reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:-)

Zielona - a mi szczęka opadła i oglądałam 3 razy:-)

gosienko - wiem, że dla ciężarówek też jest, ale mnie nigdy nie kręciła, wolałam dynamiczne ćwiczenia, co nie zmienia faktu, że to co ta babeczka wyprawia też bym chciała umieć:tak: Poproszę o zdjęcia przebierańców:-D

Zdrówka dla Igora, Oli i Paulinki!!

marta - a kiedy na te pieniądze z 1% możecie liczyć? Z naszych zbiórek spokojnie byś opłatę za turnus pokryła i byłoby po kłopocie. Bartkowi Olkę zostaw i idź się z koleżanką lub siostrą spotkać, niech Cię nie wkurza.

Pospaliśmy dziś do 9:30.
M. umył naczynia i przygotował śniadanko, więc wstałam na gotowe:-)
Mam takie czerwone papcio-skarpety, mówię do Leny, że mi w stopy zimno i żeby mi przyniosła a ta nie potrafiła znaleźć to przytargała mi swoje rajstopy:-D
Teraz przyniosła z kuchni kolorowy makaron i "gotuje" obiad:-D
Poza tym namiętnie upomina się o PEPPĘ, więc jej M. powiedział, że świnka gdzieś wyjechała i my zaraz pojedziemy jej poszukać, bo wybywamy z domu;-) Lenka o dziwo nic nie protestowała tylko odłożyła pilota i poszła po swoją torbę:szok:
Lecę zmywać maseczkę i się szykować do wyjścia.

Miłego weekendu, dziewczyny!

reklama
witam się sobotnio- niewyspana jestem koszmarnie bo Antek zafundował mi pobudke o 6:15 i usnął chwile temu.Ja niestety zdrzemnąć się nie moge bo masa rzeczy do zrobienia w chacie i obiad trza dokończyć- bo robie na raty od rana:sorry2:
Dorotka-mam nadzieje, że Paulinka szybko wydobrzeje.
Antek nie miałdwa dni kataru i od dzisiaj znowu ma:wściekła/y::wściekła/y:nie poszliśmy na zakupy nawet bo glutki by mu do buzi chyba przymarzły taki u nas znowu mróz:baffled:mam dość- chce wiosne
Gosieńko-podeślji troche gołąbkó- bo ja uwielbiam , ale nie umiem robić takich pysznych jak np moja teściowa.Ja dziś pieke golonki dla P, a dla mnie i Antolka potrawka z kurczaczka i zupka szpinakowa z kluseczkami :-)
Anna- zdrowia dla Igora,oby mu szybko przeszło
Wczoraj zważyłąm Antka na takiej zwykłej wadze łązienkowej i wyszło mi 11.400- więc jeśłi waga nie kłąmie to przez1,5 m-ca w końcu drgnął i ma 500 gram do przodu- ale jak to nie wiem bo on nie je dalej nic:angry:

Elvie z tego co wiem to 1% splywa w okolicach września/pazdziernika... licze na ta skarbowke...do konca lutego jeszcze Fundacja Atlas ma dac mi odpowiedz czy dostaniemy od nich kaske na 2 takie turnusy...
Co do B to nie moge mu Oli zostawic bo jak zwykle musial na baze pojechac, milion spraw ma do zalatwienia...:(

Ola dalej zakatarzona, nawet jek krew poleciala:(

No i zaczelismy weekend pod zdechlym psem, Tosia goraczka katar i kaszel(pierwszy raz w zyciu, az bidulka placze jak kaszle i jej sie urywa) takze czeka nas weenkend pelen niespodzianek a pani dr wraca w poniedzialek, oby do poniedzialku !!!

Takze lece bo spi a ja nad nia czuwam bo jej rzezi jak oddycha

No i zaczelismy weekend pod zdechlym psem, Tosia goraczka katar i kaszel(pierwszy raz w zyciu, az bidulka placze jak kaszle i jej sie urywa) takze czeka nas weenkend pelen niespodzianek a pani dr wraca w poniedzialek, oby do poniedzialku !!!

