gosienkag76
Fanka BB :)
Mamusia mam nadzieję że to chwilowy kryzys u Weroniki, trzymam za nią kciuki, musi być dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny coś złego dzieje się z Weroniką w nocy miała 38,4' temp. i do tego hemoglobina jej spada :-( z operacją na razie się wstrzymują. Dzwoniłam do Kasi i nie chciała rozmawiać podejrzewam że ta dziewczyna ma już depresję tyle czasu bez rodziny, bliskich i ciągle jakiś nowy problem się pojawia tak bardzo mi jej szkoda :-(
przepraszam że wam nie odpisuje ale naprawdę nie mam kiedy ehhh
Trzymam mocno kciuki za Weronikę i Kasię. Nie macie nikogo z rodziny lub dobrych znajomych, kto mógłby Kasię w Warszawie wesprzeć?dziewczyny coś złego dzieje się z Weroniką w nocy miała 38,4' temp. i do tego hemoglobina jej spada :-( z operacją na razie się wstrzymują. Dzwoniłam do Kasi i nie chciała rozmawiać podejrzewam że ta dziewczyna ma już depresję tyle czasu bez rodziny, bliskich i ciągle jakiś nowy problem się pojawia tak bardzo mi jej szkoda :-(
przepraszam że wam nie odpisuje ale naprawdę nie mam kiedy ehhh