reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej dziewczynki podpisuje listę obecności i zabieram się do pracy bo czasu coraz mniej a pokaźna gromadka papierów na mnie czeka :baffled:
pochwalę się tylko że 2egzaminy w weekend zaliczyłam na 5 :-)

miłego dnia :*

reklama
Dzieńdoberek:-)

Wczoraj poszłam spać o 19 :szok: nawet nie usłyszałam kiedy małż położył Helenkę a potem chłopców.To pewnie przez zmianę klimatu no i nocne imprezowanie;-)

Mamusia gratki za zdane egzaminy :-)

Zielona i co z tym biletem?

Elvie u Kittków byliśmy od środy późnym wieczorkiem do soboty popołudniu , wiem że to króciutko ale tak się cieszę że mój małż mógł się na kilka dni wyrwać:tak: Jeśli chodzi o czekoladki z .... to jak masz ochotę to czemu nie.

Aniam powiedz twojemu małżowi że ma się przygotować i na spotkanie kwietniówek niech też gar bigosu przygotuje :-D

Kittek no wróciłaś do żywych ;-)Mateuszek też Emilowi ciągle opowiada o Mai teraz będzie miał problem czy ma wybrać Weronikę Wronisławy czy Majeczkę ;-)

Monia nad morzem byłyśmy ale te fotki ma Kasia więc ona potem wrzuci :tak:Hanka jedna nie odpuszcza ;-)Współczuję nocek i może jednak tatuś zaradzi .
Z tym gotowaniem to nie jesteś sama bo w niedzielę nie raz się już zdarzyło że o 10 miałam rosół ugotowany :-D

Anna kurcze mam nadzieję że Ala da sobie wytłumaczyć że strupków nie wolno zdrapywać bo blizny zostaną :-(

Magda fotki wrzucę obiecuję:tak:

gosia współczuję mdłości.

Kurcze szaro i buro za oknem a dzieciaki od rana szaleją i co tu im wymyślić :blink:
Miłego dnia kobietki.

Dzieńdoberek:-)

Wczoraj poszłam spać o 19 :szok: nawet nie usłyszałam kiedy małż położył Helenkę a potem chłopców.To pewnie przez zmianę klimatu no i nocne imprezowanie;-)

Mamusia gratki za zdane egzaminy :-)

Zielona i co z tym biletem?

Elvie u Kittków byliśmy od środy późnym wieczorkiem do soboty popołudniu , wiem że to króciutko ale tak się cieszę że mój małż mógł się na kilka dni wyrwać:tak: Jeśli chodzi o czekoladki z .... to jak masz ochotę to czemu nie.

Aniam powiedz twojemu małżowi że ma się przygotować i na spotkanie kwietniówek niech też gar bigosu przygotuje :-D

Kittek no wróciłaś do żywych ;-)Mateuszek też Emilowi ciągle opowiada o Mai teraz będzie miał problem czy ma wybrać Weronikę Wronisławy czy Majeczkę ;-)

Monia nad morzem byłyśmy ale te fotki ma Kasia więc ona potem wrzuci :tak:Hanka jedna nie odpuszcza ;-)Współczuję nocek i może jednak tatuś zaradzi .
Z tym gotowaniem to nie jesteś sama bo w niedzielę nie raz się już zdarzyło że o 10 miałam rosół ugotowany :-D

Anna kurcze mam nadzieję że Ala da sobie wytłumaczyć że strupków nie wolno zdrapywać bo blizny zostaną :-(

Magda fotki wrzucę obiecuję:tak:

gosia współczuję mdłości.

Kurcze szaro i buro za oknem a dzieciaki od rana szaleją i co tu im wymyślić :blink:
Miłego dnia kobietki.
heheheheh wyglada na to,że my tez musimy jakies spotkanko zorganizowac, coby sie Mateuszek mógł z Weronika poznac heheheheh, a potem sam wybierze;-). Swoją droga no prosze jakie juz chłopak powodzenie ma ;-) i to u młodszych ;-)

Wronka nie ma sprawy spotkanko może być latem jak będziemy nad morzem, Kittkowa pewnie coś zorganizuje ;-) albo my się do niej wprosimy :-D tylko co biedny Mati zrobi jak dwie blondyneczki zobaczy ;-)

hej dziewczyny,
Gosienka ja poszłam spać zaraz za tobą, o 20 z Matim zasnęłam!! a taakie miałam plany na wieczór. Super, że wyjazd się udał!
Kittek ja też kiedyś wylałam wino na laptopa, od razu go odwróciłam do góry nogami, zasilanie wyłączyłam, baterię odłączyłam. Mój J go rozkręcił, przetarł i śmiga do dziś! a minęło 2,5 roku!
Zielona jak z rezerwacją?
mamusia gratuluję zadanych egzaminów!
Monia ja też z tych co w niedzielę już od rana rosół pichcą, uwielbiam zapach rosołu w niedzielny poranek!
a dziś ziemniaczki już ugotowane, więc uciekam lepić pierogi!

Witam!
Marysia przed chwilką wstała, wczoraj zasneła po 18. Jesteśmy same w domku, starszaki korzystają z ferii, taka cisza w domu aż dziwnie się czuję.
katik gratuluję odsmoczkowania
gosienkag, monia ja obiad niedzielny przygotowuję w sobotę, żeby później mieć luz:-)
Wiecej nie odpiszę bo moja pchełka wygrzebała z mojej torebki kinderki i wcina jedną na śniadanko:no:
Wpadnę później

Witam poniedziałkowo:-)
Nie wiem, co te poniedziałki mają w sobie, ale mam w nie powera zwiększonego do roboty więc korzystam.
Poza tym dziś u mnie początek katalogu, także od rana gorrrąco:tak: A wieczorem prowadzę konferencję.

nata - weekendu bez Julci nie zazdroszczę:-(

mamusiu - gratuluję piętek!

gosienko - to zasnęłaś szybciej od Lenki, bo ona po 22:00. Puzzle im fajne daj, niech układają:-D

gosia - 10:20 to ja o śniadaniu myślę, a Ty już obiad pichcisz:szok: podziwiam:tak:

sonia - grzebanie w torebce to chyba każdy brzdąc uwielbia, szczególnie jak są tam zakazane rzeczy;-)

Mykam, herbatkę dopiję i lecę młodą do klubu zaprowadzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry