reklama

Kwietniówki 2010!!!

A ja się cieszę, bo udało mi się kupić USG 4D na grouponie za 129zł i 30 stycznia idziemy go już oglądać:happy2:

Lecę po młodą do klubu, bo już 2,5h tam jest a w domku obiad na nią czeka:-)

reklama
Witam
Jestem ale mnie nie ma ;-) znaczy zabiegana...
kupiłam dzisiaj w Lidlu pościel dla chłopaków... wyprałam i zobaczymy jak się będzie spisywać...
ide sie powoli zbierać na kontrolę z M.

Mamuska, gratuluje egzaminow, oby tak dalej.

Dziewczyny, u mnie dopiero 7:50 a Lufthansa zaczyna pracowac o 9ej. Dam znac co z rezerwacja pozniej. Poki co siedze jak na szpilkach.

Agnieszka - powodzenia na kontroli!

Zielona - czekamy, czekamy.. wyłącznie na dobre wieści:tak:

Moja młoda śpi. Muszę ją do alergologa umówić, bo się potwornie drapie od kilku dni, podejrzewam że może mieć uczulenie na czekoladę a ostatnio kilka razy coś czekoladowego dorwała.

Wrocilam

o ile mozna to tak nazwac

Wszystkie zaliczenia za mna na szczescie w pierwszym terminie popchniete. Teraz 3 egzaminy 1 w te sobote dwa w przyszla. Takze postaram sie podczytywac i cos naskrobac w miare mozliwosci. Teraz ide bulki z parowkami z ciesta drozdzowego z mozzarela i papryka czynic.
A wieczorem nauka i tak bite 2 tygodnie.
Jutro mama ma zabieg wiec bedzie trudniej ale damy rade :-)

Buzia

mamusia gratulujemy zdania egzaminow na 5
isabela jak ja to dobrze znam. Pamiętam czasy uczelni- praca, nauka, dom i zero czasu.:no:

My po spacerku, pogoda do kitu. Mały troche polatał po kałużach zaliczyl upadek i kurtka do prania.

Stary wlasnie rozmawia z Lufthansa. Slucham i wynika z tego, co mowi, ze mam bilet. Teraz dopytuje skad sie wziely pieniadze na koncie. No ciekawa jestem co za chwile powie...

Dziwne rzeczy sie dzieja z tym internetowym kupowaniem. Prosilam Was o rade odnosnie zakupow w systemie payu. Ostatecznie nikt nie wiedzial jak to dziala. Nie w tym rzecz. Wyslalam zapytanie do allegro, jak dokonac zaplaty. Nie odpowiedzieli mi. Dzis dostalam maila od sprzedawcy, ze zakup zostal dokonany i wyslany :szok:

No juz wiem o co chodzi, no przynajmniej mniej wiecej. Babka w infolini powiedziala malzonowi, ze w chwili gdy dostalam potwierdzenie z numerem rezerwacji, bilet zostal zakupiony i juz. Jedyna osoba, ktora moze cos w nim zmienic, jestem ja. Oczywiscie ze wzgledu na to, ze bralam najtansze wersje biletu, zadnych zmian nie moge dokonac. Babka nie wie skad sie wziely pieniadze na koncie, nie wie dlaczego Lufthansa zwrocila koszt mojej czesci biletu, ale kazala sie nie martwic, przyjsc na lotnisko i domagac sie miejsca w samolocie (he he, moze I klasa mi sie w ramach rekompensaty trafi). Obiecala tez wyslac zapytanie do Niemiec i odeslac info.

Cześć Mamusie :)

Melduję że żyję. Caly weekend pod haslem dzien babci i dziadka i goscie...zmeczona jestem.
Poza tym powoli do przodu. Ja czuje się jak to w pierwszym trymestrze- raz lepiej raz gorzej ale w kółko śpiąca i zmęczona. Poza tym dorobiłam się nowej kom. i ucze się tego komputerka jak dziecko- ale pochwale się że pierwsze co zrobiłam to zainstalowalam na nim ciągły dostęp do BB wiec bede czytać:-D i pisac na ile czas i wena pozwoli...i jak opanuje tą dziwaczna klawiature:sorry2::cool2:

Mamusia
-gratulacje.
Zielona- 3mam kciuki zeby z biletami wszystko sie udalo
Isabela- gratulacje za zdane egzaminy
Elvie- ale fajnie Ci się z tym Usg udało. Jak będzie znów tkai grupon to daj proszę znać :)
AgnieszkaSz-super że M już zdrowy i na spacerki mozecie śmigać.

reklama
Agnieszka - super, że Mareczek zdrowy:tak:

isabela - a ja Ci zazdroszczę tego studiowania, bo miło swoje studenckie czasy wspominam i kręci mnie by znów coś zacząć..

marcycha - u nas też kurtka do prania, bo młoda w galerii dostała lizaka i cała się klei - ona, kurtka, szalik, czapka i wózio włącznie:baffled:

Zielona - super, że z biletem ok. Czekamy w PL:tak:

Ella - zarejestruj się na grouponie to Ci będą oferty z Krakowa mailem codziennie przychodzić, ta na Wrocław tylko była.

Wróciliśmy właśnie z galerii. Niczym rasowa kura domowa kupiłam sobie "Poradnik Domowy":-D Tylko sobie nie myślcie, że zamierzam to czytać, potrzebna mi z niego tylko jedna strona, gdzie jest ranking najlepszych kosmetyków a w nim krem BioClinic, który uwielbiam ja i Zielona chyba też;-)

M. mi kawkę i szarlotkę naszykował. Jem szybko i szykuję się, bo o 20:00 ruszam z konferencją.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry