reklama

Kwietniówki 2010!!!

Zielona (%^&^%^$%^#^#@!@&( to mało powiedziane ...i to w obu przypadkach
no.gif

Dlatego uwazam, ze tylko wprowadzenie krwawego rezimu w Meksyku otworzyloby oczy tubylcom. Moze wowczas zaczeliby szanowac czyjes zycie. Moze wizja lufy przystawionej do skroni, sprawilaby, ze choc przez chwile wlaczaloby im sie myslenie.
Takich przypadkow, jak z uprowadzona dziewczyna jest kilka w miesiacu (tu w Puebla), a w skali kraju nawet kilkadziesiat...

23 dni i pomacham chusteczka...

reklama
Zielona - masakra tam jest:no: Dobrze, że wracasz:tak:

Dziewczyny - co na suchy kaszel dla dziecka? Lenie nic nie jest, nawet kataru nie ma a w nocy słyszałam raz, że zakaszlała i teraz jak wstała po południu to już 4 razy jej się zdarzyło.

Za to M. mi się rozłożył, chyba grypa go dopadła, bo mu zimno, a rozpalony i słaby na maksa, więc na Walentynki oprócz skórzanych rękawiczek dostał syropek, rutinoscorbin i polopirynę S:-D

Aniez, ale się ubawiłam z Kubolka...bosko :-D

U nas od 5 dni ostrzegają przed wychodzeniem na spacery. Nie da się wyjść na dwór nie z powodu zimna ale pyłu zawieszonego...fuj jak śmierdzi na dworze :no:

o ja, Agnieszka, tego jeszcze nie było....

Izabela, a jaki mała dostała antybiotyk ? Może jest kiepski w smaku, dlatego nie chce pić ?

Aniez moja Natalka w kółko powtarza Matko Boska wprost to uwielbia hehehe
a ostatnio weszła do łazienki gdy się kąpałam wzięła mój biustonosz przyłożyła do siebie i mówi "Duzie ćyćki mamusia ma duuuzie" i patrzy na mnie takim mądrym wzrokiem, myślałam że padnę ze śmiechu.
A i jeszcze jedna sytuacja
Natalka : Kuper ma
Ja: kto ma kuper?
N: mamusia
Ja: :szok:
Mąż: Natalciu a kto ma większy kuper mamusia czy słoń?
N: mamusia
Ja: :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::-D

hehehe, następna aparatka :-D

Dzis w TV pokazali ogloszenie z netu: sprzedam niemowle. Mozesz je uzyc w jakimkolwiek celu. Cena 20000 pesos (5000 pln)

no comments....

Monia u nas to nie żadkość szczególnie zimą jak jest długo zachmurzone i bez wiatru :tak: więc teraz modlimy się żeby front ruszył i rozwiał to cholerstwo... byle do wiosny ;-)

Bułeczki upieczone i połowa zjedzona :-D chłopaki nie dyskutowały tylko J. półtorej dużej wrąbał a M. małą i jajecznice dziadkom z talerza zjadł :-D musieli sobie dorobić :-p
Teraz dzieciarnia już śpi, ja wykąpana, zaraz zabieramy się za ćwiczenia i potem film :-)

Udanego wieczoru!

witam z wieczorka
jeszcze tylko jutro i będzie spokój. Mam już serdecznie dość, niech oni sobie już pojadą do siebie, a u nas wróci wszystko do normy. Zdecydowaliśmy z B, że w ramach relaksu po stresach jedziemy w czwartek na narty. Już się doczekać nie mogę.
Gosieńka wielkie dzięki, postaram się jutro podjechać do reala sprawdzić może i u mnie będzie, a jak nie to się ładnie uśmiechnę. Dobrze, że maraton zaliczony, trzymam kciuki za wyniki. będzie dobrze.
zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Agnieszka ja też parę bułeczek poproszę :-)
Kuba i Natalka super,dzieciaki mają taki prosty styl rozumowania.
Elvie no niestety tak to z tymi babciami, bez nich się nie da, ale czasami to chciałoby się je udusić.
Zielona dobrze, że wracasz.
i już nie pamiętam:zawstydzona/y:
uciekam

Agnieszka - narobiłaś mi ochoty na jajecznicę, jutro na śniadanie zrobię:-)

anna - nart już Wam zazdroszczę, bo sama w tym roku nie pojeżdżę, a i za rok przy dwójce maluchów może być ciężko się wybrać- tym bardziej, że planuję Maćka karmić.

Wzięło mnie na porządki, pościel pozmieniałam, pranie posegregowałam i już się pierze, suche poskładałam, wrzuciłam do szaf, M. się lepiej poczuł to kuchnię ogarnął, od razu mi lepiej:-) Teraz tylko kilka wysyłek spakuję i wskakuję do łóżeczka książkę czytać:-) Liczę na to, że może M. z okazji Walentynek na amory weźmie, bo póki co też z pocztą walczy i mecz Barcy ogląda.

W Meksyku powinni wprowadzic jakis rezim. Najlepiej polaczenie systemu kubanskiego z chinskim.
Obowiazkowa spirala dla mlodziutkich dziewczyn i zakaz plodzenia wiekszej ilosci potomkow. Za ciezkie przestepstwa - kulka w leb.

Dzis w TV pokazali ogloszenie z netu: sprzedam niemowle. Mozesz je uzyc w jakimkolwiek celu. Cena 20000 pesos (5000 pln)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie napiszę nic bo bym bana dostałA .

szczepienie zaliczone mała waży 12,300 .
Następne za 6 tyg .

Jutro ma sypać śnieg :wściekła/y::wściekła/y: a ja myślałam że to już koniec

O wlasnie - szczepienie. Powinnam jakies szczepionki malej dac jak skonczy dwa lata - nie pamietam w tej chwili co to. Zabrac ja na szczepienie jeszcze przed wylotem, czy czekac do kwietnia?

Zielona a co tam jej dajesz i na co ?
Bo jak to jakaś następna dawka to ja bym dała to czym już byla szczepiona . żeby nie mieszać , jak coś innego chcesz szczepić to możesz i tutaj jak wolisz .

reklama
Witam wieczorkiem

Małż zaplusował i dostałam śliczną bieliznę z okazji Walentynek :-)

Elvie miłego wieczorku :-p

Anna jak by co to możesz się uśmiechać :tak: zazdroszczę wyjazdu na narty ale należy wam się :tak:

Agnieszka a co wy ćwiczycie? :-) Ja ci po tyłku dam za ten temat bułeczek wieczorem , smaka mi narobiłaś a ja na diecie jestem:-(

Zielona co za kraj :wściekła/y: Dobrze że wracacie.

MamoPaulinki super że allegro ruszyło:tak:

Isabela zdrówka dla Tosi

Mamusia Natalka jest boska ale widzę że tatusia też się dowcip trzyma ;-)

Kamisia mam nadzieję że gardło już nie dokucza i niespodzianka z okazji walentynek się udała:tak:

Nata Helenka to też mała przytulanka:tak:

Miłego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry