elvie3
Fanka BB :)
magda ciosek - uwierz, że mnie takie gazety kompletnie nie kręcą, a ranking przedstawiany z gazeta w łapkach przemawia bardziej niż powiedzenie, że na jakiejś www napisali..;-) Czy mi się wydawało, czy Ty przez moment na mojej konferencji byłaś?
monia555 - witaj w klubie, ja ponad pół godziny temu skończyłam konferencję, młoda już wykąpana i zasypia, a przede mną sterta katalogów do wysyłki i maili do ogarnięcia.
gosienka - rodzicielski wieczór brzmi tajemniczo..
aniam - wysyłka wyjdzie jutro, z resztą maila dostaniesz jak do Ciebie dojdę
Zimnem nie strasz, bo ja już się zaczęłam cieszyć, że zimy brak.
zielona - zdrówka dla Kostki!
Młoda jeszcze coś w łóżku wydziwia, z lalą gada, ale nie płacze, więc do niej nie idę, bo to by ją tylko wybiło z rytmu.
Lisa słucham i za robotę się biorę, ale najpierw kawałek serniczka, a co, należy mi się jak psu buda:-)
Marta, Mamusia - dziękuję za obecność na konferencji! Zapraszam na kosmetyczną w środę;-)
monia555 - witaj w klubie, ja ponad pół godziny temu skończyłam konferencję, młoda już wykąpana i zasypia, a przede mną sterta katalogów do wysyłki i maili do ogarnięcia.
gosienka - rodzicielski wieczór brzmi tajemniczo..

aniam - wysyłka wyjdzie jutro, z resztą maila dostaniesz jak do Ciebie dojdę
Zimnem nie strasz, bo ja już się zaczęłam cieszyć, że zimy brak.zielona - zdrówka dla Kostki!
Młoda jeszcze coś w łóżku wydziwia, z lalą gada, ale nie płacze, więc do niej nie idę, bo to by ją tylko wybiło z rytmu.
Lisa słucham i za robotę się biorę, ale najpierw kawałek serniczka, a co, należy mi się jak psu buda:-)
Marta, Mamusia - dziękuję za obecność na konferencji! Zapraszam na kosmetyczną w środę;-)

za to moja siostra sie zainteresowala jak Twoja stronke ogladalam i mowila ze od poczatku siedziala
teraz wyszło szydło z worka kto się dziewczynkami zajmował jak my byłyśmy w kinie ;-)
nic straconego rano sobie odbiliśmy ;-)