Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ojjej , Ella, kochana 3 maj sie.
Elve- spokojnie , mój mały tez siedzial nie tak jak trzeba, i co raz zmieniał pozycje, ale nigdy tak jak powinien być, i tez z tego wzgledu cc. ale tuz przed pójsciem pod nóż już był w pozycji prawdłowej, wiec sie nie zamarwiaj ma jeszcze czas i może sie na sam koniec dopiero namyśleć.(a cc miałam i tak z innych przyczyn0
Kurcze, Ella mi wyslała MMS-a a mi ten stary telefon nie pobiera MMS-ów i kombinuję jakby go otworzyć, link do orange nie działa, niby ustawienia MMS mam włączone a i tak zobaczyć nie mogę. Napisałam jej o tym, jak odpisze to dam Wam znać.
hej,byłam odcięta od świata cały ranek. Dopiero mi internet włączyliJak ja nienawidzę takich chwil.
Najważniejsze Ella trzymaj się kochana. Jesteśmy z tobą!
Idę kończyć obiad..wpadnę później
Jejku takie smutne wiesci...Ella kochana trzymaj sie!
Mamusiu jak Ola walczyla z zapaleniem opon tez bylam sama w obcym miescie, zero odwiedzin bo to byl oddział zakazny, okno sali wychodzilo na park gdzie spacerowali rodzice z wozkami, do tego byla majowka... wiem co Kasia przechodzi... z psychologami rzeczywiscie ciezko ale moze kogos w tej wawie maja. Do mnie na okraglo dzwonila mama, siostra, rozmowy pomagaja... trzymam kciuki za malutka!
U nas dzis znowu dzien pawia, najgorzej, ze Zauwazylam w wymiocinach 3plamki krwi... mam nadzieję ze to "tylko" podraznienie bo rano zmienilam jej sonde... no ale jesli przez weekend dalej bedzie wymiotowala to czeka nas szpital
Elvie, bedac w ciazy czytalam hdzies - z nic nie pamietam gdzie - ze zabawy ze swieceniem w brzuch, pomagaja malcowi przekrecic sie glowa w dol. Jakos przyklada sie latarke do brzucha i przesuwa w dol.
Nie wiem czy dobry to pomysl, ze wzgledu na pepowine...
No i kochana, macie jeszcze 3 miesiace, w ciagu ktorych Maciek moze sie przekrecic jeszcze pare razy
Elvie Zielona ma rację nie panikuj... M. odwrócił sie jakoś pod koniec 8 miesiąca a nikt mi o cc nie gadał... po prostu dziecko ma czas i tyle... a przecież M. był dużym dzieckiem
leżałam z dziewczyną która jeszcze dwa dni przed porodem była na usg i dziecko było w pozycji pośladkowej i miała właśnie skierowanie na cc ale lekarz w szpitalu zrobił jeszcze jedno usg i dziecko było już w prawidlowym połołżeniu... no ale urodziło się ok 3kg więc raczej należało do mniejszych...więc nie spinaj się jeszcze poczekasz to zobaczysz...