Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gosia, my przez 5 lat jak tu jestesmy nie chorowalismy prawie wcale. Raz mialam antybiotyk, a tak jakies male przeziebienia przechodzily w 1 dzien po paracetamolu. Niestety, od pazdziernika jak Pola poszla do zlobka przynosi do domu wirusy, i nie dosc ze ona choruje, to i my zgarniamy, nadrabiajac poprzednie lata.Katik zdrówka! a ja sobie ostatnio myślałam jak wam idzie odsmoczkowanie. Mati nigdy nie był na smoczku. Teraz tak sobie myślę, że dzięki bogu, bo trzeba by było oduczać. Powodzenia! Zdrówka dla was. Czy mi się wydaje, czy często was choróbska dopadają? może jakieś wzmocnienie, my przez sezon jesienno-zimowy łykamy tran i na razie ,odpukać w niemalowane udaje się nie chorować! raz jeszcze zdrówka! Mój J. za to bardzo dobrze wspomina angielski klimat, ponieważ on będąc tam nie miał alergii, co teraz i wcześniej, przed wyjazdem na wyspy nie dawała i nie daje mu żyć! Nawet dziś się śmiał, że jak się zdenerwuje to spakujemy manatki i na wyspy...
Hehe, superNiezly numerek z Matiego :-)
Dzis kolejny raz rozmawialismy z Lufthansa, w Polsce tez i wszedzie twierdza, ze bilet jest oplacony. Ponadto dotarly do dzidkow zabawki, ktore kupilam na allegro. Allegro twierdzi, ze za nie nie zaplacilam, bank tez uwaza, ze nie bylo zadnej transakcji, a kurier nie chcial zadnych pieniedzy.
Nic tylko zakupy przez neta powinnam robic ;-)![]()
tym razem
)
Super że jesteś :-)
Urwanie glowy w domu.... ale pisac az mi sie nie chce.
Polka jutro do zlobka idzie, pierwszy raz od tygodnia, i mam wrazenie, ze juz teskni na maxa. Oj ten zlobek to byl strzal w dziesiatke, tak ogromnie duzo jej daje w rozwoju. Zeby jeszcze nie chorowala tyle....
Młoda jeszcze śpi, a M. szykuje śniadanie, więc mam chwilkę, bo na 9:00 jedziemy na spotkanie z zarządem. Przygotowali jakiś projekt dla najbardziej aktywnych dyrektorów i chcą nam go dzisiaj zaproponować
Czyli wymyśliłam sobie, że będę się anglika uczyć w tym roku i będę
Marzenia się spełniają