aniez
Fanka BB :)
No... stary nagrabil w zlobku :-) rano sie zawanturowal, ze my problemu nie zauwalylismy, wiec moze niech te pieluche zostawia, albo opis jakis i poczlapal do roboty. Babki musialy ostro poglowkowac, bo poczlapaly z B. do pielegniarki ;-) ta ogladnela egzemplarz, stwierdzila (tu cytuje za mezem, co te rewelacje przyniosl): 'wrazliwa pupka'... he... jak stary po poludniu przyszedl, to wlazly na niego, czy 'wrazliwa pupka' jest pielegnowana... no i starego poniosla ulanska fantazja, bo mu nerwy puscily, wyliczyl masci, kremy, kapiele, smarowanko, calowanko i inne takie... az zaluje, ze tego nie widzialam, bo wrocil do domu jak martini z Bonda... wstrzasniety i nie mieszany 
I tak sie przejde do lekarza, ale poniewaz B. ma AZS wiec mam nadzieje, ze babki, go tam przy pielegnacji zbyt mocno 'czyszcza' i taki efekt.
W ramach zemsty dziecie wrocilo z poczatkiem zapalenia spojowek...
... sama radosc! Wiec jutro babcia.
Co do ospy, ja pisalam o tym kiedys, nam sie nie udalo zalapac, bo nie bylo jeszcze rozporzadzenia do przepisu i darmowe szczepionki nie funkcjonowaly w Sanepidzie :-( a jak jest teraz nie wiem, ale warto pytac pediatrow, bo mi o tym lekarka mopwila na jesieni... teraz to juz pozamiatane, bo B. ospe przeszedl.

I tak sie przejde do lekarza, ale poniewaz B. ma AZS wiec mam nadzieje, ze babki, go tam przy pielegnacji zbyt mocno 'czyszcza' i taki efekt.
W ramach zemsty dziecie wrocilo z poczatkiem zapalenia spojowek...
... sama radosc! Wiec jutro babcia.Co do ospy, ja pisalam o tym kiedys, nam sie nie udalo zalapac, bo nie bylo jeszcze rozporzadzenia do przepisu i darmowe szczepionki nie funkcjonowaly w Sanepidzie :-( a jak jest teraz nie wiem, ale warto pytac pediatrow, bo mi o tym lekarka mopwila na jesieni... teraz to juz pozamiatane, bo B. ospe przeszedl.

Lenka mnie naśladuje i na swojej plażowej piłce ćwiczy, można paść ze śmiechu
nie przewidzę, kiedy ją coś złapie, najgorsze, ze może tak mnie straszy, nocy nie prześpię a ona rano wstanie zdrowa... no nic czuwam i sprawdzam, J wróci zapewne po 23 do 1 jeszcze nie śpimy