Jestem, ponadrabiałam galeryjkę, humor mam lepszy więc zabieram się do roboty.
Muszę zrobić zadanie z projektu szkoła z klasą na wczoraj.
Taaa a w ferie miałam się lenić.
Zielona to nic tylko zamawiać! Proponuję ci jeszcze jakieś fajne autko kupić, może też się uda,że za darmo będzie

))
Gosia podpisuję się pod Twoimi słowami wszystkimi kończynami. W dni kiedy jestem z Mają przez cały dzień widzę jak wiele mnie omija. Twój Mati jest niesamowity, super to musi wyglądać, a jeszcze bardziej to się jemu podoba, hehe.
Majka jak w sklepie chce uciec krzyczy: Mama goń mnie
Marta a te dyski to muszą być jakieś specjalne? Na allegro są też takie za 40zł. Jeśli nasz wyjad do was nie wypali to mam nadzieję,że przerwę w ćwiczeniach wykorzystacie na przyjazd nad morze

))
Elvie i jak Lenka dała się uśpić tatusiowi? Matko kobieto po twoich postach to w szoku jestem jakiego ty masz powera
MamoPaulinki współczuję sąsiadów, może spróbuj z nimi pogadać i uświadom ich,że masz małe dziecko a dzieci śpią w ciągu dnia!
Gosiek 3majcie się dziewczynki i odpoczywajcie. Udanego pobytu w Polsce, mam nadzieję,że druga jego część będzie miła i spokojna.
Katik zdrówka dla całej Waszej rodzinki!
Gosieńka no to ładnie, a nam się nie przyznali,że Mati za niańkę robił. Oj fajnie było, szkoda,że tak szybko się skończyło.
Nie wiem czy pisałaś dziewczynom o naszym wypadzie do kina na RZEŹ? Nie wykopałam Twojej recenzji. Tak sobie myślę,że tego laptopa to sobie na wzór z filmu utopiłam
Annaoj jeśli możesz sobie pozwolić na 3/4 etatu to się nawet nie zastanawiaj. Ja od września (jeśli wogóle będę miała pracę bo szykują się cięcia w szkołach przez niż to przechodzę na pół etatu w szkole plus zlecenie na uczelni)
Magda oj te chłopy

Powiedz mu,że z koleżankami wychodzisz w czwartek,ale piątek chętnie spędzisz na romantycznej kolacji, choćby w domku, tylko z nim

))
spokojnej nocki!