Takze lece bo spi a ja nad nia czuwam bo jej rzezi jak oddycha

zdróweczka dla Antoninki:tak:

witam dziewczynki dzisiaj Natalka przyjela ostatni 16 zastrzyk <jupi> wczoraj bylysmy u lekarza i zakonczylysmy leczenie zapalenie pluc pokonane!!! :-)
Ja nadal jestem mega zapracowana z utensknieniem czekam az ten cholerny luty sie skonczy!

Paulinko, Antosiu duuuuuzo zdrówka dla was

Elvie skad ja to znam Natalka w kólko ogladalaby Domisie i musimy jej mowic ze plyte pozyczylismy babci albo sasiadce bo ogladala by je 24na dobe

marta trzymam &&& aby udalo sie zebrac potrzebna kwote na turnus

ps. pomózcie mi bo cos mi sie poprzestawialo w laptopie i zamiast z jest æ zamiast l jest ø, a jest á, itd

Pierwsza :)
Bartkowi chyba ida piatki bo probuje sobie dziasla z tylu masowac czym sie da... palichem, szczoteczka, trzonkiem lyzeczki... masakra... strasznie trzeba go pilnowac! No i gorzej spi bo wstal o 7:50 przez co matka jest nieprzytomna.

Oczka juz dobrze, ale 2 dni jeszcze pokropimy.

Aniam, bo przedszkole to placowka opiekunczo-wychowawcza... eh... Jak Ci tak odpowiedzieli tzn.ze przepisy wykonawcze sa. Mam nadzieje ze uda Ci sie wyrwac te szczepionke, bo ospa to straszne paskudztwo.

Dobra ide zupe mleczna robic.

Zobaczymy co powie moja lekarka bo to do decyzji lekarza :no: ale wydaje mi się że dupa jesli chodzi o tą babę :wściekła/y: zaraz się przyczepi że to prywatny żłobek itp .
Jakbym miała za free to chętnie bym zaszczepiła bo koszty dla 2 dzieci po 2 dawki jednak sa ogromne . do tego mam jeszcze zaległe 5w1 14go , potem pneumo ostatnia dawka i na meningo musze Olkę zaszczepić . także mam na co wydać

hejka

Ja właśnie kawkę sączę i szukam czegoś fajnego na allegro. Dawno nic dzieciakom nie kupowałam i chciałam coś wybrać. Szukam dla Alicji takiej książeczki, którą kiedyś miał Igor z magnesami, ale wszędzie niedostępna:-(. Trochę na B jestem zła, bo jak Alicja była mała chciałam kupić, bo była, to stwierdził, że jeszcze czas i że to nie te czasy, żeby na zapas kupować, a teraz nie ma:wściekła/y:
Muszę z Igorem chyba do jakiegoś gastrologa iść czy cuś, pisałam już, że przez dwie nocy wymiotował, a teraz od wczoraj ma biegunkę, poza wsio ok, brzuch go nie boli, ma apetyt, ale staram się na diecie go trzymać, nie wiem co jest grane:confused: Zapodałam mu dzisiaj lacido i B jeszcze smectę kupi. Młody znowu schudł, waży 17 kg, jeszcze trochę i Alicja go dogoni.
Gosieńka ja też uwielbiam gołąbki, ale nie umiem robić. Tzn. inaczej nigdy nie próbowałam. Dzisiaj mamusia robi ruskie pierogi i się wprosiliśmy.
uciekam na allegro, może jeszcze zajrzę

Anna ja je kupowałam w empiku zamawiałam przez neta a odbierałam w salonie

reklama
jakas taka rozkojarzona dzis jestem. Tak naprawde to juz od jakiegos czasu... Wczoraj wpadlam w jakis dziwny dol i z tego wszystkiego poszlam spac przed 22ga...

Annaoj, jak znajdziesz te ksiazeczke, daj znac. Chetnie mlodej kupie, bo ona lubi naklejac magnesy - z lodowki na drzwi i spowrotem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry