reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Kittek te dyski o ktorych ja pisalam za dwie stowki to komplet pieciu dyskow, takich jak na cwiczeniach uzywamy, taki jak te za 40zl juz mamy:)
jak tylko przyjdzie zwrot kasy za tamto oszustwo (maja jeszcze dwa miesiace:-() to zakupie ten zestaw

gosia - Lenka tez płatki wyjadała z bułeczek:-) Pierogi mi się źle kojarzą, ale i tak bym zjadła:tak:

kittek - a gdzie tam.. młoda zasnęła o 23:00, oczywiście ja musiałam wkroczyć do akcji i w minutę ululałam ją. Ja jak mam powera to korzystam, bo czasami mam dni lenistwa. Dzisiaj chciałam leniwie spędzić wieczór, ale się nie dało, bo dopiero godzinkę luzu mam, a już po północy:-(

Witam!
Wczoraj miałam koszmarny dzień:wściekła/y:, spędziłam przed kompem 11h, dobrze chociaż że Marysia była grzeczna i ładnie się sama bawiła, przyniosłam jej dwa pudła "nowych" zabawek ze strychu i była radość, przybiegała co chwilkę do mnie z filiżanką herbatki i ciachem, alba siadała obok mnie ze swoim laptopikiem, telefonem przy uchu i robiła to samo co ja, słodziak mój kochany.
katik zdrówka dla całej rodzinki
magda ciosek wypadu z koleżankami zazdroszczę, M też mi wczoraj podniósł ciśnienie, ale mój daleko od domu
zielona Ty sie kobieto nie zastanawiaj tylko buszuj po allegro:-D
gosia moja pchełka bardzo mało mówi, ale moje imię potrafi, czasami jak ją usypiam a jej to nie w głowie to sie zaczyna: mamooo, mamooo-ja udaje że śpię, póżniej jest już ania-ja nadal śpię ale jak wypali aniunia to śmiejemy sie obydwie:-)
mój synek jak był w wieku naszych bączków mówił do mnie po imieniu i to trwało 2-3 m-ce, skoro wszyscy dookoła tak mówią to on też:-D
Więcej nie odpiszę bo robota wzywa.
Wpadnę póżniej

Hejka

Niech mi ktoś powie dlaczego dzieciaki jak mają ferie tak wcześnie wstają ?:wściekła/y:
Swoim zwyczajem odliczam dni do poniedziałku ( wiem wredna ze mnie matka );-)

sonia współczuję tylu godzin siedzenia przed kompem :no: Zabawnie musiała Marysia wyglądać naśladując mamusię :-)

nata to miałaś szczęście kochana że nic ci się nie stało.

Kittek Mateusz generalnie cały wieczór robił za niańkę ;-) O filmie nie pisałam bo twoja recenzja będzie lepsza i chyba to Tomek musiałby ci ten laptop do wody wrzucić aby było podobnie jak w filmie :-D

Zielona to może dla mnie kilka zakupów zrobisz ;-)

gosia23 kochany ten twój Mati :-)

Elvie a ja stwierdziłam że jak mój małż usypia Helenkę to jakoś szybciej mu to idzie:tak:

marta mam nadzieję że kasę z allegro szybko odzyskasz .

Idę tosty żarłokom robić bo już po lodówce szperają :-)

Miłego dnia

dzień dobry dziewczynki
chyba zima zaskoczyła kierowców i drogowców bo dziś korki straszne w Gdansku i ślisko jak diabli o mało orła nie wywinełam bo na ul. Długiej lodowisko
Zielona-szczesciaro- zamów mi coś na alllegro coo?
Gosia- ale się uśmiałam z małego:)komicznie to musi wyglądać jak taki smerf Ci po imieniu wali- mojej kolezanki synek mówi do ojca Hubercik i robi to tak rozkosznie ze szok:)

uciekam do pracy bo odkąd moje dwie kolezanki poszły na ciążowe zwolnienie nie wiem w co łapksa włożyć, a przydupaska Pani Dyrektor umiera z nudów kiedy to ja nie mam kiedy iśc się wysikać.Nerw mnie wział jak oznajmiła nam że Pani Dyrektor oddelegowała ją do gabinetu żeby mogła spokojnie pracować bo ona prowadzi tyle ważnych rozmów że nie może siedzieć w tym chaosie na open spice.A te ważne rozmowy to np zmiana uprawnień albo telefony w sprawie rekrutacji..masakra. I gdzie tu sprawiedliwość?????

Elvie- podziwiam Twój zapał i zazdroszcze samozaparcia:)Ty jestes taka zorganizowana:)U nas tez ja usypiam Antka bo jak idzie Piotrek to zamiast młody się wyciszyć smieje się w niebogłosy...
wczoraj mu niestety nie było do śmiechu bo postanowiłam go odsmoczkować- płakał i wołała didi ale jakoś usnął- ojj będzie ciężko ale jak powiedziało się A trzeba powiedzieć Katiki- zdrówka dla Was wszystkich razem i każdego z osobno:)

hejka
znowu szamam przy kompie, żeby poczytać.
Dzisiaj już na full w pracy, ale dzisiaj mam mój dzień wychodny, więc ok. Magda my z B mamy umówiony jeden dzień na wychodne, żeby każdy z nas miał przestrzeń własną;-)
Zielona to masz ostatnio pasmo dobrych interesów;-)
spadam pracoiwać

reklama
Witam się z zaśnieżonej krainy (pewnie tymczasowo bo słoneczko świeci i tylko 0st jest)

Maja czyta baję i zaraz ją na sanki pakuję, od kilku dni ma mega katar,ale kto wie kiedy jeszcze śnieg u nas będzie.
Jejku pisałam Wam kiedyś o tym jej gadaniu przez sen. Ona chyba strasznie przeżywa i dlatego czasami tak niespokojnie śpi. Od dwóch dni budzi się w nocy i popłakując mnie woła. Wystarczy,że ją wezmę do siebie albo ją głaszczę po główce, jak wychodzę to od razu w płacz.

Monia a jak Hanula? Mam nadzieję,że przesypia nocki spokojnie :)

Gosia, Elvie tak zachwalacie te bułeczki,że idę ciasto zarabiać na nie. Mam nadzieję,że wyjdą.

Sonia dzielną masz córeczkę,że tak długo się bawiła i dała ci pracować.

Gosiu to jak możesz to licz baaaardzo wolno bo mi się do poniedziałku nie spieszy;-)

Kamisia powodzenia w odsmoczkowaniu Antosia. U nas był najgorszy drugi dzień. Dacie radę!!!

Zmykam do kuchni, na sanki i do klubu malucha z Mają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry