Witam wieczorkiem
Mamy nowego lokatora w domu jest nim mały piesek radość dzieciaków ogromna ale ja chyba dzisiaj oka nie zmrużę bo bidulka cały czas piszczy uspokaja się tylko na rękach.Tym oto sposobem ma kolejne dziecko ;-)
Mama tego pieska została podrzucona do nas na gospodarstwo zresztą mamy już tam dwa psy które ktoś podrzucił i mój małż je przygarnął.Sunia się zaaklimatyzowała i zaszła w ciążę ale niestety dwa dni temu zaginęła :-(a szczeniaki bidulki zostały , dwa zabiorą nas znajomi a jeden trafił do nas
Kittek ja bym poczekała jeszcze z tym klubikiem, Majka się męczy bo potrzebuje snu a jak niewyspana to zła i koło się zamyka.Zresztą jak ty nie będziesz gotowa na to aby ją tam zostawić to nic z tego nie będzie.
Przytulam i winko z tobą mogę wypić i nawet wirtualnie T w dupsko dać za to że cię wkurza, powiedz mu o tym.
Aniam wiosna idzie kochana

:-)
gosia23 zdrówka kochana
Mamusia super wieści

Magda fajny ci małż prezent zrobił na Walentynki :-)
Marta brawo dla Olki, zuch dziewczynka. Mam nadzieję że uda wam się jednak zebrać pieniądze na turnus rehabilitacyjny, może jakaś pożyczka od rodziny , trzymam kciuki i głowa do góry, będzie dobrze.
Zielona trzymam kciuki za usuwanie dziada .
Ella super że tak dobrze sobie radzisz, dzielna babka z ciebie
Isabela mam nadzieję że szambo szybko odmrozicie.
Wronka Helenka też uwielbia krupnik zresztą wszystkie zupy zjada no chyba tylko szczawiowej nie je bo ja nie lubię
Elvie może Lence apetyt wraca

mam nadzieję że problemy skórne szybko miną
Nata Helenka robi dokładnie tak samo
Onka te programy opiszę ci na Zadbanych mamusiach
Agnieszka, Anna ciekawe co wasi panowie powiedzą na wasze plany
Filonka uśmiałam się z tych włoskich teletubisi
Kamisia Antonio jest boski

:-)
Jeśli chodzi o bajki to u nas na topie jest Świat gupików to o takich małych rybkach no i Max i Rubi to o króliczkach
Spokojnej nocy babeczki