reklama

Kwietniówki 2010!!!

mój teść to luzak, więc się specjalnie nie przejął. On dzieci jak dorosłych traktuje i tyle, ma to plusy, bezproblemu czwórkę swoich wnuków (wiek od 5,5 do niespełna 2 - Alicja) na spacer na plac zabierze i wyluzowany na ławce siedzi

hehe, no Anna to Ci się Teściu trafił :-)

Filonka
[*]

Mamusiu, cieszę się, że będziesz mamą chrzestną dla Weronisi :-)

Gosienka
, ja też muszę tych dwóch lekarzy zaliczyć, ale jakoś mi się nie spieszy...

L dziękuje za życzenia, bardzo jej było miło jak jej pokazałam Wasze życzenia :tak:

reklama
Gosienka, no mloda nie do zdarcia, ale ja owszem. W dodatku zgroza zrobila sobie i nie pobudke w srodku nocy i przez godzine spania nie bylo. Wstala na dobre o 6:30 :szok:

Elvie, sernik mogl zaszkodzic, wystarczy ze byl nieswiezy.

Anna teściu faktycznie luzak, całkowite przeciwieństwo dziadka moich dzieciaków, najchętniej by poduszkami obłożył, idąc z Olą po plaży było co chwila "uważaj dołek", "uważaj patyczek", upadek na piasku katastrofalne skutki mógłby mieć:rofl2:

Eeeeeee nie wiem jak odgrzebie opakowanie to ci napisze...w każdym razie w Tesco duzym kupiłam

Aniam dzięki :-)
Zdrówka dla wszystkich
uciekam na śniadanko...

Ja kupuję w lidlu sa takie mieszanki juz z drożdżami

Hej ho hej ho jak to śpiewał krasnal pracuś :-D

Filonka (*) światełko dla kolegi
Elvie udanego i owocnego spotkania ;-)
Gosieńko dziękuję, Natalka zdrowa nareszcie :tak: jeszcze robimy jej inhalacje i oklepujemy ale to tylko aby zakończyć kurację. Obyś szybko zakończyła maraton i wszystkie wyniki były dobre &&&
Laurko 100 lat dla Ciebie !!!

mąż mnie zaskoczył i jutro idziemy do kina na "Jack i Jill" z Sandlerem (uwielbiam tego aktora)

a i jeszcze jedna miła rzecz mnie spotkała :-) zostanę chrzestną Weroniki :-)

Gratulacje super .

Salamandra to macie przygodowo . Ja w pracy mam gazowe i na noc do plus 5 się dogrzewa żeby takiej wtopy nie było , pisz częsciej .

Spac mi się strasznie jakoś chce .

Elvie to mały szkodnik , a mamę masz niezłą czasem . :no:

hejka

Maraton zaliczony, cytologia zrobiona, z resztą prawie dobrze :-( zobaczymy po wynikach cytologi bo okazało się że mam dość dużą torbiel blisko szyjki macicy i na razie czekamy:-( Dostałam też skierowanie na badania hormonów tarczycy.
Ząb wyleczony i nawet nie bolało :tak:
Emilowi prześwietlenie bioder zrobiono i pani mnie poinformowała że mam zawsze zwracać uwagę czy przy takim prześwietleniu zasłania się jądra bo nie wszyscy tak robią :szok:Wyniki pod koniec tygodnia.

Zielona a ty kiedy masz mieć wyniki pobranego dziada bo coś mi w głowie świta że miały być w poniedziałek?

Monia mam nadzieję że pamiętasz że cytologię i badanie piersi powinnaś robić raz w roku :tak:

Mamusia super że Natalka czuje się już dobrze i gratulacje będziesz wspaniałą matką chrzestną Weroniczki:tak:

Filonka dla przyjaciela
[*]

Elvie oj ta twoja mama ;-)

Marcycha dobrze że to tylko zadrapanie:tak:

Salamandra fajnego macie przyjaciela:-) w takim razie czekamy do marca :tak:

Magda zdrówka dla Oli i oby Zosia się nie zaraziła.

Isabela, Marta jak tam po wizytach?

Miłego wieczorku , padnięta jestem .

hej dziewczyny,
nie udzielam się, bo nie mam siły. Dalej walczę z przeziębieniem. Do tego mam okropne mdłości i spałabym na stojąco, dosłownie. Nie wiem kiedy to minie, ale jestem wykończona.
Podczytuję was codziennie, ale weny brak.
Mamusiu będziesz najlepszą matką chrzestną jaką Weronika mogłaby sobie wymarzyć, gratuluję.
Marcycha dobrze,że to tylko zadrapanie.
Magda zdrówka dla Oli.
Elvie może lepiej delikatnie powiedz mamie czego od niej oczekujesz, będzie zdrowsza atmosfera:)
gosienko maraton miałaś niezły, oby wyniki były ok, trzymam kciuki.
pozdrawiam wszystkie, uciekam do wyrka
Filonka
[*] dla kolegi. Straszne to, jak tacy młodzi ludzie odchodzą.

Ale jestem zla...

Bylam u lekarza dowiedziec sie co z dziadem.
Czekalam ponad godzine, po to zeby doktor poswiecil mi 30sec. Spojrzal i stwierdzil, ze ladnie sie goi (taaa, mialam ladniej gojace sie miejsca po wycietych dziadach) i ze nie trzeba nic robic, tylko jakas mascia smarowac.
Okazalo sie, ze pobrany wycinek nie zostal odeslany do badania (oczywiscie ciagle mozna jeszcze go wyslac), bo trzeba za to zaplacic 650 pesos. Wizyta u lekarza - 250, wyciecie dziada - 850 czyli 1100 pesos, co rowna sie 275 PLN za badania mialabym zaplacic rownowartosc 162,5PLN - *****, nie stac mnie na to.
Jeszcze okazalo sie, ze staremu wyplata na konto nie wplynela, a powinna w ciagu pierwszycg 5 dni miesiaca... Nic to, tynk ze scian bedziemy zlizywac.

A z zabawnych rzeczy, to mloda spiaca byla, juz plakala... Patrze, a tam 15:15, mysle sobie - jak zgroza zasnie, to do poznej nocy bedzie buszowac. Kupilam wiec jej czekolade na pobudzenie, ta zjadla do polowy i zasnela z reszta wystajaca z buzi... bezcenne.

reklama
Uff.. mama wyjechała, Lena od razu lepiej śpi:-D
Moje dzisiejsze spotkania owocne, nowy kierownik niski, niepozorny, ale sympatyczny i rodzinny - od razu mnie o ciążę zapytał, klimy pilnował i biegał nade mną jak nad jajkiem:-D Sam się pochwalił, że ma dwóch synów, w tym jeden Kwietniowy:-)
Dyrektor sprzedaży niczym mnie nie zaskoczył, nasłodził, naobiecywał, zobaczymy co z tego wyniknie;-)

anna- teść wybitny luzak:-)

gosienko - trzymam kciuki za wyniki badań Twoich i Emila!

gosia23s - wielokrotnie jej mówiłam, dziś też ustalałam, że jak Lena wróci z klubu to ja się muszę szykować, M. ogarniał pocztę i telefony a mama się miała młodą zająć. Oczywiście wyszło jak wyszło.. Wróciliśmy pół godziny przed czasem po wieczornym spotkaniu to niby się z nią bawiła, ale w tle jakiś idiotyczny program w tv leciał:wściekła/y:

Zielona - dobrze byłoby zbadać dziada, chociaż ja mojego naczyniaka jak laserowo usunęłam w 5m-cu ciąży z Lenką to nie badałam, bo po laserze nie ma czego badać. Kostka musiała bosko z tą czekoladą wyglądać. Zrobiłaś fotę?

Ogarnęłam wysyłkę katalogów i prezentów, uff.. Jutro mi tylko rozstrzygnąć konkurs walentynkowy zostało i ogłosić wyniki, umieścić je w 3 miejscach (www, facebook, blog). Dzisiaj idę już spać, bo mi się oczy same zamykają. Mam nadzieję, że Lenka łaskawie da mi pospać chociaż do 8:30;-)

Spokojnej nocy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry