Magda- doba chyba zaczyna być za krótka :-( niedługo test z angola i chyab pora posadzić puppę i nadrobić zaleglości

a ja jeszcze jakiś czas temu sobie niemiecki wykombinowałam... chyba nie w tym roku!
Gosiek- oby Mateuszkowy katar poszedł precz. petent z czosnkiem podany przez Zieloną stosuje moja kumpela, ponoć z zadowalajacym skutkiem.
Kittek- tulam. Nic sie nie martw, czasem sprawy wygladaja zle, ale po czasie okazuje sie, ze jednak wszystko sie poukladalo, czego i Tobie zycze :-)
Kuba ma dzis w przedszkolu wystep dla babci i dziadka, alez sie cieszyl chlopak :-) W ogole taki fajny facet z niego, ze mama z dumy to niedlugo peknie
Bartek tez jest niezly, mowi po swojemu ile wlezie, kuma wszytsko, ale jego kumam tylko ja i maz ;-) Najnowsze slowo to "ata" czyli... kawa

I zboj z niego starszny, przedwczoraj np. wymyl swoje croksy i... zalozyl mokre na rajty

Kuba go podkablowal, ale bylo za pozno, w miedzyczasie zalali lazienke, a potem wylal litr mleka na srodek kuchni

mamusia byla PRZESZCZESLIWA... moje dziecko nie tyle oglada "Ciekawskiego Georga", ile realizuje jego koncepcje i pomysly

wiec mamy TOTALNA demolke!