reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam:-)

Aż mi wstyd napisać do której dzisiaj pospałam - prawie do 12:00:zawstydzona/y: i wcale się wyspana nie czuję.
M. rano się młodą zajął, a jak wstałam to ją zupką nakarmiłam i poszła z tatusiem do klubu maluszka.

kittek - oby katar od Majki szybko uciekł. Smacznych bułek życzę, my na diecie, tzn. ja się zdrowo odżywiam a M.oddziś dietę zaczyna, więc bułek nie piekę.

kamisia - powodzenia w odsmoczkowywaniu!

nata - u nas śniegu brak. Dobrze, że nic Wam się nie stało.

gosienka - Twój małż to oaza spokoju chyba, więc się nie dziwię, że Helcia z tatusiem szybko usypia.

Zmykam, bo praca wzywa..

hej dziewczyny,
u nas po staremu, byczymy się dalej. Niech żyje słodkie lenistwo! Nie wiem jak ja w poniedziałek na obroty wskoczę!
Mój J. mnie tak w nocy wystraszył, że mało co zawału nie dostałam. Mały pół nocy śpi z nami, bo przylatuje i nie mam sumienia go odsyłać z powrotem do siebie. Koło 3h mąż go przykrywał i nie słyszał oddechu, podniósł mu rękę, nogę nie było reakcji. Obudził mnie z przerażeniem, że dziecko nie oddycha, a Mati sobie mocno spał. Możecie sobie wyobrazić jak ja się wystraszyłam, aż bałam się zasnąć! przez to wyspana nie jestem!
O godz. 14.45 mam wizytę u gina, trzymajcie kciuki! Już nie mogę się doczekać!
Elvie nie ma się co dziwić, że w dzień odsypiasz, jak w nocy jesteś aktywna!
kamisia oby oodsmoczkowanie się udało, trzymam kciuki!
Gosienka ty liczysz dni do poniedziałku, a dla mnie to zło konieczne, ale cóż nie chce być inaczej. W końcu musi przyjść i poniedziałek!
nata uważajcie na siebie. Ja się przewróciłam kiedyś w domu, z Matim 5- miesięcznym na rękach, bo nie poczułam, że mu się ulało i weszłam w rzygowiny. Całe życie mi przed oczami stanęło. Małego uchroniłam, a sama sobie łokieć stłukłam na kafelkach. Na szczęście tylko tyle, bo dziecko leciało na głowę!
uciekam się szykować póki dziecko śpi, bo jak wstanie to już nie zrobię!
miłego dnia.

Hej . Nie było mnie tu troche, ale narazie znów mam brak wolnego, wz. z tym co sie dzieje w domu.
Mam nadzieje ,że uda mi sie dzis wieczorem nadrobić troszkę.Pa . Do miłego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry