gosienkag76
Fanka BB :)
Dzieńdoberek :-)
Kocham moje dzieciaki ale z tym wczesnym wstawaniem to przeginają
Emil aby mnie udobruchać zrobił mi kawę więc piję i czytam co tam u was z rana.
Nata ty byś pasowała z tym spaniem z moim małżem , on też twierdzi że jak za długo śpi to go głowa boli.Nawet w niedzielę wstaje o 7 ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia bo od lat tak wcześnie wstaje
Mamusia trzymam kciuki za Weroniczkę, oby wyniki się podniosły.Mam nadzieję że w szpitalu jest jakiś psycholog i pomoże Kasi.
Elvie czekamy na wieści po wizycie u ginka jak tam Maciejka się ma.
Ella &&&&&&&&&&&&&&&
Aniam tobie by się przydał wyjazd do ciepłych krajów ty nasz zmarzluchu
ale nie jesteś sama ja też wolę ciepełko
Muszę iść do miasta bo Mateuszek jedzie dzisiaj na urodziny do kolegi z klasy a ja oczywiście jeszcze nie mam dla niego prezentu
Nie lubię kupować u nas w sklepach bo ceny mają kosmiczne ale cóż auta swojego nie mam, małż ma masę pracy więc będę musiała coś wymyślić.
Miłego dnia.
Kocham moje dzieciaki ale z tym wczesnym wstawaniem to przeginają
Emil aby mnie udobruchać zrobił mi kawę więc piję i czytam co tam u was z rana.Nata ty byś pasowała z tym spaniem z moim małżem , on też twierdzi że jak za długo śpi to go głowa boli.Nawet w niedzielę wstaje o 7 ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia bo od lat tak wcześnie wstaje

Mamusia trzymam kciuki za Weroniczkę, oby wyniki się podniosły.Mam nadzieję że w szpitalu jest jakiś psycholog i pomoże Kasi.
Elvie czekamy na wieści po wizycie u ginka jak tam Maciejka się ma.
Ella &&&&&&&&&&&&&&&
Aniam tobie by się przydał wyjazd do ciepłych krajów ty nasz zmarzluchu
ale nie jesteś sama ja też wolę ciepełko
Muszę iść do miasta bo Mateuszek jedzie dzisiaj na urodziny do kolegi z klasy a ja oczywiście jeszcze nie mam dla niego prezentu
Nie lubię kupować u nas w sklepach bo ceny mają kosmiczne ale cóż auta swojego nie mam, małż ma masę pracy więc będę musiała coś wymyślić.Miłego dnia.
już byłam się zarejestrować w przychodni bo musze iść z wynikami badań na konsultację. Wizyta o 10:50.
tak się ciesze! Teraz czekam aż przyjdzie materac i muszę pościel zamówić... jeju trochę się boję ale na początku bede spała z M. w łóżku bo on uciekinier jest. Znaczy położe się z nim aż zaśnie....