reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witamy

Noi mamy zapalenie oskrzeli antybiotyku nie chce ruszyc, dzis dzwonilam znow do pani doktor po zastrzyki ale mowi ze nie jest tak zle i ze nie lubi kuc dzieci jak nie ma takiej koniecznosci i czekamy jeszcze 2 dni dajemy flegamine, nurofen o ile mozna to tak nazwac nie ma goraczki ani nic tylko kaszel zobaczymy oby jej przeszlo bez bo nie wyobrazam sobie zastrzykow jak ona na sam widok przychodni dostaje bezdechu. No nic czekamy.

Takze bede czytam ale nie mam sily na odpisywanie caly dzien to walka o kropelke syropu.

Aniez moja Natalka w kółko powtarza Matko Boska wprost to uwielbia hehehe
a ostatnio weszła do łazienki gdy się kąpałam wzięła mój biustonosz przyłożyła do siebie i mówi "Duzie ćyćki mamusia ma duuuzie" i patrzy na mnie takim mądrym wzrokiem, myślałam że padnę ze śmiechu.
A i jeszcze jedna sytuacja
Natalka : Kuper ma
Ja: kto ma kuper?
N: mamusia
Ja: :szok:
Mąż: Natalciu a kto ma większy kuper mamusia czy słoń?
N: mamusia
Ja: :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::-D

pozdrawiam was gorąco i życzę owocnych;-) WALENTYNEK
Zobacz załącznik 437142

Witam Walentynkowo:-)
Podobno "miłość to jedyna gra w której remis oznacza wygraną.."
A ja kurde zawsze lubię wygrywać:-p:-D
Życzę Wam dziś i każdego następnego dnia prawdziwych motyli w brzuchu wywołanych przez ukochaną osobę, a nie sztucznego różu i czerwieni, które dziś biją zewsząd..

Ubawiłam się Kubusiem i Natalcią:-D
isabela - zdrówka!!

Pospałam prawie do 11.00 i mam tyły ze wszystkim, o 13:00 powinnam być w firmie a jeszcze w piżamce śmigam:zawstydzona/y:
Dobrze, że M. małą do Pajdokracji zaprowadził i dziecko od 11:00 szczęśliwe;-)
Do wieczora!

Chyba udało mi się nadrobic;-)
Isabela zdrówka dla Tosi i dla Ciebie też.
Spóźnione życzenia urodzinowe dla Laurki - sto lat i duuużo zdrówka :-)
Magda zdrówka dla Oli.
Elvie to się nieźle struliście, zdrówka dla Was i współczuję przejść z mamą.
Filonka dla kolegi
[*]
Salamandra no fart, ze ktoś był wtedy w studio... strach pomyśleć co by było gdyby... dbaj o siebie i fasolkę.
Gosieńka mam nadzieję, że torbielkę się szybciutko usunie i będzie ok.
Gosia trzymaj się, masakra z tymi wymiotami, może niedługo Ci przejdzie.
Zielona Ty to się masz z Konstancją, tajfun nie dziecko :-D szkoda, ze takie wszytko drogie, warto by było zrobić badanie wycinka:-(
Aniez no niezły jest Kuba :-D
Kamisia J też wczoraj w biedronce wyszperał te puzzle drewniane, dla Pauliny oczywiście najłatwiejsze :sorry:
Mamusia wiem, ze nie było Ci do śmiechu ale Natalka mnie rozbroiła. Będziesz super chrzestną mamą :tak:

A ja dalej się bawię z allegro ale jestem zadowolona odzewem, ten miesiąc już chyba nie będzie taki ciężki jak poprzedni. Na terapię powinno starczyć;-)
Zmykam jeszcze na wcześniaki ;-)

W Meksyku powinni wprowadzic jakis rezim. Najlepiej polaczenie systemu kubanskiego z chinskim.
Obowiazkowa spirala dla mlodziutkich dziewczyn i zakaz plodzenia wiekszej ilosci potomkow. Za ciezkie przestepstwa - kulka w leb.

Dzis w TV pokazali ogloszenie z netu: sprzedam niemowle. Mozesz je uzyc w jakimkolwiek celu. Cena 20000 pesos (5000 pln)

W Meksyku powinni wprowadzic jakis rezim. Najlepiej polaczenie systemu kubanskiego z chinskim.
Obowiazkowa spirala dla mlodziutkich dziewczyn i zakaz plodzenia wiekszej ilosci potomkow. Za ciezkie przestepstwa - kulka w leb.

Dzis w TV pokazali ogloszenie z netu: sprzedam niemowle. Mozesz je uzyc w jakimkolwiek celu. Cena 20000 pesos (5000 pln)

same @@$^$$#@@!!%^&* cisną mi się na język!

W kolejnych wiadomosciach historia 22 letniej dziewczyny: 2 tyg. temu zostala uprowadzona w drodze zs szkoly do domu. Cale srodowisko uniwersyteckie zaangazowalo sie w jej poszukiwanie. Kilka dni temu ktos z mostu spojrzal nad rzeke i zobaczyl kolorowe ciuchy. Okazalo sie, ze byla to zaginiona dziewczyna. Cialo od 7 dni w stanie rozkladu. Dziewczyne zabil kuzyn - nie wiadomo poki co dlaczego.

reklama
Zielona (%^&^%^$%^#^#@!@&( to mało powiedziane ...i to w obu przypadkach :no:

bułeczki maślane się kończą piec... pachnie bosko...szukam przepisu na bułki z mąki żytniej pełnoziarnistej bo mąż się pomylił i mi drugą kupił zamiast mieszanki na swój chleb :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry