reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam wieczorkiem.

Jutro mam niespodziewanych gości więc calutki dzień walczyłam z chatą aby ją doprowadzić do ładu.Padam na twarz:no:

Elvie kiedyś dawno temu ćwiczyłam jogę ale aż tak dobra nie byłam, jest też joga dla kobiet w ciąży :tak:

Zielona brawo dla Kostki :-)

Anna fasolkę po bretońsku też bym zjadła :tak:

MamoPaulinki zdrówka dla Paulinki, jak tam po wizycie u dentysty?

Agnieszka Emil przebrał się za playboya :-Dnie wiem czy dobrze napisałam :-) a Mateusz za Ninja :tak:

Aniez jak tam chłopcy bardzo im dokucza zapalenie spojówek ?

Nata najlepiej pupę wietrzyć , ja stosuję sudocrem jak coś Helence się dzieje ale od czasu jak nie ma pieluchy to jest spokój.

Marta fajnie że Olka czuje się lepiej :tak:biedny królik:-D

Beti zdrówka dla Joli i mam nadzieję że atmosfera w domu będzie lepsza :tak:

Spokojnej nocy

Pierwsza :)
Bartkowi chyba ida piatki bo probuje sobie dziasla z tylu masowac czym sie da... palichem, szczoteczka, trzonkiem lyzeczki... masakra... strasznie trzeba go pilnowac! No i gorzej spi bo wstal o 7:50 przez co matka jest nieprzytomna.

Oczka juz dobrze, ale 2 dni jeszcze pokropimy.

Aniam, bo przedszkole to placowka opiekunczo-wychowawcza... eh... Jak Ci tak odpowiedzieli tzn.ze przepisy wykonawcze sa. Mam nadzieje ze uda Ci sie wyrwac te szczepionke, bo ospa to straszne paskudztwo.

Dobra ide zupe mleczna robic.

Dzieńdoberek:-)

To ja załapałam się na trzecie miejsce :tak:
Ładnie pospaliśmy, teraz dzieciaki jedzą śniadanko a ja muszę zacząć robić gołąbki bo znajomi je uwielbiają zresztą dzieciaki też więc pewnie z 20 szt przyjdzie mi zrobić :-D

Helence wyszły piątki i nawet mamusia nie zauważyła :zawstydzona/y:

Miłego weekendu babeczki , zmykam , pojawię się w poniedziałek.
Buziaki , Pa

hejka

Ja właśnie kawkę sączę i szukam czegoś fajnego na allegro. Dawno nic dzieciakom nie kupowałam i chciałam coś wybrać. Szukam dla Alicji takiej książeczki, którą kiedyś miał Igor z magnesami, ale wszędzie niedostępna:-(. Trochę na B jestem zła, bo jak Alicja była mała chciałam kupić, bo była, to stwierdził, że jeszcze czas i że to nie te czasy, żeby na zapas kupować, a teraz nie ma:wściekła/y:
Muszę z Igorem chyba do jakiegoś gastrologa iść czy cuś, pisałam już, że przez dwie nocy wymiotował, a teraz od wczoraj ma biegunkę, poza wsio ok, brzuch go nie boli, ma apetyt, ale staram się na diecie go trzymać, nie wiem co jest grane:confused: Zapodałam mu dzisiaj lacido i B jeszcze smectę kupi. Młody znowu schudł, waży 17 kg, jeszcze trochę i Alicja go dogoni.
Gosieńka ja też uwielbiam gołąbki, ale nie umiem robić. Tzn. inaczej nigdy nie próbowałam. Dzisiaj mamusia robi ruskie pierogi i się wprosiliśmy.
uciekam na allegro, może jeszcze zajrzę

I u nas piatki w drodze, Ola cala piesc potrafi do buzi wlozyc, co jakis czas wklada paluszki do buzi i placze bidulka

Dzis na szczescie spala lepiej, pospala do 8.40, mam nadzieję ze tak jej zostanie. Dzis tez oszczedzila biednego krolika:) no ale z noska dalej jej leci...

B.przyjechal wieczorem i juz Zdazyl mnie tak wkurzyc ze glowa mala. Jak zwykle ja sie musze o wszystko martwic, troche na glowie i tak juz mam, a jeszcze B mi doklada takie przyziemne rzeczy...
Do tego turnus stoi pod znakiem zapytania...mam nadzieję ze US szybko da zwrot bo bez tego bedzie kiepsko...:(

Uciekam posprzątać bo o 13 ma wpasc kolezanka z liceum z 7miesieczna corcia:)

reklama
I ja się witam.
Wczoraj chcieliśmy do dentystki jechać ale mała przed wyjściem znów dostała gorączki, skonsultowaliśmy się telefonicznie i odradziła, przepisała nas na 15,03 bo teraz idzie na urlop :-(
Po południu było oka a wieczorem znów się cieplutka zrobiła więc syrop dostała i przespała ładnie nockę. Sama nie wiem jaka przyczyna, no ale to wcześniak i wszystko jest możliwe :sorry2:
Ja mam weekend z Allegro, aukcje mi się kończą i będę wystawiać, mam jeszcze parę zaległych więc jak coś to po niedzieli się pojawię;-)
Miłego weekendu dla wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry