reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się i ja :)
Wczoraj miałam dzień zmarźlaka - u mnie w firmie na weekend jakiś idiota wyłączył ogrzewanie, więc w poniedziałkowy poranek było masakrycznie zimno. Do tego stopnia, że ręce drętwiały mi z zimna.
W domku poleżałam w łózku, Julka wpakowała sie do mnie pod kocyk i czytałyśmy baje.

Filonka
[*]
Mamusiu - będziesz cudowną chrzestną :)
Salamandra - dobrze, że nic się nie stało, i super, że macie przyjaciół którzy Was wspierają

reklama
Dzień doberek!

Zielona toś faktycznie dziecku dała porażający zastrzyk energetyczny :-P

Ze śmieszności:

W przedszkolu
Koleżanka Kubusia z przedszkola: "Proszę Pani! A Kuba mnie brzydko nazywa!!!"
Ja (gadka moralizatorska): "Kubusiu, nie mówimy brzydko do nikogo."
Kubuś z miną zbója: "Przepraszam!"
W domu:
Ja:"Kubus a co Ty w zasadzie powiedziałeś do Poli?"
Kubuś (pełna klawiatura wyszczerzona w uśmiechu): "Matko Boska!"

No ręce mi opadły :-)

Aniez he he :-D:-D

Szymon wczoraj zaliczył lot nosem po dywanie w przedszkolu , cały nos na starty i dziura w spodniach też była .
Ja nie wiem jak on to robi ale zawsze najlepsze spodnie rozwala i to nie takie co kupiłam np używane , ale nówki co miał je na sobie kilka razy :cool:

Jadę z Olką na szczepienie , taki jej mama prazent na walentynki zafundowała .

Zielona ceny macie niezłe .

Elvie widzę że z mamą to masz tak jakbyś kolejne dziecko miała w domu

Ha ha ha Kuba jesteś nieziemski! :-D
M. ma upierdliwca od kilku(nastu) dni ... ja nie wiem co w to dziecko wstąpiło :no:
Ide zarabiać ciasto na bułki maślane bo na prądzie przy tym chlebie pójde z torbami... musiałabym codziennie piec...

Dzieńdoberek Walentynkowo :-)

Fajna pogoda u nas świeci słoneczko i nie jest zbyt zimno więc wybywamy na spacerek :tak:

Agnieszka parę bułeczek proszę przesłać do Złotoryi :-)

Aniam mój Mateusz też zawsze nowe spodnie gdzieś doprawi :tak: Fajny prezent Oli zafundowałaś, spokojnego szczepienia.

Aniez Kuba jest boski :-D

Nata zimnicy w pracy nie zazdroszczę:no: najważniejsze że w domu czeka kocyk i mała Julka przytulanka :tak:

Zielona Kostka musiała wyglądać obłędnie:-D

Elvie widzę że mama więcej kłopotu narobiła niż pomogła;-)

gosia23 zdrówka i niech te mdłości już ustąpią.

Miłego dnia:-)

Witam Walentynki:)
Podczytałam co u Was-na szczescie produkcja była znośna
Elvie- widzę że z Twoja mama jak z dzieckiem:/
Gosia- współczuje mdłości- też to przechodziłam
Gosieńko- trymam kciuki za wyniki
Nata-dzis już cieplej w pracy?

Mi w pracy natomioast za ciepło- dziewczyny włączają wszystkie grzejniki ma maxa a mnie łeb boli od tego zaduchu- i gdzie tu kompromis?Na dworzu jest ciepło więc można by sobie oszczedzić to grzanie.
Od wczoraj cierpie na przeraźliwy ból gardła- chyba zaszkodziły mi niedzielne lody- namiętnie zajadałam nowe lody zielonej budki- LODY NOCĄ - widziałam w trzech smakach- ja jadłam o smaku ciasteczkowym z zurawiną- pyszne ale troche za słodkie-tym bardziej że polałam je sobie jeszcze adwokatem.
Dziś walentynki- ciekawe czy mój mąż ma tego świadomość- bo on jakoś wrogo nastawiony do takich świąt a raczej do tej komercji.Ja postanowiłam iść z duchem tradycji i będzie niespodzianka- zrobie kolacje a na deser zafunduje founde z owocami już się zaopatrzyłam w truskawki bo dzisiaj w biedronce dorwałam no i znalazłam w sklepie truskawkowego szampana -któy zapakowany był w takie cudne pudełko i wygląda rewelacyjnie- ciekawe jak bedzie smakował.
a propos biedronki -wczoraj kupiłam młodemu drewniane puzzle- jest kilkanaście wzorów i ś ładne kolorowe no i kosztuja tylko 8,99 zł.

reklama
Gosieńko prześle...jak upieke bo zabrałam sie ale masło wyszło ;-) i mam go za mało :-D więc najpier uzupełnie braki i po południu upiekę :-D
Walentynki...nie obchodzimy... dzień jak każdy inny na okazanie uczuc i przezenty...

U nas od 5 dni ostrzegają przed wychodzeniem na spacery. Nie da się wyjść na dwór nie z powodu zimna ale pyłu zawieszonego...fuj jak śmierdzi na dworze :no: masakra... niech te chmury idą precz to się przeczyści powietrze. A dzisiaj jak na złość musze jechac z M. po J. do przedszkola...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry