gosienkag76
Fanka BB :)
Agnieszka fajnie by było gdyby on sam wiedział za co chce się przebrać ale niestety nie, zresztą to wybredna bestia jest ;-) Niestety do komunii miał albę :-( i garnituru u nas niet. Zobaczymy może za piłkarza ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chyba ją znów zacznę przekładać, bo maj tuż, tuż.. W kwestii stroju udaj się do Legnicy do Maciuszka - mają super wypożyczalnię i taaaaaaaakie cuda, że szok.Byłam tam fotelik kupować w zeszłym roku a wypożyczalnia zajmuje większą część sklepu, więc dzieciaków jak mrówków, strojów masa i babeczka miała super podejście do dzieci
Musiała skubana ze stołu zakosić
Mój mały kabanos kochany
u nas bedzie pewno to samo.Póki co łóżeczko tak jak przyszło stoi zapakowane w piwnicy bo zwlekamy jeszcze z przemeblowaniem, ale to nieuniknioneAniez ależ Cię ten chłopak kocha.W koncu sie wyspalam, stary wrocil i moj swiat od razu wyglada inaczej, tzn. proporcje sa wlasciwe :-) rano kawa do lozka i to mi pasuje!
.

ehh, mój brat to powinien branżę zmienić
najważniejsze, ze badanie słuchu ok.
ale część już robię, bo uprzedziłam panią więc może damy radę. Od pedagoga specjalnego to samo. Ogólnie mamy postęp w wykonywaniu poleceń, typu daj połóż, wstań siadaj itp. Zaczynamy od poziomu roczniaka bo na takim etapie się zatrzymała. Kilka miesięcy pracy zanim jakakolwiek mowa powróci ale ja wierzę, że z tymi terapeutkami uda się kiedyś odbić z tego dna. 
włączę audiobooka, żeby nie było, że się obijam;-)