewnie przez zmianę klimatu no i nocne imprezowanie;-)
Jeśli chodzi o czekoladki z .... to jak masz ochotę to czemu nie.
Hanka jedna nie odpuszcza ;-)Współczuję nocek i może jednak tatuś zaradzi .

heheheheh wyglada na to,że my tez musimy jakies spotkanko zorganizowac, coby sie Mateuszek mógł z Weronika poznac heheheheh, a potem sam wybierze;-). Swoją droga no prosze jakie juz chłopak powodzenie ma ;-) i to u młodszych ;-)Dzieńdoberek:-)
Wczoraj poszłam spać o 19nawet nie usłyszałam kiedy małż położył Helenkę a potem chłopców.To pewnie przez zmianę klimatu no i nocne imprezowanie;-)
Mamusia gratki za zdane egzaminy :-)
Zielona i co z tym biletem?
Elvie u Kittków byliśmy od środy późnym wieczorkiem do soboty popołudniu , wiem że to króciutko ale tak się cieszę że mój małż mógł się na kilka dni wyrwaćJeśli chodzi o czekoladki z .... to jak masz ochotę to czemu nie.
Aniam powiedz twojemu małżowi że ma się przygotować i na spotkanie kwietniówek niech też gar bigosu przygotuje
Kittek no wróciłaś do żywych ;-)Mateuszek też Emilowi ciągle opowiada o Mai teraz będzie miał problem czy ma wybrać Weronikę Wronisławy czy Majeczkę ;-)
Monia nad morzem byłyśmy ale te fotki ma Kasia więc ona potem wrzuciHanka jedna nie odpuszcza ;-)Współczuję nocek i może jednak tatuś zaradzi .
Z tym gotowaniem to nie jesteś sama bo w niedzielę nie raz się już zdarzyło że o 10 miałam rosół ugotowany
Anna kurcze mam nadzieję że Ala da sobie wytłumaczyć że strupków nie wolno zdrapywać bo blizny zostaną :-(
Magda fotki wrzucę obiecuję
gosia współczuję mdłości.
Kurcze szaro i buro za oknem a dzieciaki od rana szaleją i co tu im wymyślić
Miłego dnia kobietki.
tylko co biedny Mati zrobi jak dwie blondyneczki zobaczy ;-)ucieknie......hehehheehehehehheWronka nie ma sprawy spotkanko może być latem jak będziemy nad morzem, Kittkowa pewnie coś zorganizuje ;-) albo my się do niej wprosimytylko co biedny Mati zrobi jak dwie blondyneczki zobaczy ;-)

A wieczorem prowadzę konferencję.
podziwiam