reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Gosieńka co tam ćwiczysz .

Marta biedna Ola może naprawdę przerwa jej potrzebna .

Elvie super że lenka kocha tak chodzić do klubu :tak:

Katik biedna Pola oby szybko choróbsko polazło precz .

Aniam to co zawsze brzuszki brzuszki i jeszcze raz brzuszki :rofl2::-D no i trochę na stepterze czy ja to się tam zwie chodzę;-)

MamoPaulinki to chyba czas się wyprowadzić jak nawet światełka w tunelu nie widać i jeden remont goni drugi :-(

gosienko - a mi dzisiaj piłka przyszła do ćwiczeń, więc też ćwiczyć zaczynam:tak:

Kurcze, niech to moje dziecko wreszcie zaśnie, bo ją zaraz w kosmos wyślę. Najgorsze jest to, że tylko ja potrafię ją ululać, M. to prawie nigdy nie wychodzi, ona go kojarzy głównie z wariowaniem i totalnie się rozprasza. Chciałabym mieć dziś wcześniej wieczór dla siebie, wziąć kąpiel, coś zjeść i wskoczyć z nową książką do łóżka.

Kurcze tak sobie mysle ze moze i rzeczywiście Olce przerwe zrobic, moze ostatnio za bardzo ja cisne... styczen mamy okropnie napiety, w tym tygodniu tylko piatek mamy wolny, pierwsza polowa lutego tez dosc aktywna... pogadam jutro z terapeutka, zobaczymy co ona o tym mysli...

Kupilam dzis dla Olki mate do odwrazliwiania raczek, o dziwo jej sie nie boi... teraz musze kupic dyski sensoryczne i jak zobaczylam dzis ich cene na allegro to malo z krzesla nie spadlam...220zl... szok...no ale musze to malej kupic, wiec nie ma co sie rozwodzic. Moglby juz przyjsc zwrot kasy za to oszustwo na allegro...

Uciekam spac bo jutro kolejny ciezki dzien...
Dobranoc!

hej dziewczyny,
wszystkie chętne na pierogi oczywiście zapraszam, ale w następnym terminie, bo te już zjedzone:szok:
Dziś na kolację zrobiłam bułeczki z przepisu elvie i pizze, machnęłam trochę ciasta drożdżowego więcej i wszyscy byli zadowoleni! a Mateuszowi najbardziej smakowały płatki migdałowe na bułeczkach.
Mój J. był w szoku, stwierdził, że to to fasolka mnie tak nakręca na pieczenie!
Mati znalazł nowy sposób na wymuszanie. Jak już zawodzą wszelkie sposoby, to krzyczy: Gosia, do swojej własnej matki:laugh2:, tak mu się spodobało, że dziś jak mi uciekł w biedronce, to co usłyszałam jak już miałam znajdę przy sobie: Gosia uważaj!
Szkoda, że ferie trwają tak krótko. Takie dni uzmysławiają mi jak dużo tracę pracując całymi dniami, dzieci szybko rosną i czasu się nie wróci. Cóż zrobić pracować trzeba.
Gosienka nie szalej z tymi brzuszkami!
MamoPaulinki współczuje remontów! może faktycznie lepiej pomyśleć o zmianie jak nie zanosi się na lepsze! życzę powodzenia
Katik zdrówka! a ja sobie ostatnio myślałam jak wam idzie odsmoczkowanie. Mati nigdy nie był na smoczku. Teraz tak sobie myślę, że dzięki bogu, bo trzeba by było oduczać. Powodzenia! Zdrówka dla was. Czy mi się wydaje, czy często was choróbska dopadają? może jakieś wzmocnienie, my przez sezon jesienno-zimowy łykamy tran i na razie ,odpukać w niemalowane udaje się nie chorować! raz jeszcze zdrówka! Mój J. za to bardzo dobrze wspomina angielski klimat, ponieważ on będąc tam nie miał alergii, co teraz i wcześniej, przed wyjazdem na wyspy nie dawała i nie daje mu żyć! Nawet dziś się śmiał, że jak się zdenerwuje to spakujemy manatki i na wyspy...
Magda Ciosek nie daj się zazdrośnikowi! idź i się dobrze baw! Mój J. też z takich co mnie raczej motywuje do wyjścia ( na szczęście), chociaż nie korzystam, bo nie mam ostatni weny i czasu na wyjścia!
uciekam się kąpać!

Niezly numerek z Matiego :-)

Dzis kolejny raz rozmawialismy z Lufthansa, w Polsce tez i wszedzie twierdza, ze bilet jest oplacony. Ponadto dotarly do dzidkow zabawki, ktore kupilam na allegro. Allegro twierdzi, ze za nie nie zaplacilam, bank tez uwaza, ze nie bylo zadnej transakcji, a kurier nie chcial zadnych pieniedzy.
Nic tylko zakupy przez neta powinnam robic ;-):tak:

reklama
Jestem, ponadrabiałam galeryjkę, humor mam lepszy więc zabieram się do roboty.
Muszę zrobić zadanie z projektu szkoła z klasą na wczoraj.
Taaa a w ferie miałam się lenić.

Zielona to nic tylko zamawiać! Proponuję ci jeszcze jakieś fajne autko kupić, może też się uda,że za darmo będzie :)))

Gosia podpisuję się pod Twoimi słowami wszystkimi kończynami. W dni kiedy jestem z Mają przez cały dzień widzę jak wiele mnie omija. Twój Mati jest niesamowity, super to musi wyglądać, a jeszcze bardziej to się jemu podoba, hehe.
Majka jak w sklepie chce uciec krzyczy: Mama goń mnie :-D

Marta a te dyski to muszą być jakieś specjalne? Na allegro są też takie za 40zł. Jeśli nasz wyjad do was nie wypali to mam nadzieję,że przerwę w ćwiczeniach wykorzystacie na przyjazd nad morze :)))

Elvie i jak Lenka dała się uśpić tatusiowi? Matko kobieto po twoich postach to w szoku jestem jakiego ty masz powera:szok:

MamoPaulinki współczuję sąsiadów, może spróbuj z nimi pogadać i uświadom ich,że masz małe dziecko a dzieci śpią w ciągu dnia!

Gosiek 3majcie się dziewczynki i odpoczywajcie. Udanego pobytu w Polsce, mam nadzieję,że druga jego część będzie miła i spokojna.

Katik zdrówka dla całej Waszej rodzinki!

Gosieńka no to ładnie, a nam się nie przyznali,że Mati za niańkę robił. Oj fajnie było, szkoda,że tak szybko się skończyło.

Nie wiem czy pisałaś dziewczynom o naszym wypadzie do kina na RZEŹ? Nie wykopałam Twojej recenzji. Tak sobie myślę,że tego laptopa to sobie na wzór z filmu utopiłam:wściekła/y:

Annaoj jeśli możesz sobie pozwolić na 3/4 etatu to się nawet nie zastanawiaj. Ja od września (jeśli wogóle będę miała pracę bo szykują się cięcia w szkołach przez niż to przechodzę na pół etatu w szkole plus zlecenie na uczelni)

Magda oj te chłopy:wściekła/y: Powiedz mu,że z koleżankami wychodzisz w czwartek,ale piątek chętnie spędzisz na romantycznej kolacji, choćby w domku, tylko z nim :)))

spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry