Witam się choć na chwilkę,
Marta buziaki ogromne dla Olci za jej postępy!
Witam się
Kittek - a nie możecie Mai zostawiać w tym klubie np 2 razy w tygodniu - aby Babcia odpoczęła, a i Maja skorzysta.
Myślę, że Maja da rade, ale nic na siłe
Nata ja właśnie tylko o 2-3 dniach w tygodniu myślałam i to najlepiej na czas zabawy.
Isabela współczuję przygód spowodowanych przez mróz
Elvie chyba Maciuś chce abyś więcej odpoczywała;-) A powiedz mi jeszcze czy Lenka tak od razu chętnie zostawała z klubie? Tylko pamiętam,że ty byłaś razem z nią a tu polityka jest taka aby szybciutko wyjść a ja myślę,że chyba lepiejby było jakbym na początku z nią chwilkę posiedziała aż by się rozkręciła i wtedy bym wyszła.
Gosia wrzuć koniecznie fotki waszego nowego lokatora. Oj dzieciaki mają pewnie frajdę, ale ty kochana to obowiązków masz sporo.
Zielona jak po zabiegu? Mam nadzieję,że wszysko dobrze!
Gosia zdrówka dla Ciebie!
Marcycha a z kim teraz Mati jest? No niestety mnie też ceny prywatnych przerażają. Ja za cztery dni po 3,3,5,3 godz zapłaciłam dziś 140zł. A cały miesiąc ponad 800zł wychodzi.
Z małżem mamy ciężki czas, nawrzeszczałam na niego,że mam dość tej jego trenerki i tego,że jest tylko gościem w domu.
Maja dziś do przedszkola iść nie chciała, płakała od wejścia, nawet się zagadać nie chciała. Została mimo wszystko płacząc za mną strasznie a ja w samochodzie też się rozpłakałam. Przed nami jeszcze ten i następny tydzień. Jak nie będzie chodziła z uśmiechem na twarzy to poczekamy do września.
Najgorsze było też chyba dla niej spanie, spała godzinę, ja się z pracy zwolniłami jak przyjechałam to jeszcze spała,ale jak tylko się obudziła to płakała. Zapuchnięta moja myszka była.
Umówiłam się wcześniej z Panią,że będzie na razie przychodzić na 2-3 godzinki ze względu na spanie.
Ona w domu mi ponad 2,5 godz śpi.
Najlepszy był jej tekst do taty jak zapytał czy jutro pójdzie to mu odpowiedziała:'tak, godzinę jutro'
Ja jestem wypompowana bo jeszcze miałam dziś zebranie z rodzicami i dzień otwarty w szkole.
Zmykam bo jeszcze trochę pracy przede mną a przed 6tą pobudka.
Spokojnej nocy