reklama

Kwietniówki 2010!!!

Widzę, że wszystkie weekend z rodzinką spędzają, bo takie pustki

Zielona oby z biletem wszystko się wyjaśniło

Gosieńka super, że spotkanie takie udane, może by tak jakieś foty?

Aniam nie za dobrze ci;-):-). Chyba też bigosu nagotuję, teściowa kapusty nakisiła, wiaderko dostaliśmy, pychota taka że nie wiem

U nas weekend rozjazdowy i dobrze, bo w domu bym oszalała, ze spacerów nici przy takiej pogodzie

reklama
hejka

Goesieńka fajnie, że wypad się udał i wypoczęłaś.
Zielona mam nadzieje, że z biletami będzie ok. Nie chce straszyć, ale mój wujek miał taką sytuacje kilka miesięcy temu jak leciał, tylko nie wiem czy z tych samych linii, nie miał biletów i dopiero jak reklamacje wysłał to różnice mu zwrócili, ale został bez biletów. trzymam kciuki! czekamy na Was
Elvie jak ja Ci tego powera zazdroszczę.
Wczoraj zaciągnęłam mamę do lekarza. Niby nic poważnego, ale dostała na tydzień kołnierz, bo mięsień ma naderwany. Jutro i pojutrze na szczęście do Alicji ciocia przyjedzie, a potem chyba urlop wezmę.
Sobota do bani, ale dzisiaj się na łyżwy wybraliśmy. Alicja była smutna, że w domu musi zostać:-( Na szczęście ospa przechodzi powoli, teraz najgorsze, że Młoda próbuje strupki zdrapywać.

Wszystkiego najlepszego dla naszych Agnieszek!

hej dziewczyny,
Aniam czyżby twój mąż to również Jarosław?
Gosianka super, że odpoczęliście w doborowym towarzystwie!
Zielona, ale numer! jestem ciekawa jak rozwiąże się ta sprawa, trzymam kciuki, żeby pomyslnie dla ciebie.
miłego dnia!

dokładnie Jarosław .

Mąż nagotował wsio poszło do zamrażarki a my na imieninowy obiad do knajpy pojechaliśmy :-D
ale się objadłam lepiej nie mówić . dzieciaki zadowolone bo fryty były w dużej ilości i lody a jeszcze tam do rachunków lizaczki dają , dla dorosłych pyszną nalewkę z wiśni :-p:-p

Anna muszę się wybrać na łyżwy a mam lodowisko bardzo blisko . ciekawe czy szymek by sobie poradził

annaoj kce - ja myślę, że u mnie sporo sama firma nakręca robiąc spotkania, promocje, ciągle coś się dzieje, a wiadomo, że najgorsza jest zawsze rutyna.. W tym tygodniu byliśmy na spotkaniu noworocznym, masę konkursów ogłoszono, jutro się akcja rekrutacyjna zaczyna, a 18 lutego jedziemy do Warszawy na bal Dyrektorów, później w marcu wyjazd do Rawy Mazowieckiej do Hotelu Ossa, ale nie wiem, jak się będę czuła i czy pojadę, bo to jednak daleko. Porównując to np. do pracy w banku to w PKO były nudy i każdy dzień przewidywalny, no chyba że jakaś kobitka weselną przyniosła albo babcine wyprawiała to inne miały imprezę w kuchni, taką "odskocznię";-)

aniam - kusisz ta wiśniówka, ale mi nie można teraz.. a właśnie - jakbym sobie takie Mon Cheri zapodała 2-3sztuki to wielki byłby grzech??

Witam się i ja, od raźu mówię, źe nie mam dwóch liter w klawiaturźe więc moje posty będą komicźne.
Mój laptop utonął w winie i pisźę ź takiego prźedpotopowego beź klawisźa (źamiast niego będę uźywać ź).
Net muli na tym starym laptopie tak,źe minutę jedną stronkę otwiera więc marne sźanse na nadrobienie Was, grrr
Sama sobie jestem winna bo chciałyśmy Wam źdjęcia ź Gosieńką powstawiać no i po lampce winka miałyśmy prźy laptopie,a źe ja lubię wymachiwać łapskami to pełną lampkę (pierwsźą tego wiecźru więc nie myślcie,źe pijana byłam;-):tak:) wywróciłam prosto na laptopa. Źła jestem strasźnie bo martwię się o wiele waźnych rźecźy źapisanych na pulpicie, takich których nie źdąźyłam prźenieść na dysk boję się,źe utracę bieźące projekty ź pracy i tłumacźenia nad którymi siedźiałam po nocach...
Jutro jadę do serwisu, mam nadźieję, źe uda się naprawić komputer,póki co jak go włącźam to źacźyna chodźić,ale nic więcej na ekranie się nie pojawia.
Ostatni wiecźór jak byla Gosieńka prźeź głupotę miałam popsuty,ale mimo wsźystko bardźo fajnie spędźliliśmy cźas. Ten komputer nawet nie ma wejścia na kartę ź aparatu więc nie będę juź ź kablami kombinować.
Moźe Gosia coś wstawi.
Śmiejemy się ź małźem, źe Mateusźek Gosi to pierwsźa miłość Mai, nie odstępowała go na krok. Prźtulała się i buźiaki mu dawała. Ź Helenką teź się generalnie ładnie bawiły, nawet ź jednego talerźa jadły. Tźn Helenka jadla a Maja udawała ;-)

Dobra źmykam bo jesźcźe T coś na necie musi nadrobić, choć ź tą źawrotną prędkością na tym kompie to moźe być cięźko.

Poźdrawiam Was serdecźnie,
3majcie się cieplutko!

Elvie ja już się kiedyś wywnętrzniałam na ten temat i zdania nie zmieniłam .
Zdarzało mi się wypić kilka łyków piwa od małża czy zjeśc czekoladę na alkoholu , ew wypić pół kieliszka wina . i nie uważam tego za przestępstwo . ale każdy robi jak uważa :tak:

kittek - nam w Zakopanem jak się wino na laptopa koleżanki wylało to M.go od razu do góry nogami odwrócił, z zasilania wyłączył i rano Olka włączyła normalnie. Mam nadzieję, że danych nie utracisz. Teraz dobry informatyk cuda potrafi robić;-)

aniam - jakoś mi już ochota przeszła;-) mnie się już zdarzyło 1/3 lampki czerwonego winka wypić raz lub dwa razy, ale poza tym nie piję:-)

Kurcze, wyczaiłam że jedna z moim konkurentek z regionu leci na dodawaniu ogłoszeń w necie to sobie pięknie jej imię i nazwisko wpisałam w google i zaczęłam tez dodawać;-) Niby ogłoszenia darmowe, ale prawie wszędzie najpierw rejestracja, potwierdzenie rejestracji, ponowne logowanie, dodanie ogłoszenia.. Masa czasu mi zeszła. Porobię tak kilka dni i zobaczę, jakie z tego efekty;-) Dobrze, że mam statystyki wejść na stronę to będę mogła wszystko śledzić:-)

Mykam do łóżka, bo M. już tam z jakimś fajnym filmem czeka:happy2:

Elvie, moja ginka zawsze powtarzala, ze szczesliwa ciezarowka to szczesliwe dziecko. Wielokrotnie pisalam, ze nie widze problemu w lampce wina lub czekoladkach z likrem. Ale jak aniam pisze - kazdy robi jak uwaza.

Kittek mojemu mezowi sie kiedys piwo wylało na laptopa, wogóle sie nie wogole sie nie wlaczla. My mielismy na szczescie znajomego, ktory sie na tym zna zalal nam go takim specjalnym plynem i bylo wszystko ok.

reklama
Wróciłam z kolejnego weekendu poza domem :( stęskniłam się za J. dwie godzinki przed spaniem tuliła się do mnie

gosiek -
[*] dla Babci
Katik - gratki dla Poli za szybkie odsmoczkowanie
Zielona - mam nadzieję, że z rezerwacją ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry