elvie3
Fanka BB :)
Witam:-)
Zielona - a mi szczęka opadła i oglądałam 3 razy:-)
gosienko - wiem, że dla ciężarówek też jest, ale mnie nigdy nie kręciła, wolałam dynamiczne ćwiczenia, co nie zmienia faktu, że to co ta babeczka wyprawia też bym chciała umieć
Poproszę o zdjęcia przebierańców
Zdrówka dla Igora, Oli i Paulinki!!
marta - a kiedy na te pieniądze z 1% możecie liczyć? Z naszych zbiórek spokojnie byś opłatę za turnus pokryła i byłoby po kłopocie. Bartkowi Olkę zostaw i idź się z koleżanką lub siostrą spotkać, niech Cię nie wkurza.
Pospaliśmy dziś do 9:30.
M. umył naczynia i przygotował śniadanko, więc wstałam na gotowe:-)
Mam takie czerwone papcio-skarpety, mówię do Leny, że mi w stopy zimno i żeby mi przyniosła a ta nie potrafiła znaleźć to przytargała mi swoje rajstopy
Teraz przyniosła z kuchni kolorowy makaron i "gotuje" obiad
Poza tym namiętnie upomina się o PEPPĘ, więc jej M. powiedział, że świnka gdzieś wyjechała i my zaraz pojedziemy jej poszukać, bo wybywamy z domu;-) Lenka o dziwo nic nie protestowała tylko odłożyła pilota i poszła po swoją torbę
Lecę zmywać maseczkę i się szykować do wyjścia.
Miłego weekendu, dziewczyny!
Zielona - a mi szczęka opadła i oglądałam 3 razy:-)
gosienko - wiem, że dla ciężarówek też jest, ale mnie nigdy nie kręciła, wolałam dynamiczne ćwiczenia, co nie zmienia faktu, że to co ta babeczka wyprawia też bym chciała umieć
Poproszę o zdjęcia przebierańców
Zdrówka dla Igora, Oli i Paulinki!!
marta - a kiedy na te pieniądze z 1% możecie liczyć? Z naszych zbiórek spokojnie byś opłatę za turnus pokryła i byłoby po kłopocie. Bartkowi Olkę zostaw i idź się z koleżanką lub siostrą spotkać, niech Cię nie wkurza.
Pospaliśmy dziś do 9:30.
M. umył naczynia i przygotował śniadanko, więc wstałam na gotowe:-)
Mam takie czerwone papcio-skarpety, mówię do Leny, że mi w stopy zimno i żeby mi przyniosła a ta nie potrafiła znaleźć to przytargała mi swoje rajstopy

Teraz przyniosła z kuchni kolorowy makaron i "gotuje" obiad

Poza tym namiętnie upomina się o PEPPĘ, więc jej M. powiedział, że świnka gdzieś wyjechała i my zaraz pojedziemy jej poszukać, bo wybywamy z domu;-) Lenka o dziwo nic nie protestowała tylko odłożyła pilota i poszła po swoją torbę

Lecę zmywać maseczkę i się szykować do wyjścia.
Miłego weekendu, dziewczyny!

mam dość- chce wiosne
ale wydaje mi się że dupa jesli chodzi o tą babę
Zapodałam mu dzisiaj lacido i B jeszcze smectę kupi. Młody znowu schudł, waży 17 kg, jeszcze trochę i Alicja go dogoni.