reklama

Kwietniówki 2010!!!

Trochę spadła temp do 38,2 a teraz znów 39 ale już pod pachą :-( nurofen na zmianę z paracetamolem leci i jeszcze okłady sobie naszykowałam, mała ma całe ciało rozpalone :no: jak ja się boję szpitala a ona jeszcze za bardzo pić nie chce :-(

reklama
Mam nadzieje, ze Paulince spadla temperatura i nic sie nie przyplatalo.

Moja zgroza wreszcie zasnela, a ja padam ze zmeczenia. Wstawilam do pieca buleczki na jutrzejsze sniadanie i jak tylko sie upieka ide spac.

Witam :-)
MamoPaulinki i jak??
Gosieńko ten tasiemiec ma imię ;-) a konkretnie: @ czyli Ciotka Komunistka :-p od rana chodze i stękam bo mnie wsio boli...
No i za co końcu Emil był przebrany?
Zielona z jakiego przepisu robiłaś bułeczki?
Marta zdrówka dla Olki!

Ide zjeść śniadanie i kawkę wypić. J. już w przedszkolu. Postawił sobie za punkt honoru być przed wszyskimi przedszkolakami... :-D udało się więc dzieć szczęśliwy ;-)

Kostka - to dobrze, że potrafisz się bronić
Zdrówka dla Paulinki i Oli

U nas wczoraj rano z pupą małej było ok - a odbierając ją ze złobka - okazało, się że mała od godzin porannych ma zaczerwienioną pupę - przy przewijaniu biedna aż płacze - smarowałam wczoraj bepantenem i sudokremem na zmianę, ale dzisiaj też ma (jest lepiej, ale nie dobrze) macie jakąś sprawdzoną maść - czy lecieć z nią do lekarza

Dorota i jak Paula? Mam nadzieję ze temperatura spadla.

Nata ja zawsze w razie awarii uzywalam bepanthenu, na codzien nivea sos. Ja bym Zostawila ten bepanthen, powinna byc poprawa, nie od razu ale jutro juz powinno byc ok

U nas dzis troche lepiej, tylko 3 pobudki w nocy, o 7 ostatecznie Ola wstala wiec i ja nie mialam wyjscia...
Ola znowu maltretuje krolika... ja nie wiem skad ona ma tyle sily codziennie, od ponad tygodnia kiepsko spi, w dzien praktycznie nie spi, o 20 jeszcze kipi energia... zeby nie bylo to ja sie ciesze ze mala ma charakter a nie jest ciepla klucha :)

U nas dzis znowu zimno, -18... slonko wyszlo to moze troche sie ociepli, na szczescie wiatru juz nie ma, a to dobrze bo musimy do miasta pojsc bo w lodowce swiatlo, a B ma byc w nocy

Uciekam na kawe

Milego dnia!

Nata bephanten lub sudocrem powinien załatwić sprawę:tak: M. pomaga tylko sudocrem i to czasami muszę cały dzień smarować żeby zauwazyć poprawę... taką to wrażliwą dopke posiada moje dziecię :eek: także smaruj przy kazdym przewijaniu i paniom w żłobku też każ...niech młoda ma krem w plecaczku i niech o używają...

Witam:-)
Lenolinka dzisiaj w nocy się tak zesikała, że wszystko przeciekło i o 3:00 włączyła alarm, ale później pospała do 7:45:-) Teraz siedzi na bujaczku i kaszę pije,M. jeszcze chrapie, więc ja mam chwilkę dla siebie.

mamoPaulinki - jak tam mała? Jak nocka u Was? Mam nadzieję, że temperatura opanowana..

Zielona - narobiłaś mi ochoty na domowe bułeczki.

nata - u nas sudocrem pomaga, jak Lenka była młodsza to z polecenia położnej używaliśmy też Alantan.

marta - Ty taka chudzina, że i o 22:00 możesz makaron wcinać, nie żałuj sobie;-) Królikowi współczuję:-D

beti - ja również mam taką nadzieję, generalnie dystans złapałam i ją zlewam. Uwielbiam Twoje długaśne posty:tak:

aniam- daj znać, jak coś ustalisz w kwestii szczepionkowej.

gosienko- no muszę wreszcie jakieś foty Maćkowego domku zrobić:tak:

Mykam szykować pchełkę do klubu i śniadanko dla nas (chyba szybko bułki drożdżowe upiekę), a później budzić M. aby Lenkę zaniósł, bo mi się dźwiganie jej i torby nie uśmiecha. Po schodach do góry to ona dzielnie na drugie piętro wchodzi, ale na dół trzeba ją znosić.

Evie też mialam dzisiaj robić ale z powodów @ jestem na razie ledwo żywa...nawet nurofen max nie pomaga...
musze odczekać min 4 godziny i wziąć apap albo paracetamol...to mi pomoże...mam nadzieję...

reklama
Nata bephanten lub sudocrem powinien załatwić sprawę:tak: M. pomaga tylko sudocrem i to czasami muszę cały dzień smarować żeby zauwazyć poprawę... taką to wrażliwą dopke posiada moje dziecię :eek: także smaruj przy kazdym przewijaniu i paniom w żłobku też każ...niech młoda ma krem w plecaczku i niech o używają...

laseczki z żłobka smarują

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry