reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczyny nie będzie mnie jakiś czas na forum, mam ciężkie chwile w życiu prywatnym.
Muszę sporo spraw przemyśleć, nie wiem czy się uda to wszystko posklejać....

3majcie się cieplutko,
mam nadzieję,że za jakiś czas wrócę do Was, podczytywać pewnie będę czasami,ale muszę się teraz skupić na pewnych sprawach.
Już tęsknię...

reklama
Kittek przytulamy mocno, mam nadzieję że uda się rozwiązać wszystkie problemy

Aniez czy twoja doba ma więcej niż 24h? Kiedy ty czas jeszcze na takie pyszne wypieki znajdujesz? Chociaż nie powiem ja też wypiekam - jedyna pozostałość po diecie dukana - dukanowski chlebek, bardzo mi smakuje, przyzwyczaiłam się do niego, dzieciakom smakuje, normalnego praktycznie nie kupuję.

Gosieńka małżowi szkoła na pewno nie zaszkodzi, mój odkąd częściej z dziećmi sam zostaje zaczął bardziej doceniać moją domową pracę

Zosiula w dzień nie spała, więc po kąpieli padła momentalnie, Ola też już w łóżku, ale dziś przyjechała teściowa, Ola zawsze z nią śpi, więc teraz leżą razem i paplają.
A ja biję się z myślami czy na orbitreka wskoczyć, ale chyba brzuszkach się skończy

hej dziewczyny,
u mnie po staremu, jeszcze się nie wyleczyłam. Katar mnie wykończy. Znacie jakieś domowe sposoby na zlikwidowanie tego dziadostwa?
Mati ma ostatnio dni marudy. Chodzi i wymusza wszystko płaczem, strasznie to męczące. Mam nadzieję, że mu przejdzie.
Zapisałam go na rytmikę w żłobku, tak jakby się cieszy, jak mu mówię, że teraz będzie mamę i tatę tańca w domu uczył:)
Kittek trzymam kciuki za to, żeby się poukładało. Jesteś mądrą kobietką i na pewno to będą mądre decyzje! czekamy tu na ciebie.
Gosienka walcz o swoje! mój też ma czasami takie zapędy, że w domu to się wszystko samo robi.
Widzę, że jestem słabo zorganizowana, ja często nie mam jak obiadu ugotować, a co dopiero chlebek upiec. Jestem pełna podziwu.
uciekam pod prysznic

zielona maść mam, majeranku do inhalacji nie mam, ale kupiłam sobie w aptece krople, takie typowe do inhalacji. Daje kilka kropel do nawilżacza powietrza, są one na bazie olejku sosnowego, tymiankowego, miętowego i tempentynowego. Tylko mam jeden problem, bo jest napisane na ulotce, że można je stosować od 7 r. życia, a dziecko śpi z nami i b. ostrożnie go włączam!
co może się dziecku stać? nie rozumiem

Kittek trzymam kciuki aby wszystko bylo po Twojej mysli i wracaj do nas szybko!!!

Gosia ja tez po krtani walcze z katarem na noc pozyczam Toski Aromactive na noc przyklejam do pizamy i jest cacy na rano :-)

A ja dzisiaj dostalam plan na nastepny semestr jestem przeszczesliwa :wściekła/y:.....

Ide rodzinke boskich ogladac

reklama
zielona maść mam, majeranku do inhalacji nie mam, ale kupiłam sobie w aptece krople, takie typowe do inhalacji. Daje kilka kropel do nawilżacza powietrza, są one na bazie olejku sosnowego, tymiankowego, miętowego i tempentynowego. Tylko mam jeden problem, bo jest napisane na ulotce, że można je stosować od 7 r. życia, a dziecko śpi z nami i b. ostrożnie go włączam!
co może się dziecku stać? nie rozumiem

Takie krople wywołać mogą reakcje alergiczne . olbas też dobry na katar ja tam używałam nie raz a tez do 3 RZ nie można .

Gosieńka to dałaś chłopu popalic .

Agnieszka pokaz włosy .

Zielona robal fuj .

Kittek wracaj szybko i żebyś ułożyła wszystko po swojej myśli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry