reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziad usuniety. Cholernik gleboko siedzial... Mialam usunac jeszcze jednego, ale lekarz stwierdzil, ze bedzie mnie bolec, bo znamie mam na nosie... Nic to, usune w PL. Dziad odeslany do analizy, wynik powinien byc w pon. No i jestem lzejsza o prawie 100 dolcow...

reklama
Witam wieczorkiem

Małż mnie dzisiaj tak wkurzył że :szok: Chyba chwilowe niedotlenienie mózgu ma bo walnął takim tekstem że aż mi się odechciało gadać i coś czuje że będą ciche dni.Już ja mu pokażę jak to fajnie jest siedzieć w domu z trójeczką i zwierzyńcem.Zresztą wieczorkiem sam musiał obrobić trójeczkę wcześniej zrobić z nimi lekcje , potem kolacja , bajeczki a ja miałam wszystko w nosie skoro uważa że to takie proste to jeszcze go prasowanie i pranie czeka :-p Ja mam wolne do poniedziałku biorę sobie urlop a co też mi wolno :tak:

Kittek rezerwuj jakieś spa to sobie od naszych mężów odpoczniemy :tak:

MamoPaulinki to do czwartku :tak:

Zielona mam nadzieję że dziada usunęłaś.

Elvie ja też chcę czekoladę :tak:Może za miesiąc się skuszę teraz słodyczą mówię nie ;-)

Aniam u nas jest grafik do wszystkiego więc nie będzie problemu z wychodzeniem z psinką, na razie jest mała ale już robi do kuwety jak będzie cieplej to będzie chodzić na dwór.

Agnieszka nic nie mów o tych rękawiczkach ile one mi nerwów popsuły :-D

Isabela wy to macie pecha ciągle coś wam się psuje:no:

Katik to życzę aby w piątek popadało, Pola będzie zachwycona i rodziców na sanki wyciągnie :tak:

Spokojnej nocy

Zimny front dotarl i tutaj... brrr To juz kolejny, heh..

Dzis pewien stwor lypnal na mnie okiem. Wkurzyl mnie tym lypaniem, to go vanishem do tapicerek psiknelam (nic innego pod reka nie mialam)... Patrzylam jak wyciaga kopyta - niemalze doslownie. Darawalabym mu zycie. gdyby sie tak zlowrogo nie patrzyl...

020.jpg

Witam sie z rana

Ola dzis tez nienajlepiej spala, ja od 3 nie spie...
Teraz pchla meczy krolika walac w jego klatke drzwiami i czytajac mu na glos ksiazke. W miedzyczasie wlazi mi pod lozko...

Uciekam na kawke

Milego dnia

Witam
Zielona super że dziad usunięty to teraz trzymam kciuki żeby wyniki byly ok. A potwór który łypal na ciebie :szok: normalnie...dobrze mu zrobiłaś ;-)

zjadłam i lece do fryzjera bo mam dzisiaj gratisowe cięcie :-D

Hej
My juz od 7 na nogach, mały wstał i od razu zaczął bawić się kolejką. Wiec i ja za nim robic sniadanko.
Ogarnęłam troszke domek, i zaraz lece robic obiadek bo dla K w pracy na jakis czas oboiadki sie skączyły. Wiec bedzie nas częściej w domku odwiedzał.:-)
Miłego dnia życze dziewczynki.

Zielona -dobrze ze juz go usunełaś.
Agnieszka-takiej to dobrze, jakies ekstrymalne cięcie, czy tylko troszke?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)
Czuję się dziś duuuuuuuuuuużo lepiej, więc od razu się mordka uśmiecha:biggrin2:
Lenka przespała 11h bez pobudki, aż do 8:45 więc od 9:30 szaleje w klubie maluszka, a ja z M. byliśmy już na poczcie i w ulubionej piekarni na Bema - zdecydowanie najlepszej w mieście.
Śniadanko za nami, pranie zrobione, a w nagrodę M. mnie o 13:00 zaprasza na obiad - normalnie żyć, nie umierać:happy:

gosienko - pomysł z urlopem rewelacyjny, komu jak komu, ale tobie urlop się jak najbardziej należy:tak:

Zielona - ależ paskudztwo! Blee.. Dobrze, że znamię usunięte,kciuki za wyniki trzymam!

marta - współczuję bezsennej nocy, aktywność Oli za to mnie bardzo cieszy:tak: Wczoraj księgowej podałam dane do 1% na Olę i od razy ona i jej pracownicy obiecali, że również swoje % przekażą:-)

Agnieszka - czekamy na fotki:-)

Uciekam pranie wieszać i jedziemy do Ori.. Po południu jak lenka wróci, zje i zaśnie - szykowanie prezentacji na wieczorną konferencję mnie czeka, więc mam dziś co robić;-)

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry