reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Zdrówka dla chorowitków!

mamusiu - już zleciłam M. by Domisie dla małej zorganizował, bo Peppa mi już bokami wychodzi:-D

Zielona - biedna Kostka.. Tobie również współczuję..

Moja młoda pospała od 16 do 19.00 i M. się zastanawiał, czy w ogóle ją budzić, czy ma spać do rana, ale ostatecznie obudziliśmy,bo później nam będzie szaleć o 4:00 nad ranem;-) Teraz biega i straszy nas świecącym pokemonem. Poza tym nauczyła się otwierać lodówkę, wyjęła serek danio i sama chciała go po tajniacku jeść - zgniotła opakowanie i połowa wylądowała na jej tunice a reszta na podłodze:sorry2: a jaki był przy tym ryk:-D
Idę na piłce poćwiczyć, oczywiście Lenka ze mną:-D

się melduję weekendowo...

Zielona, współczuję sraczki...heh, ale to brzmi :sorry2:

Elvie, Danio górą :-)

Za mną 2 szalone tygodnie i szalony weekend...L kończy w poniedziałek 10 lat, więc weekend urodzinowy: dziś rodzinka, jutro dzieciarnia...dużo się dzieje...

także pozdrawiam mamuśki, odezwę się jutro...

Ostatnia edycja:
Witam
U nas biało fajna pogoda na sankowanie tylko mały troche choruje. Do tego krew ma w uchu zaschnięta, kurde nie wiem co to jest czy rozdrapał czy coś innego i musze czekać do poniedziałku, bo byliśmy dziś w szpitalu u laryngologa ale bez skierowania ani rusz.

Jak mi coś się w klawiaturze poprzestawia to wciskam alt i ctrl.

Witam :-)
weekend mam mega rodzinny. Dzisiaj po obiadku wybywamy z chlopcami do figloraju bo mam dość siedzenia w domu :-p
w piątek upiekłam chleb z mieszanki... matko! Jak się J. dorwał to tylko stwierdził mamusiu szkoda że białego nie masz...matka miała mieszanke i wczoraj upiekła...jeszcze nie widziałam żeby J. takie ilości chleba wcinał :-D

zmykam do łobuzów

Witam:-)
Wczoraj się zaczytałam do późna i dziś ciężko mi było dupsko z łóżka zwlec,także szacun dla Naty za te kulinarne pyszności!
Lena wyjątkowo obudziła się o 7:00, wypiła butlę kaszy i myślałam, że do 9:00 pośpi, ale o 7:50 o spaniu postanowiła zapomnieć.

Zaskoczyła mnie dziś tym, że jak zrobiła kupę to z mojej torebki wyjęła pampersa i chusteczki, przyszła do nas do łóżka i mi to daje:szok:

Zielona - jak Kostka?
monia - udanego imprezowania i najlepszego dla L!
marcycha - oby to tylko rozdrapanie było!
Agnieszka - na taki domowy to i ja bym się skusiła;-)

Spadam do książki, bo wciągająca a jeszcze mi 70stron zostało do przeczytania.
Lena zagoniła M. do układania klocków, do tego namiot plażowy rozłożyli, więc mała ma ubaw:-)

Agnieszka SZymek tez uwielbia ten nasz chleb z maszyny , ale bez niczego na sucho . Potrafi 4 takie wielkie kawałki zjeść a ten chleb z maszyny na naprawdę ogromne kromki

reklama
Kurcze wertuje forum w poszukiwaniu tych maszyn do chleba żeby zobaczyć jakie macie i nie wiem mnie na oczy siadło czy co? Bo nie widze żadnych :no: Więc jakbyście mogły podesłać mi linki co macie...będę wdzięczna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry