elvie3
Fanka BB :)
Witam i ja:-)
Lenka od godziny w klubie maluszka, poszła dziś ze swoją ukochaną lalą i nawet nie zauważyła jak wychodziłam, bo zdążyła buty zmienić i poszła w tany:-) Panie mówią, że ona jako jedyna upomina się o włączenie muzyki, tańczy najładniej ze wszystkich dzieci i jako jedyna skacze odrywając nogi od podłogi, więc mamusia dumna
U mnie pracy - C.D. Wczoraj zasnęła o 3:00, ale za to pospałam do 11:00.
Teraz kończę wysyłkę i jadę po odbiór zamówienia do Oriflame, a następnie na pocztę i po młodą, bo już będzie pora.
Na pichcenie dzisiaj kompletnie nie mam czasu, więc zjemy z ulubionej knajpie pod moją firmą, a małej się weźmie na wynos.
nata - obyś szybko wszystko naprawiła.
kittek - trzymam kciuki za odzyskanie danych!
gosienko - jak tak od rana szalejecie to może Helenka się siostry doczeka;-)
gosia - mam nadzieję, że bułeczki będą Wam smakować
marcycha - a u nas ku mojej radości śniegu brak:-)
Mykam, bo praca wzywa..
Lenka od godziny w klubie maluszka, poszła dziś ze swoją ukochaną lalą i nawet nie zauważyła jak wychodziłam, bo zdążyła buty zmienić i poszła w tany:-) Panie mówią, że ona jako jedyna upomina się o włączenie muzyki, tańczy najładniej ze wszystkich dzieci i jako jedyna skacze odrywając nogi od podłogi, więc mamusia dumna

U mnie pracy - C.D. Wczoraj zasnęła o 3:00, ale za to pospałam do 11:00.
Teraz kończę wysyłkę i jadę po odbiór zamówienia do Oriflame, a następnie na pocztę i po młodą, bo już będzie pora.
Na pichcenie dzisiaj kompletnie nie mam czasu, więc zjemy z ulubionej knajpie pod moją firmą, a małej się weźmie na wynos.
nata - obyś szybko wszystko naprawiła.
kittek - trzymam kciuki za odzyskanie danych!
gosienko - jak tak od rana szalejecie to może Helenka się siostry doczeka;-)
gosia - mam nadzieję, że bułeczki będą Wam smakować

marcycha - a u nas ku mojej radości śniegu brak:-)
Mykam, bo praca wzywa..
Moja koniec 27 i 1100g, drobina taka ;-)
a ona wtedy zawsze chodzi spać